Vaje, kokių stebuklų prisiskaičiau. Ryt išvažiuoja mano draugas, tai jam gryžimo proga iškepsiu kokį nors pyragą. Oi nešios mane tada js ant rankų (jei pyragas išeis)
Atkeliu į viršų AAAGNEX kad lengviau surastų
Niu nžn. Galiu pasidalinti įspūdžiais apie gamintus patiekalus. 1, obuolių pyragas - laaaaaaaaaaaaaabai saldus
2, kiausiniene - susisuko kaip baronka ir reikejo dar keletai min uzstatyt
2, kiausiniene - susisuko kaip baronka ir reikejo dar keletai min uzstatyt
as kepu bulves mikrobangej ir gaunasi kaip lauze keptos
o darau taip:paimu mazadug vienodo dydzio bulves, nuplaunu ir neskustas dedu i mikrobange ir kepu ant didziausio galingumo 4 min poto isemus apverciu ir dar idedu 3 minutem.labai skanu tik gaila kad be druskos... skanaus
QUOTE(almante_keturakyte @ 2005 08 04, 19:17)
o darau taip:paimu mazadug vienodo dydzio bulves, nuplaunu ir neskustas dedu i mikrobange ir kepu ant didziausio galingumo 4 min poto isemus apverciu ir dar idedu 3 minutem.labai skanu tik gaila kad be druskos... skanaus
labai idomus dalykas.mano vaikai megsta lauze keptas bulves.o koks tas stipriausias galingumas?pas mane 850.ar nebus per daug?
Keliu šitą temą į dienos šviesą, nes pasidarė labai aktualu. Remontuojame virtuvę, tai maistą galiu pasigaminti tik mikrobanginėje. Gal dar kokių gerų receptėlių turite?
Iškeliu temą į viršų, nes aktualu (jau metus gyvenu be normalios orkaitės) ir baisia įdomu. Be to nesinori, kad daiktas stovėtų nenaudojamas.
Ir iškarto galiu pasakyti - šitas pyragas - fantastiškas!!!
Pirmą kartą valgant - neįtikėtinas įspūdis
O nuo savęs galiu pridėti - labai puikiai gaunasi čenacho modifikacija.
Aš visus jam skirtus produktus sudedu į vieną indą sluoksniais ir troškinu ant didžiausio galingumo apie 40 min. Priklauso nuo kiekio. Tik gal dar reikia atidirbti su galingumais, nes viskas labai smarkiai užverda ir pribėga per kraštus
Tiek įspūdžių
žadu ir toliau eksperimentuoti
QUOTE(Shirshe @ 2003 12 21, 22:34)
Sokoladinis pyragas, kepamas mikrobanginej krosnelej
Reikia:
100 g. sokolado (geriau juodo),
1 šaukšto vandens,
100 g sviesto,
3 kiausiniu,
100 ml cukraus,
150 ml miltu,
1 a. s. kepimo milteliu,
vanilės.
Sokoladą kartu su sviestu ir vandeniu tirpinkite 2 min. esant 850 W; per ta laika mikseriu iki purumo isplakite l00 ml cukraus su 3 kiausiniais; idekite 150 ml miltu, sauksteli kepimo milteliu, truputi vaniles ir viska gerai ismaisyti. I sia tesla supilkite sviesto ir sokolado mase bei ismaisykite. Supilkitye tesla i mikrobanges inda (sita pyraga maciau kepant silikoninej formoj) ir kepkite neuzdenge dangcio 6 min esant 850 W.
Reikia:
100 g. sokolado (geriau juodo),
1 šaukšto vandens,
100 g sviesto,
3 kiausiniu,
100 ml cukraus,
150 ml miltu,
1 a. s. kepimo milteliu,
vanilės.
Sokoladą kartu su sviestu ir vandeniu tirpinkite 2 min. esant 850 W; per ta laika mikseriu iki purumo isplakite l00 ml cukraus su 3 kiausiniais; idekite 150 ml miltu, sauksteli kepimo milteliu, truputi vaniles ir viska gerai ismaisyti. I sia tesla supilkite sviesto ir sokolado mase bei ismaisykite. Supilkitye tesla i mikrobanges inda (sita pyraga maciau kepant silikoninej formoj) ir kepkite neuzdenge dangcio 6 min esant 850 W.
Ir iškarto galiu pasakyti - šitas pyragas - fantastiškas!!!
Pirmą kartą valgant - neįtikėtinas įspūdis
O nuo savęs galiu pridėti - labai puikiai gaunasi čenacho modifikacija.
Aš visus jam skirtus produktus sudedu į vieną indą sluoksniais ir troškinu ant didžiausio galingumo apie 40 min. Priklauso nuo kiekio. Tik gal dar reikia atidirbti su galingumais, nes viskas labai smarkiai užverda ir pribėga per kraštus
Tiek įspūdžių
Čia receptas mėgstančioms rimčiau pavalgyti
Kepenėlių paštetas
1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, 250 gr. vištienos kepenėlių druskos, prieskonių
Svogūną susmulkiname. Į indą dedame sviestą ir svogūnus ir pakepiname 2 min, sudedame smulkiai supjaustytas kepenėles ir troškiname 5-6 min. Įdedame druskos ir prieskonių ir sugrūdame su grūstuve, gautą masę dar patroškiname 1-2 min. Tepame ant duonos ir valgome. Skanu ir šiltos ir šaltos.
Aš naudoju indą skirtą mikrobangei. Ar jūsų indas tinka mikrobangei galima lengvai patikrinti. Į indą įstatykite stiklinę vandens ir paleiskite mikrobangę pilnu galingumu 1 min. Jei indas įkaito, jis netinka mikrobangei, nes bangos lūžta pereidamos per jį. Tokiame inde niekada negausite skanių čia aprašytų koldūnų.
Kepenėlių paštetas
1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, 250 gr. vištienos kepenėlių druskos, prieskonių
Svogūną susmulkiname. Į indą dedame sviestą ir svogūnus ir pakepiname 2 min, sudedame smulkiai supjaustytas kepenėles ir troškiname 5-6 min. Įdedame druskos ir prieskonių ir sugrūdame su grūstuve, gautą masę dar patroškiname 1-2 min. Tepame ant duonos ir valgome. Skanu ir šiltos ir šaltos.
Aš naudoju indą skirtą mikrobangei. Ar jūsų indas tinka mikrobangei galima lengvai patikrinti. Į indą įstatykite stiklinę vandens ir paleiskite mikrobangę pilnu galingumu 1 min. Jei indas įkaito, jis netinka mikrobangei, nes bangos lūžta pereidamos per jį. Tokiame inde niekada negausite skanių čia aprašytų koldūnų.
Aš mikrobangėj kepinu saulėgrąžas ir žemės riešutus.
Reikia nepamiršti pamaišyti, kad nesudegtų.
Reikia nepamiršti pamaišyti, kad nesudegtų.
atsiminiau kad mano mama grybus mikrobangej dziovindavo, tik vienakart pasakojo kad per ilgai uzlaike tai grybukai uzsiliepsnojo
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 04, 19:17)
Žinau, kad taip galima daryti su specialiu Tuperware indu.
O kokiame inde tu kepi?