Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(Soda @ 2016 02 04, 16:32)
Tarkutes ne kaip skamba, bet stai Tarskutes - labai tinkamas apibudinimas cia sedincioms pleputems  cool.gif

Kas turite patirties su velyvaisiais pomidorais, kokias veisles galetumet parekomenduoti laikymui iki ziemos?

Pamenu, kazkurioje temoje buvo apie tai diskutuota, lyg ir aladino lempa mineta, bet cia tiek tu temu dabar jau nebeatrast  unsure.gif

g.gif siūlyčiau tam reikalui hibridus , tik reik skaityt , kad nebūtų ankstyvi...o šiaip , rudenį laiku nurinkus , kad nepašalę būtų , labai gerai laikosi. Aš laikau vienu sluoksniu tarp laikraščių , labai gerai išsilaiko kambario temperatūroje maždaug, bet neper karštai...
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 02 04, 15:30)
Betalux auginu jau daugye metu. Bet dsakau gal dar koks ankstyvesnis yra smile.gif
Jokiu maisu su zeme, jokios pirktines zemes i siltnami.. Tik dirva ir mulcas.

Ankstyvi ir skanūs..Raketa, Kleopatra, Bujan pamėginkit, akstyviausi Vilma- saldučiai, Moskovskij Ultraskorospelyj-nu labai ultra ir derlingas SU RŪGŠTELE..yra daugiau..bet pradžiai tiek. Dėl Sibirskij RANNIJ- NU MAN LABAI PATIKO--DERLINGAS, ANKSTYVAS. užpernai lyg birželį valgėm..

*Paladė-dėkui.. blush2.gif viskas tas pats, tik naujoj vietoj, mat sena užblokuota.. rekomenduoju persikraustyt kas fotki naudojo..patogi vietelė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 04 vasario 2016 - 15:45
QUOTE(nijole0619 @ 2016 02 04, 15:37)

o bože bože, kokių grožybių albumą susikūrus, seilėtekis nesibaigia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2016 02 04, 16:19)
Kokioj šaly jūs gyvenat?

biggrin.gif , pirmas šiltnamis, pirmi daigai, bijau sėjos dieną pramiegoti.
QUOTE(nijole0619 @ 2016 02 04, 16:21)
4u.gif vietoj Viltis turėjo būti Vilma.. galvoje viena mintis, pirštai ne tą suspaudė..
*Bet tai koks lankomumas palatos..epidemija štoli ?

**Dėl kada sėti? 45-55d. daigo amžius pats tas..tai kiekviena pagal savo galimybes, kraštą ir skaičiuokitės.

*Sakyčiau, žmonės apakę nuo praeitų metų daržovių kainų. Šiais metais puls plėšinius darytis ir šiltnamius statytis.
**Ačiū.
QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 16:24)
tai jei rašė sėjau, suprasčiau, kad sėklas sėjo  smile.gif

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 04 vasario 2016 - 15:49
QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 16:28)
4u.gif  nu belieka Tany sulaukti

drinks_cheers.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 16:24)
labas rytas, dar nei gandrai neparskrido, o tu jau nori savo kuparus pravėdint lotuliukas.gif  nu dafai, išduok ką ten tokio slepi, paskui galėsi vėl ilgai neatvert jų ax.gif

ar čia aš slepiu cool.gif žiemos miegu dar vasaros vidury užmigau, puse jūsų minimų veislių mano sapnuose nebuva schmoll.gif
Mičiko maladec, ispūdingais laiškų kiekiais pomidorienes sėklini hihihi.gif
Užmačiau Tlakolula pas tave .... noriu blush2.gif

Atsakyti
Po Nijolės aprašymų svarstau- ar man atmintis tikrai blunka su plaukais kartu, ar aš tokių pavadinimų kažkaip neužsiokinus g.gif Nu kaip naujokė- buranai, baranai- nematyti, aprašymai gundantys kaip princai
Atsakyti
Dar vienas klausimas, o ką galėtumėte parekomenduoti iš tų slyvinių pomidorų?smile.gif
Atsakyti
galiu tik vieną rekomenduot slyvuką- gonziko dryžių...dr9ts, ilgs, derlings, gali n kasų augint, gražus, skanus, daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 04 vasario 2016 - 16:28
QUOTE(matuke @ 2016 02 04, 16:49)
drinks_cheers.gif
ar čia aš slepiu  cool.gif  žiemos miegu dar vasaros vidury užmigau, puse jūsų minimų veislių mano sapnuose nebuva  schmoll.gif
Mičiko maladec, ispūdingais laiškų kiekiais pomidorienes sėklini hihihi.gif
Užmačiau Tlakolula pas tave .... noriu  blush2.gif

blush2.gif ir aš noriu tos kutlos... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 16:27)
galiu tik vieną rekomenduot slyvuką- gonziko dryžių...dr9ts, ilgs, derlings, gali n kasų augint, gražus, skanus, daug

nu ir iš kur žmogui paimt tą Gonziko dryžių?? Rekomenduokit ką nors prieinamo, ką parduotuvėj galima nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 16:27)

Ar labai lepūs? Kaip pradedančiai augintojai tikėtina, kad augs? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 02 04, 16:23)
Dar vienas klausimas, o ką galėtumėte parekomenduoti iš tų slyvinių pomidorų?smile.gif

http://sekluvele.lt/...1-n-clause.html smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 02 04, 16:38)
Ar labai lepūs? Kaip pradedančiai augintojai tikėtina, kad augs?  g.gif  blush2.gif

pradžioj paklauskit, ar rekomenduotoja sėklų duos.. nes šitų tikrai parduotuvėj jokioj negausit.
Atsakyti