QUOTE(Maja Di @ 2016 02 09, 16:27)
Aš tai prisimenu kai mirė Brežnevas, jau nebe pradinukė buvau, gal kokioj 5-oj klasėj, tai koks gedulas mokykloj buvo, visus į minėjimą salėn suvarė, graudžias kalbas kalbėjo, rusų mokytoja, prisimenu, kaip verkė ...

. Niekaip nesupratau tų ašarų, namuose klausiau tėvų, tie tik susižvalgė ir nieko nepaaiškino.
mano tėtis tarnavo kariuomenėkje, kai tarnavo armijoje. Juos išrikiavo ir sriūbaujantis politrukas pranešė apie mirtį - skončalsia. rusai kareivėliai irgi verkė! na o tėtis ir keli lietuviai, pradėję kikenti, buvo perkelti į kitą batalioną toli į rytus...
QUOTE(Ašaka @ 2016 02 09, 17:12)
Man labiausiai įstrigo varnų karksėjimas po salvių. Tiesioginė transliacija, matyt, garso nesureguliavo
aha.
Kai mirė Brežnevas, mano senelis buvo miręs prieš dvi tris savaitęs. Per vakarienę po laidotuvių įkalusi gaspadinė, paklausta, ką toliau darys, numojo ranka - taigi Amerikos balsas sako, kad Brežnevą marina, vėl laidotuvėse gaspadinavot

visi draugiškai pakikeno, o kai pranešė apie mirtį - ryte gaspadinė buvo prie durų - ar nebuvo tokių žmonių, ,kurie galėjo pranešti kam nors ne taip. Išsigandusi buvo kaip reikalas...
QUOTE(darvina @ 2016 02 09, 19:15)
Ir pensija moterims buvo nuo 55
o dabar 65 metų moterų neglai išvaryti