Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminti mikrobangėje?

MonaLisa, cia kaip sakoma "kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu" smile.gif
Beje ir pas mus yra skustu bulviu, morku... yra ir pjaustytu smile.gif
Atsakyti
Nu va,vakar viriau misrainei burokelius,morkas,bulves,visai nieko gavosi,tik kai kurios morkos buvo kazkokios susitrauke,bet cia turbut del paciu morku taip atsitiko... wink.gif
Atsakyti
Ir aš vakar viriau morkas ir bulves mokrobangei. Viskas puikiai išvirė. Ačiū už puikią idėją clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Na va nors tiek naudos biggrin.gif

O vandenuko ar kelis saukstus pylete?
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 03 23, 17:41)
Na va nors tiek naudos biggrin.gif

O vandenuko ar kelis saukstus pylete?

Pyliau pyliau,net ne kelis,daugiau,bet nebuvo apsemta wink.gif
Atsakyti
Springlet, tu visiskai teisi biggrin.gif
as va nenoriu saves ir kitu nuodyti mikrobangeje --Resize_Images_Alt_Text--, nors as pripazystu kad sutaupo daug laiko, bet sveikatos nepriduoda
maitinkimes sveikai!
Atsakyti
MonaLisa, galetum ir skyreli nauja uzvesti "Maitinkimes sveikai" labai aktuali siais laikais tema smile.gif
Atsakyti
aciu uz pasiulyma thumbup.gif taciau nemanau, kad buciau kompetetinga patareja,mat mano skrandukas ir zarnynas tik visai neseniai pradejo sveikai maitintis ir visa tai mano vyrelio deka, o tai iki tol grauziau viska kas papuole, net neziuredama ka valgau ir taip susigadinau viska wink.gif net buvo prieje iki priepuoliu sad.gif dabar as sveika, nes susidomejau ir fitoterapija ir hemeopatija, vaistukai mane isgyde, o gydytojas patare kad daryt,kad valgyciau sveikai clap.gif
Atsakyti
MonaLisa, uzvedziau temele, dabar jau galima ten pasisakyti smile.gif
Atsakyti
Griztu dar prie to kopusto maiselyje biggrin.gif Tiesiog kist i maiseli-padaryt skyluciu ir idet blink.gif O vandens nereikia? Kiek laiko ji "dusint"? smile.gif (darysiu balandelius,tai visai nieko butu mikrobangine idarbint wink.gif )
Atsakyti
Va ir man apie kopusta butu idomu suzinoti,nes uzknisa ji puode vartyti sad.gif
Atsakyti
Kopusto mikrobangeje virti nebandziau.
Atsakyti