| QUOTE (Saga @ 2004 06 16, 16:27) | ||||
apie zalia kiausini buvau girdejusi jau, nes isradingi draugai bande sildytis, bet po velyku kad virto pasisildyti negalima ne nepagalvojau......galvoju taigi vidus kietas kas ten gali buti.......taigi idejau susilo, pasidejau i dekliuka kiausiniui, pradauziau, nusilupau......kai jau pirma kasni norejau kabinti sauksteliu, kisau, ...........siaubas kazkoks, sprogo, aptaske visa langa, grindis, stala, vos spejau akis prisidengti.......baisu..... |
As irgi bandziau per velykas pasisildyti isvirta
| QUOTE (Medeina @ 2004 06 16, 16:32) |
| Tai tą mėsytę su maišiuku dėt, ar išvyniot ir ant lėkštės? |
As sildau visada tik maiselyje
| QUOTE (Medeina @ 2004 06 16, 13:32) |
na jeigu per ilgai uzstatai ji ir buna apvirusi, va man irgi nepavyko viena karta atitaikyti, apvire....tai dabar vis uzstatau keliom minutem, paziuriu, jeigu blogai vel statau......na saugiau taip
bet del maisiuko ne nezinojau, kita karta bandysiu su maisiuku skyluciu pridariusi
| QUOTE (Medeina @ 2004 06 16, 15:32) |
Ne tundra ne tundra Medeina, as mesa sildau be maisiuko, o laika tai is akies nustatau kokias 5min paziuriu jai neatsilo dar 5 ir vsio o del to maisiuko tai cia kaip kam kam patogiau manau.
Sekmes
| QUOTE (Saga @ 2004 06 16, 15:38) |
| na jeigu per ilgai uzstatai ji ir buna apvirusi, va man irgi nepavyko viena karta atitaikyti, apvire....tai dabar vis uzstatau keliom minutem, paziuriu, jeigu blogai vel statau......na saugiau taip |
Bet juk daugumoj mikrobangiu yra spec. atitirpinimo funkcija, lyg ir?
| QUOTE (smike @ 2004 06 16, 20:37) | ||
Bet juk daugumoj mikrobangiu yra spec. atitirpinimo funkcija, lyg ir? |
musu mikrobangeje yra ta atitirpinimo funkcija, bet mases neparenka....matai ji seniau pirkta, jau sesi metai kai turime, neipirkome tada modernesnes, nes ziauriai brangios atrode, va dabar perkant jau buciau gudri, o ir kainos ryskiai sumazejusios mikrobangiu
Vakar bandziau saldytas darzoves apvirti, puikiai gavosi, tik va, reikejo i kokia lekste deti, o tai isemiau maisiuka ir sliukstelejo vanduo ir mikrobanges.....na nedasimasciau tiek toli
Va noriu paklaust - ar jūs uždengiate ir kuo maistą šildydamos? Visur prirašyta, kad reikia pridengti, bet aš niekad nedengiu, o gal reikėtų?
Aš dar šviežiai iškepta mikrobangės vartotoja, bet labai jau progresuoti noriu šitoj srity.....
Kai maistą šildau, aš jo nedengiu, nes labai apšunta. Bet irgi nuo aplinkybių priklauso - šiandien dujos namie baigėsi (
jos visada turi malonumą baigtis per šventes) tai įkišau lietinius pašildyti, ir neapdengiau. Sudžiuvo bjaurybės, teko sumuštinius valgyti.
Kai koldūnus viriau - irgi per ilgai palaikiau gal, o gal kad neuždengiau, tai sudžiuvo, bet skanūs buvo. Tai kitą kartą laikiau uždengusi, po to porą minučių atidengus, kad apdžiūtū. O va su varške koldūnų dengti nereikia, nes paleidžia visą varškę
Kai maistą šildau, aš jo nedengiu, nes labai apšunta. Bet irgi nuo aplinkybių priklauso - šiandien dujos namie baigėsi (
Kai koldūnus viriau - irgi per ilgai palaikiau gal, o gal kad neuždengiau, tai sudžiuvo, bet skanūs buvo. Tai kitą kartą laikiau uždengusi, po to porą minučių atidengus, kad apdžiūtū. O va su varške koldūnų dengti nereikia, nes paleidžia visą varškę
Man sese sake, kad butinai reikia uzdengti, ypac jei yra kokie riebalai. Nes jie taskosi ir gali uztiksti ant tu groteliu mikr.viduje kurios kaip ventiliacija atrodo. Ir taip sugesti nepataisomai.
O kaip mikrobangėje virti koldūnus???? ot stovi namie ji tik maisto šildymui
O kuom pridengiat?