Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 15:10)
VIP ūkis įspūdingų pavadinimų pomidorus augina  smile.gif

Na, man praeita vasara ir tokie pavadinimai visai tiko, as tokios ivaroves nebuvau dar maciusi, svarbu zmones susitinka, patirimi dalinasi. biggrin.gif Beje labai idomus ukis sodybos seimininku, kur vyko degustacija, pirma karta maciau pievoje, tarp zoliu augancius pomidorus, kas keisciausia gerai augo, daug vaisiu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niutkins: 04 vasario 2016 - 14:54
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 04, 12:12)
aš blondinė, bet prašysiu  palygint bolzano ir lemon boy...  4u.gif

Atsakysiu blondiniškai:
Bolzano- nedidukai apvalūs oranžiniai, visi kaip vienas nuo apačios iki pat viršaus..
Citrininis berniukas- dideli paploti geltoni vaisiai..atrodo labai patraukliai.
Abu..nuo kojų verčia..sustoji..žiūri žiūri..ranką tiesi...
Atsakyti
biggrin.gif Tai jau mūsų VIP ribos seniai peržentos , kas liečia pomidorų veisles....Aš tai jau tarp tų pačių sukuosiu , o jūs ten su Adija nežinia iš kur vis naujus ir naujus traukit...vis geresnius ir geresnius...žiūriu su baltu pavydu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 13:57)
turėtų būt GROZD - гроздь - puokštė, buketas, o ne гвоздь - vinis

Tikrai taip - atsiprašau - blush-anim-cl.gif blush2.gif 2: - Grozd
Atsakyti
O Lemon Boy ir Lemon Boy H cia tas pats? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 11:14)
dar 10-20 l vazonuose gali augint, kol karšta lauke pastovės, paskui į šiltnamį kitiems tarp kojų galima parvilkt

Man atvirkštinis variantas pasiteisino smile.gif Betaliux sodinau į 20 l maišus nuo durpių substratų ir sustačiau tarp kitų šiltnamyje. Derėjo patys pirmieji thumbup.gif ir todėl buvo laaaabai skanūs biggrin.gif Kai kiti šiltnaminiai derėt pradėjo ir vietos sumažėjo -ištrenkiau į lauką. Aišku, vargo jie lauke tuose maišuose, liet reikėjo vos ne kasdien, bet kadangi jau turėjau kitų, tai tuos negailėdama po kurio laiko ir numarinau. Bet savo derlių jie atidavė , ir svarbiausia- ankstyvą thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 13:45)
Ola Polka ir Toro.

Bet mergiotės rašo, kad Betalux ankstyviausiai uždera.

Pernai visus pomius sėjau kovo 1 d. Iš šių paminėtų Betaliux pirmas pomidoras sunoko birželio 3 d. , Toro - birželio 16 d. Ola polka išbandysiu šiemet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 04 vasario 2016 - 14:59
QUOTE(niutkins @ 2016 02 04, 14:56)
O Lemon Boy ir Lemon Boy H cia tas pats?  blush2.gif

taip smile.gif Hibridas jis.
Atsakyti
Noriu paklausti ar esate kas auginę pomidorą hibridą Golden Boy . Per klaidą nusipirkau Franchi sėklų pakelį, kažkaip galvodama kad perku Lemon Boy tik kitoj pakuotej. Dabar apsiziurejau kad cia visai kita veislė Gal yra kokių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2016 02 04, 14:57)
Iš šių paminėtų Betaliux pirmas pomidoras sunoko birželio 3 d. , Toro - birželio 16 d.

vadinas, tikrai Betalux ankstyvesnis smile.gif Bet aš geriau Toro dviem savaitėm anksčiau pasisėsiu ax.gif Čia mano subjektyvi nuomonė, aš nelabai mėgstu Betalux'ą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 vasario 2016 - 15:08
QUOTE(baltagėlė @ 2016 02 04, 14:57)
Man atvirkštinis variantas pasiteisino  smile.gif Betaliux sodinau į 20 l maišus nuo durpių substratų ir sustačiau tarp kitų šiltnamyje. Derėjo patys pirmieji  thumbup.gif  ir todėl buvo laaaabai skanūs  biggrin.gif  Kai kiti šiltnaminiai derėt pradėjo ir vietos sumažėjo -ištrenkiau į lauką. Aišku, vargo jie lauke tuose maišuose, liet reikėjo vos ne kasdien, bet kadangi jau turėjau kitų, tai tuos negailėdama po kurio laiko ir numarinau. Bet savo derlių jie atidavė , ir svarbiausia- ankstyvą  thumbup.gif 
Pernai visus pomius sėjau kovo 1 d. Iš šių paminėtų Betaliux pirmas pomidoras sunoko birželio 3 d. , Toro - birželio 16 d. Ola polka išbandysiu šiemet

kiti užriša tuos maišus aplink kotą ir neišgaruoja drėgmė
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 04, 13:45)
dėkui dėkui. tai metras  g.gif

O bolgarskaja zxala tavo ir meskos letena? beje meska buvo apvali ar paplota?

Bolgarska Xala apie 1,5, ant meskos parasyta 120-170. Ant pakelio lyg ir paplota nipiesta, as jos dar neauginau
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 02 04, 14:52)
Abu..nuo kojų verčia..sustoji..žiūri žiūri..ranką tiesi...

jetau,kaip vaizdingai čia tamsta aprašėt, kaip apie svajonių jaunikius, užsimanyt tuoktis galima būt wub.gif
Atsakyti