Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminti mikrobangėje?

QUOTE (ulaa @ 2004 04 02, 12:41)
Va ir man apie kopusta butu idomu suzinoti,nes uzknisa ji puode vartyti sad.gif

Pati nebandžiau, bet bendradarbė sakė kad patogu : kopūstą ruošiant balandėliams, išpjauti kačėną ir 6 min. įdėti į mikrobangų krosnelę ant paprastos lėkštės-gerai nusilupa.

Labai patogu bulves gaminti, kai reikia greitai. Vidutines bulves perpjauti pusiau ir sudėti į mikrobangės indą, pabarstyti prieskoniais, užpilti šaukštą aliejaus , uždengti ir Max galingumu 11 min. Gaunasi tokios nei virtos, nei keptos. Bet gerai iškepa tik vienu sluoksniu sudėtos.
Atsakyti
Nu kopusta tai butinai pabandysiu pagarinti ,bet klausimas ar nereikia pilti nei trupucio vandens???
Atsakyti
O gal kas \žinot kaip burokėlius mikrobangėj išvirt? Ant dujinės- vargo vakarienė , o parduotuviniai virti nepatinka, nes kažkokie rūgštūs ir gleivėti...fe
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 03 19, 17:33)
Burokelius gerai nuplaunu ir nupjaunu virsune ir ta dali kur lapkociai auga smile.gif pilnai nulupu jau isvirusius, o morkas gali ir lupti, ir ne, as ivairiai darau, dazniausiai nulupu.  wink.gif

Čia apie burokėlius.

O kopūstui vandens nereikia, juk jį ne verdi, o tik kad lengviau lapai nusiluptų pakaitini. Nors kažkur skaičiau ir kitikį variantą.
Atsakyti
QUOTE (afyte @ 2004 04 02, 09:15)
Griztu dar prie to kopusto maiselyje biggrin.gif Tiesiog kist i maiseli-padaryt skyluciu ir idet blink.gif O vandens nereikia? Kiek laiko ji "dusint"? smile.gif (darysiu balandelius,tai visai nieko butu mikrobangine idarbint wink.gif )

Taip,taip.Tiesiog i maiseli ir skiluciu padaryt.Bent jau as niekad nepilu jokio vandens.Taip pat verdu ir bulves ir morkas.Burokeliu tik nebandziau,nes visalaika virtus perku thumbup.gif .
Atsakyti
Paaiškinkit man "tundrai" kaip reikia atšildyt mėsą mikrobangėj.Vakar įdėjau karbonadą (buvo maišelyje, tai pora skylių padariau), nustačiau 0.5kg,mikrobangė paskaičiavo,kad atšildys per 9min.Atšilo su "saiku"-įpjaut galėjau.Bet tose vietose kur skylutes padariau,mėsa atrodo kaip išvirus g.gif .Tai jei būčiau be maišelio dėjus blink.gif .Naudojau atitirpinimo funkciją-nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Atsiliepkit kas nors tuo klausimu,ką huh.gif
Paaiškinkit man "tundrai" kaip reikia atšildyt mėsą mikrobangėj.
Atsakyti
as paprastai neskaiciuoju minuciu, o uzdedu atitirpinimo funkcija ir leksteje mesa atsildau, na uzstatau kokias 3 min ir ziuriu, atitirpo, ne, jeigu ne vel kisu, ir taip per kokius 3 kartus atsyla......
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 06 16, 13:22)
as paprastai neskaiciuoju minuciu, o uzdedu atitirpinimo funkcija ir leksteje mesa atsildau, na uzstatau kokias 3 min ir ziuriu, atitirpo, ne, jeigu ne vel kisu, ir taip per kokius 3 kartus atsyla......

Tai viskas tvarkoj,bet ar mėsa nebūna "apvirus"?(kaip pas mane g.gif ).Mes tą mikrobangę praeitą savaitę Gariūnuose pirkom, ir visai nepigiai-gal ji su kokiu broku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeina: 16 birželio 2004 - 15:25
QUOTE (cipliukas @ 2004 03 19, 14:36)
QUOTE (lavanda @ 2004 03 19, 12:53)
thumbup.gif nu pasigirsiu ir as savo kulinariniai sedevrais mikrobangeje - sugalvojau kiausiniu isivirti thumbup.gif . Po keliu minuciu isgirdau sprogima - sprogo mano kiausiniai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Gramdziau puse dienos trupinius is mikrobanges - dar ir kvapelis toks "super" liko tongue.gif .

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

apie zalia kiausini buvau girdejusi jau, nes isradingi draugai bande sildytis, bet po velyku kad virto pasisildyti negalima ne nepagalvojau......galvoju taigi vidus kietas kas ten gali buti.......taigi idejau susilo, pasidejau i dekliuka kiausiniui, pradauziau, nusilupau......kai jau pirma kasni norejau kabinti sauksteliu, kisau, ...........siaubas kazkoks, sprogo, aptaske visa langa, grindis, stala, vos spejau akis prisidengti.......baisu..... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O jau man su tuo atsildinimu nepasiseke pirma karta biggrin.gif dadar kai atsimenu tai juokas ima laugh.gif O buvo taip-idejau sau mesyte i mikrobangine na galvoju atsisildysiu ir karbonadeliu pakepsiu,bet va perilgai as ja ten pasildziau blink.gif ir isvire ji man laugh.gif tongue.gif Tai jau karbonadu nebuvo tongue.gif bet uztai koki guliasiuka ant greicio sumakalojau thumbup.gif , kaip vyras lapnojo tai net grazu buvo ziureti laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Tai tą mėsytę su maišiuku dėt, ar išvyniot ir ant lėkštės? g.gif Mane jau nervija ir tie Gariūnai,ir ta mikrobangė, o labiausia-kad aš tundra biggrin.gif
Atsakyti