Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XX tema, Graikijos sala

QUOTE(apple_tree @ 2016 02 22, 18:01)
Super 4u.gif ,tikiuosi  gerai pailsesit. O i koki viesbuti?


Ačiū, aš tikiuosi puikių atostogų smile.gif. Mes apsistosime Aldemar Knossos Royal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 02 22, 23:23)
Ačiū, aš tikiuosi puikių atostogų smile.gif. Mes apsistosime Aldemar Knossos Royal smile.gif

As ji ziurejau. All inclusive sea view 1965 eur buvo smile.gif per Travel Republic. Jei tiesiai per viesbuti rezervuoti siulo tik Half board. Jums pasiseke su kaina, per kur pirkot? Kitais metais ten pirksiu.
P.S. per alpharooms.com garden view 1250, sea view 1650 uz AI. As apsisoviau smile.gif cia nepaziurejau, tik TravelRepublic. Ir nusipirkau Fuerteventuroj tiesiai per viesbuti. Nu nieko, bus dar atostogu smile.gif lauksiu jusu atsiliepimu po atostogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple_tree: 23 vasario 2016 - 00:53
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 22, 16:24)

Visų išgirta autohire-chania.gr nedraudžia veidrodėlių, dugno, stogo..

Keista, nes pernai draudė, ir dabar rašo, kad draudžia...
Atsakyti
QUOTE(apple_tree @ 2016 02 23, 00:43)
As ji ziurejau. All inclusive sea view 1965 eur buvo smile.gif per Travel Republic.  Jei tiesiai per viesbuti rezervuoti siulo tik Half board. Jums pasiseke su kaina,  per kur pirkot?  Kitais metais ten pirksiu.
P.S. per alpharooms.com garden view 1250, sea view 1650 uz AI. As apsisoviau smile.gif cia nepaziurejau, tik TravelRepublic. Ir nusipirkau Fuerteventuroj tiesiai per viesbuti. Nu nieko,  bus dar atostogu  smile.gif lauksiu jusu atsiliepimu po atostogu.


Mes iš Baltic travel service pirkom, kai vyko Adventur mugė, jei nebūtumėm laukę draugų apsisprendimo, būtų kainavę 1508 lyg, dar pigiau 100 eurų.
Gerai,.parašysiu po atostogų įspūdžius wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 02 23, 10:05)
Keista, nes pernai draudė, ir dabar rašo, kad draudžia...

Kur rašo? Aš jiems rašiau laišką ir atrašė, kad no, tires, under body, roof is not included. Full insuranse means that in case of accident with another car, The insuranse cover you. But incase you make damages under body, tires, roof is your responsibilily, there iš no insuranse cover it.
Atsakyti
Na bilietai jau mūsų nupirkti, keliausim birželio 8, o viešbutį pasirinkom Sunrise hotel netoli Chanijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes lankysimės Kretoje balandžio pabaigoje. Gyvensime netoliese Chania. Gal kas iš buvusių galite pakomentuoti apie Samarijos tarpeklį? Planas: nuvažiuoti nuomota auto ir eiti tarpekliu. Bet tokiu atveju gaunasi kelias pėsčiomis pirmyn-atgal? O gal yra galimybė eiti į vieną pusę, o paskui grįžti kokiu nors transportu? O gal išvis vykti prie tarpeklio ne auto, o viešuoju transportu (jei toks yra) ar su kokiu kelionės organizatorium? Patarkite tos, kurios jau buvę ten ir ėję tarpekliu. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 27 vasario 2016 - 22:19
Sveikos,
mes lankysimes liepos viduryje, gal kas ten buvo tokiu metu, ar labai karsta ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2016 02 28, 10:58)
Sveikos,
mes lankysimes liepos viduryje, gal kas ten buvo tokiu metu, ar labai karsta ten 4u.gif

Bus karsta. Saugokites, iskart tepkites apsaugom nuo saules, net seselyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 vasario 2016 - 18:03
QUOTE(linamog @ 2016 02 28, 20:03)
Bus karsta. Saugokites, iskart tepkites apsaugom nuo saules, net seselyje.

Aciu uz info, o jeigu palyginus su rugpjucio viduriu ar yra skirtumas, ar tas pats oras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2016 02 27, 23:18)
Sveikos 4u.gif

Mes lankysimės Kretoje balandžio pabaigoje. Gyvensime netoliese Chania. Gal kas iš buvusių galite pakomentuoti apie Samarijos tarpeklį? Planas: nuvažiuoti nuomota auto ir eiti tarpekliu. Bet tokiu atveju gaunasi kelias pėsčiomis pirmyn-atgal? O gal yra galimybė eiti į vieną pusę, o paskui grįžti kokiu nors transportu? O gal išvis vykti prie tarpeklio ne auto, o viešuoju transportu (jei toks yra) ar su kokiu kelionės organizatorium? Patarkite tos, kurios jau buvę ten ir ėję tarpekliu.  Ačiū.  4u.gif


Mes taip pat gyvenome salia Chanijos, ir maneme, kad is jos bus labai patogu nuvykti i Samarija su nuomota auto, bet nevelnio, nuvykus prie iejimo, jus turesite palikti auto ir eiti tarpekliu iki galo, t.y. iki juros, o nuo ten sudetinga nusigauti atgal iki auto, reiktu plaukti su keltu iki Sougia prieplaukos (net nzn ar viesi keltai plaukia ar tik turistiniai) o nuo Sougia dasigabenti iki aiskteles kur paliktas auto, taip pat kiek ziurejau viesi auto labai retai vazuoja, na nebent turistiniai pavezetu, bet velgi reiktu zinoti kokiom valandom jie vazuoja, ar taxi. Dar variantas neiti viso tarpeklio, o kazkiek paejus juo grizti atgal iki auto, bet kokia prasme. Mano akim i Samaria - tik su ekskursija.

O judresniems keliautojams siulau, Patsos tarpekli, jis nera ilgas, eiti nera karsta, nes pagrinde pavesis, bet jame neinasi taip paprastai, reikia ir pakopineti ir pasokineti, bet mum labai patiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 29 vasario 2016 - 09:10
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 23, 10:28)
Kur rašo? Aš jiems rašiau laišką ir atrašė, kad no, tires, under body,  roof is not included. Full insuranse means that in case of accident with another car, The insuranse cover you. But incase you make damages under body, tires, roof is your responsibilily, there iš no insuranse cover it.

Jei taip atrašė, tai melaginga informacija yra jų internetinėje svetainėje. Tik atsidarius http://www.autohire-chania.gr yra sąrašas, ką jie draudžia. Tai ten yra ir punktas "Insurance with no excess (for wheels, under side of car, glass, mirrows)"
Atsakyti