Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Erendira - apie baseino valymo dieną paskelbk būtinai - aš tikrai atlėkčiau su sexy apranga (trumpikės, botai ir kempinė) in pagalbą biggrin.gif
O iki to susitikti būtinai dar reikia drinks_cheers.gif reikia dieną pasiskirti bo be konkrečios dienos sunkiai gaunasi g.gif pavyzdžiui vasario paskutinis savaitgalis kad tikrai žiemą išvaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 12, 15:59)
nu, ir katino su lygintuvu nekėliau... Jums tai jokių minčių nesukelia? biggrin.gif

lotuliukas.gif Tiek metų SM bendraujam. Tu sąžinės turėk tokius dalykus rašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 16:04)
Erendira - apie baseino valymo dieną paskelbk būtinai - aš tikrai atlėkčiau su sexy apranga (trumpikės, botai ir kempinė) in pagalbą  biggrin.gif

Nori pasakyt čia bus tavo visa apranga? biggrin.gif nu tuomet ir Erendiros kaimynai per tvoras persisvėrę, akis išsinarinę į tokią valytoją žiūrės biggrin.gif

Smilga, nieko negali žinot, gal aš tik sumaniai užsimaskavęs koks nors pvz Leonas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 12 vasario 2016 - 15:08
Weronica, baik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet susimąsčiau g.gif aš irgi katino prie lygintuvo nefotkinau biggrin.gif na, bet aš tikra (kad ir be katino), merginos mane matė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 16:04)
Erendira - apie baseino valymo dieną paskelbk būtinai - aš tikrai atlėkčiau su sexy apranga (trumpikės, botai ir kempinė) in pagalbą  biggrin.gif
O iki to susitikti būtinai dar reikia  drinks_cheers.gif  reikia dieną pasiskirti bo be konkrečios dienos sunkiai gaunasi  g.gif  pavyzdžiui vasario paskutinis savaitgalis kad tikrai žiemą išvaryti  rolleyes.gif

Magnun, apranga pats tas mirksiukas.gif

Paskutinį savaitgalį niekaip - MB gimtadienis ir "enduro ir šeima" Druskienikuose, bet pirmąjį kovo savaitgalį - jau mielai

Weronica, tu taip įtikinamai viską rašai, tai net jei ir meluoji, dėl talento nesusipainiot vistiek tinki biggrin.gif Ką, ar mes lygintuvų nematę irnesakyk.gif o vištas pačios suvalgyt galim, jei ką blush2.gif
Atsakyti
Aš už susibėgimą visom keturiom, galima ir pas many, mano visi savaitgaliai pradedant 02.27 laisvi ax.gif

radau Birbės filmuką kol dar "nauja " buvo...jau ir pamiršau, kad bijojau katę paliesti - žiūrėti su garsu

https://youtu.be/q31Y9qdM3aI
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 12, 15:07)

Smilga, nieko negali žinot, gal aš tik sumaniai užsimaskavęs koks nors pvz Leonas  biggrin.gif

As tave mateu tongue.gif taip kad galiu ir be lygintuvu patvirtinti, kad joks ne Leonas tongue.gif
Atsakyti
Nu, viskas, Leonai, ar kaip ten tave.. Trumpikes, botus turi? Lauksim foto prie baseino. Su lygintuvo foto jau neprasisuksi biggrin.gif
Atsakyti
oi dar šis fainas biggrin.gif kaip Suskė Sofi bijojo šinšilųsmile.gif bet žinokit kaip aš jos pasiilgau, aš gi labaiiiiiiiii norėjau ją pasilikti, bet išprašė, o va Birbės visai neplanavau....

http://youtu.be/cioIKdvtyk4
Papildyta:
O čia foto naujokėms- kad suprastu kodėl Suskė- katę gavau iš vetės, nes šeimininkai norėjo migdyti....

user posted image
Atsakyti
Birbė mušeika biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2016 02 12, 16:24)
Birbė mušeika  biggrin.gif  wub.gif

Bet ji buvo baisi mušeika, ateidavo pas mus į lovą tipo glostyk, pglostai, paskui puola nagais ir dantim, aš jos šiek tiek bijojau...kiek reikėjo laiko kad katė atsigautų- gero pusmečio, tai kaip ją vėl dovanoti... o "žvėriuko" nieks nenorėjo.... skambučių milijonas, deja arba apsigalvojo patys arba aš nedaviau- ..."boksiuko neturi, įdės katę į bagažinę...ir veš".....Nuo mažens augo namuose, paskui (po 7 m) susidėjo parketą, katė gali sudrąskyti (o gal ir prisis...to nesakė, bet mes ilgai kovojom...ir tai kartais dar palieka staigmeną) atidavė mamai, kuri nemėgsta kačių ir laikė ją tamsiam kambariuky.....

jei jau nuklydau į prisiminimus ....per valentinkes (jau tikriausia 3 metai..va šitų neskaičiuoju) paleidau mylimiausia šeimos katiną- Pūkutį....

user posted image

o šio mano grožio (deja rugsėjį išėjo 12m) yra nemačiūsių...kaip aš jų abiejų ilgiuosi..... kai Bartuka parsinešėm 1,5 mėn dydžio buvo kaip Pkis (dar turėjau tik vieną katiną, nejau taip buvo g.gif ) Bartukas labai norėjo žaisti, o senis Pūkas ne, Bartukas tai atsiminė visą gyvenimą, Pūką gerbė...nes randas ant nosies neleido pamiršti smile.gif

user posted image
Atsakyti
na mergaitės gražaus jums saulėto savaitgalio

user posted image

Au meoilės diena (kadangi ryt brangiausio gimtadienis, vargu ar savaitgaly prisėsiu prie PC...bet "atidirbau" šiandien smile.gif

user posted image
Atsakyti