Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(baltagėlė @ 2016 02 04, 15:57)
Pernai visus pomius sėjau kovo 1 d.

Laba diena,

Kovo 1 daigai į šiltnamį ar sėklos į žemę?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 02 04, 16:16)
Laba diena,

Kokioj šaly jūs gyvenat?
Atsakyti
nesiskubinkit, jei neturėsit kaip suteikti daigams papildomo apšvietimo, o paskui nešioti į šiltnamį kasdien, jei norit, kad daigai neištįstų. Pirma pasigalvokit kaip kur galit auginti daigus, o tada datą rinkitės, nes galima daug vargo pasidaryt ir mažai naudos iš to bus, tada geriau pora- tris sav. dar pasinervuot nesėjant- suspės užaugt pilnai
Atsakyti
4u.gif vietoj Viltis turėjo būti Vilma.. galvoje viena mintis, pirštai ne tą suspaudė..
Bet tai koks lankomumas palatos..epidemija štoli ?

Dėl kada sėti? 45-55d. daigo amžius pats tas..tai kiekviena pagal savo galimybes, kraštą ir skaičiuokitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 04 vasario 2016 - 15:33
Ahoj podružkės 4u.gif
Taip smagiai susileidau kelias temas, smagu jus visas matyti nepraradusias kandaus jumoro ir savo žavingų charakterių lotuliukas.gif
Aš Jus Myyyliu wub.gif
Nu , tai sakot pavasaris aniaaa bigsmile.gif su jūsų pagalba net negyvas prisikeltų, taip ir aš- išsitraukiau dėžutę, dulkes nupūčiau...bet dar neatidariau cool.gif laukiu....
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 02 04, 15:21)

čia kaip suprast- primygtinai reikalauju ar kaip? g.gif aš irgi už šį variantą, bus tikrai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 02 04, 15:16)

tai jei rašė sėjau, suprasčiau, kad sėklas sėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 02 04, 15:22)
laukiu....

labas rytas, dar nei gandrai neparskrido, o tu jau nori savo kuparus pravėdint lotuliukas.gif nu dafai, išduok ką ten tokio slepi, paskui galėsi vėl ilgai neatvert jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 22:43)
Keiciami. Kokie atsiliepimai, gal mest ka?

Virginia sweet

Atkapsčiau Virginia sweets fotkę iš vasaros fotografijų bibliatiekos, mano šiltnamio gigantas biggrin.gif :
user posted image
Saldoko skonio, be rūgštelės.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 02 04, 15:22)
Ahoj podružkės  4u.gif

4u.gif nu belieka Tany sulaukti
Atsakyti
Betalux auginu jau daugye metu. Bet dsakau gal dar koks ankstyvesnis yra smile.gif
Jokiu maisu su zeme, jokios pirktines zemes i siltnami.. Tik dirva ir mulcas.
Atsakyti
Tarkutes ne kaip skamba, bet stai Tarskutes - labai tinkamas apibudinimas cia sedincioms pleputems cool.gif

Kas turite patirties su velyvaisiais pomidorais, kokias veisles galetumet parekomenduoti laikymui iki ziemos?

Pamenu, kazkurioje temoje buvo apie tai diskutuota, lyg ir aladino lempa mineta, bet cia tiek tu temu dabar jau nebeatrast unsure.gif
Atsakyti