Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(AlmaJa @ 2016 02 07, 01:33)
prisijungiu ir as prie geru LEGO kainu paiesku. Mano vyrukas NINJAGO labai pageidauja.

man irgi Lego reikia, Ninjago ir Frozen. kiek dairiausi man amazone palankiausios kainos, tik cia kalbant apie didelius rinkinius. mazesnius tikriausiai labiau apsimoka pirkt Maximose kai buna zaislams nuolaida.

jei ka rasit merginos dalinkites info, as galesiu parinkt.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 07, 11:59)
Labas rytas, as su daug klausimu blush2.gif

3. Kokias transporto priemones vasarai imat 2,3 m vaikams?

DEKUI 4u.gif

balansini dviratuka ir paspirtuka turejom praejusia vasara 4u.gif
Atsakyti
O kaip dabar daryti susilaykyti pirkiniu is Amazon.uk ar dar sendien galiu pirkt per tuki?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2016 02 07, 12:26)
O kaip dabar daryti susilaykyti pirkiniu is Amazon.uk ar dar sendien galiu pirkt per tuki?

kazin g.gif rytoj paskutine diena kaip gauti siuntinukai pajudes, mano viena antradieni pristato doh.gif panasu kad liks ilgam UK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 02 07, 12:34)
kazin  g.gif  rytoj paskutine diena kaip gauti siuntinukai pajudes, mano viena antradieni pristato  doh.gif  panasu kad liks ilgam UK  biggrin.gif

Neberizikuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 07, 12:44)
LT adresu gal ir leistų pirkti, nes biliing adrssas ir siuntimo sutaptų,  bet su kiekiais ten atsargiai reik...kaprizinga parduotuvė... Tuoj itars komercija, pinigus rezervuos o užsakymą blokuos...

Nu Lt adresu ne,brangu...nepirksiu 24 kombiu biggrin.gif bet 8 imsiu su draugem. Kaip manot ar neuzklius jiem jei apmokejima padarys mano drauge is uk,o sius PA adresu mano vardu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 07, 11:50)
Nu Lt adresu ne,brangu...nepirksiu 24 kombiu biggrin.gif bet 8 imsiu su draugem. Kaip manot ar neuzklius jiem jei apmokejima padarys mano drauge is uk,o sius PA adresu mano vardu? g.gif

Rizika bule kokia... Tik jei jiems kuls įtarimų, blokuos... Gal geriau tegu perka savo adresu ir persiuncia kad ir į PA. Ir jei išeina, pirkit ne 8 iškart, o skaidykit...
Atsakyti
Gal kas nors Vln renka cocooncenter ir galetu prijunti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 07, 13:59)
Rizika bule kokia... Tik jei jiems kuls įtarimų, blokuos... Gal geriau tegu perka savo adresu ir persiuncia kad ir į PA.  Ir jei išeina, pirkit ne 8 iškart, o skaidykit...

Tai 8 sakot jau daug? g.gif o kazi jei i LT siusimes?gal neuzkluus tada?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 07, 13:23)
Tai 8 sakot jau daug? g.gif o kazi jei i LT siusimes?gal neuzkluus tada?

nzn kas jiem yra daug, tik zinau - kad Tukis su jais butent del kiekiu turejo problemu... Nu kiek gali seimai reiketi kombinezonu? nu vieno dydzio max 3 (jei trynukai ane?) ir nu gal dar kito dydzio, jei skirtumas ne 6 men (2-3 vnt) - gal realu tureti tiek vaiku seimai... Bet jei imant 8 kombius panasaus dydzio... O sukelsit itarimu - jie paprasciausiai sustabdys uzsakyma kol issiaiskins ar ju ne komercinis adresas ir psio...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 07, 15:28)
nzn kas jiem yra daug, tik zinau - kad Tukis su jais butent del kiekiu turejo problemu... Nu kiek gali seimai reiketi kombinezonu? nu vieno dydzio max 3 (jei trynukai ane?) ir nu gal dar kito dydzio, jei skirtumas ne 6 men (2-3 vnt) - gal realu tureti tiek vaiku seimai...  Bet jei imant 8 kombius panasaus dydzio... O sukelsit itarimu - jie paprasciausiai sustabdys uzsakyma kol issiaiskins ar ju ne komercinis adresas ir psio...

Tai PA faktas,kad komercinis...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 07, 13:36)
Tai PA faktas,kad komercinis...

bet gal jie to dar nezino? Tai jie ir komerciniam adresui parduoda ir komerciniais tikslais - tik tuo atveju uzsakymai kiek supratau atidedami, kol apsirupins paprasti gyventojai - bet tada prekiu nelieka... Nu ir logiska... Jie gerom kainom pasidaro reklama - nes daugiau zmoniu pasinaudoja puikiu pasiulymu, kurie veliau gryzta, gal net pilnom kainom perka (gi ne visi gyvena LT ir perka tik per seilus lotuliukas.gif ) - o va komercinis, paims visus kiek yra, uzsides sau kaina ir imonei jokios naudos is to...
Atsakyti