Sagyte - Giliukas dar jaunas katinėlis, normaliai turėtų viskas būti
Nutysiau šiandien vakare Grikį gydyklon, apžiūrėjau kad dantenos negražios
anksčiau kaip ir viskas normaliai buvo, paskutinius porą mėnesių nestebėjau, tai šiandien prasižiodžius kaip pamačiau tai iškart po pažasčia ir gydyklon nulėkėm - akmenys ant dantų ir uždegimas prasidėjęs. Rašysimės kitai savaitei akmenis nuimti ir gydysimės uždegimą. Bet savarbiausia ne tai - gydykloje Grikį pasvėrė - 8,9 kg
prieš metus buvo 8 kg
ot tai dieta
pyp pyp pyp
kas būtų jeigu jam neribočiau maisto
nu šakės žodžiu, gauna mažytę saujytę ryte ir saujytę vakare sausiuko ir psio. Jam turbūt ne tik nuo glostymo bet ir nuo pažiūrėjimo į jį iškart 100 gr prisideda
žodžiu vis dar auga mano mažylis
a kokis ciūcis? gi žinai, kad smalsumas šioje temoje per kraštus verčiasi
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 22:28)
Nutysiau šiandien vakare Grikį gydyklon
a kokis ciūcis? gi žinai, kad smalsumas šioje temoje per kraštus verčiasi 
Vaje Grikis, o tai kaip valys su narkoze? o kazi ten visokie kramtukai dantims padeda nors kie ar nesamone?
Šuniukas šelti veislės
QUOTE(sagyte @ 2016 02 12, 20:32)
Vaje Grikis, o tai kaip valys su narkoze? o kazi ten visokie kramtukai dantims padeda nors kie ar nesamone?
Šuniukas šelti veislės
Biški pereisim prie aktyvesnės veislės 
Šuniukas šelti veislės
Šeltukas
Dėl akmenų šalinimo tai taip, su narkoze šalins, kitaip niekaip. Apžiūrėjau ir kitus katinus, tai Mauras irgi turi akmenų, bet jo dantenos gražios ir visada buvo gražios, Maurui kovą bus 10 metų, tai nenuostabu kad akmenų yra, bet šiaip jo dantys gražūs. Mika su Kruopa irgi normaliai, truputis akmenukų kaip ir matosi, bet su dantenom joms irgi viskas gerai. O Grikis pats jauniausias ir štai, turbūt turi polinkį
Papildyta:
Kruopa pozavo

Vaje Kruopinčius koks gražus
Jau įsivaizduoju, kaip los ir apgrauž ausis Giliukui
Norėjos kompaktiško miesto šuns
Na tikiuosi viskas bus gerai patiks ir mums šuniukas ir mes pardavėjai
Jau įsivaizduoju, kaip los ir apgrauž ausis Giliukui
Vuojie... Grikiukui duntai
Tikiuos, kad akmenų šalinimas padės.
Padeda dantų valymas, šūds tie kramtūkai, jei dantai linkę akmenuotis
Sagyt, papasakok, kas ir kaip
Padeda dantų valymas, šūds tie kramtūkai, jei dantai linkę akmenuotis
Sagyt, papasakok, kas ir kaip
Šeltukas.... man jie labi patinka
Labai faini padarai, draugė turi. Į parodas su jai braukdavom
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 23:50)
Šeltukas.... man jie labi patinka
Labai faini padarai, draugė turi. Į parodas su jai braukdavom 
Biški neramina kad labai parodinis, sakė turėtų išaugti labai gražus
Busyt - ačiū
labai ir aš tikiuosi, kad padės, žiūrėsim, stebėsim. Biškį pikta ant savęs, kad laiku nepastebėjau, tuo labiau, kad pastebėjau jog yra kvapas iš burnos tik kad kaip tik apsirgus gi daba buvau ir smegenai matyt užslopinti buvo tai ir nesureagavau, o dabar kai atsigavau po ligų tai iškart sureagavau.
Dėl kramtukų tai jo
jeigu yra polinkis tai jokie kramtukai nieko nepadės. Nu žiūrėsim, gal irgi reikės pradėti dantis valytis, nors bijau kad Grikis į tai sureaguos kaip į kokią bausmę, jau baisus jis jautruolis, čiut kas tuoj į strioką puola
rudenį užmyniau netyčia jam ant uodegos su batais, neskaudžiai, tik primyniau vos, tai tik dabar nustojo batų kaukšėjimo bijoti
o tai vos tik batus apsiaudavau darban eiti - ir lekia jau slėptis
Nu žioplytis toks mano mielas
Sagyt - gražuolis tatukas
vaje kaip man gražu tokie trispalviai
o ar jau matėt šunytį, jau turit išsirinkę 
Papildyta:
Aha, kaip supratau, jau turit išsirinkę mažylį
Dėl kramtukų tai jo
Sagyt - gražuolis tatukas
Papildyta:
Aha, kaip supratau, jau turit išsirinkę mažylį
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 20:52)
Teisingai, vyrai ir žvilgsnio turi bijoti...
Kažkada dirbau tokiam vyrų skyriuj ir buvau gana graži moteriškė, bet vat nu tooookia sultinga.
Kažkuris, kai buvau beveik 7 mėn. nėštume man sako - storėji, daktare...
Patylėjau, nužvelgiau jį iki žemės ir sakau. Žinot, kolega, žmogus sendamas plinka (praplikęs), storėja (taikiau sau) ir kvailėja... Ir nusišypsojau.
Visi kiti kabinete prunkštė...
QUOTE(sagyte @ 2016 02 12, 21:54)
Biški neramina kad labai parodinis, sakė turėtų išaugti labai gražus
O mums labiau sofkinio reikia
Na bet bus matyti per savaitgali viskas paaiškės, norėčiau agility išbandyti pakrutėt lašinius pamesti 
O kodėl neramina? Gražuolis sofkinis dar niekam nepamaišė
Sagyt labai gražus ciucius, nors man asmeniškai marmuriniai šelčiai labai gražūs ir juodai balti su įrudžiu
Magnuna, tai tu nors odigą priminei. O Kiara... pernai metais sprogdinom uolą. Mašina prieš sprogdindama garso signalą, pypsių tokį leidė. Filmavau irgi, nes idomu, kaip tai vyksta. Įsivaizduok Kiara pisimena iki šiol, kad po pypsiaus bus didelis bum ir žemės drebėjimas. Dabar kai įjungiu pažiūrėti video, Kiara neša skubiai mieles, slėpti po kaldryte
Erode, nevaryyk čia