QUOTE(Loram @ 2016 02 07, 10:03)
o bandėt pirkti LT adresu? gal tada ir lt kortles praeitų... surinkus koki 24 kombius ir kaina padori
Virtualnaja - pirkit per pirkanglijoje.lt arba eshopwedrop.lt - ten bent jau sąlygos normaliai išdėstytos
Papildyta:
aš dar apie First Bike
pamenu kažkas rašė, kad rado už 90eur. Gal pasakysit kur buvo? ir ar čia jau su siuntimu buvo?
kas turi - kokį turit street ar cross?
aciu kad paroete

nereaku, ir atsiemimas verkiu g kai as zirmunuose gyvenu , na super reikes jei ka per juos. nes pas tuki tai vat keisciausia tas dalykas , ka kazkam atiduoda, kakur vaziuoji pasiimti, man kazkaip nerimta pasirode

(( gal zinote next co uk clearance gal cia siuncia ? ar jau pas juos ten jokiu tokiu cirku ? niekas negali gauti ? tik per tarpininkes ?
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 07, 14:30)
Nu zinote...man jau ne taip svarbus tie kombiai pasidare,kiek sportinis interesas apeme!!!Suvedziau tvarkingai lietuviska adresa tam little trekkers ir visvien nepraejo pavedimas!wtf??kas dabar netinka?
tai gal korta kalta ? gal limitas ? gal pinigu near ? gal atsinaujinti reikia , baigesi , gal po sausio men kazkokio ten procedura reikejo padaryti ? ar negali buti ?