Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kliomba @ 2016 02 25, 01:48)
O kas cia per procedura, koki nors magnetini lauka per galva leidzia? Ne panasiai kaip elektrosokas?
Ausu kamstukai gerai. As su jais miegu daug metu, o kartais ir diena. Per pilnati negaliu is vis jokio triuksmo pakest, o masinu vaziavimas uz lango kaip peilis pjauna.

jo, magnetais nedidele elektros srove stimuliuoja smegenų žievę. tranaskranijinė magnetinė stimuliacija vadinasi

Man labai negera. norėjau mirti. vyras vakare pragarą namie pakėlė. žliumbiau, anksti kėliaus, važiavau į tą procedūrą. dukrą prieš tai į darželį nuvedžiau. toj kėdėj procedūros metu blioviau, ašaros upeliais riedėjo. ir didlelė depresija, neviltis, ir ta situacija namie, ir nerimas. PO procedūros pasiprašiau sesutės max dozės raminamų. Grįžau svirduliuojanti, numigau porą val. Vyras toliau geria. Kažkaip reik laikytis, gyvent vėl nebesinori ir kažką daryti.....
Atsakyti
Oi Bestyge, labai tave užjaučiu.
Kaip būtų gerai, jei atskirtum kas priežastis, kas pasekmė: tavo savijautos, tavo ligos, vyro elgesio. Tada būtų lengviau situaciją pataisyti. Tikiuosi, kas nors padeda suprasti, nes vienai gali būti sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 25, 18:09)
Oi Bestyge,  labai tave užjaučiu.
Kaip būtų gerai, jei atskirtum kas priežastis, kas pasekmė: tavo savijautos, tavo ligos, vyro elgesio. Tada būtų lengviau situaciją pataisyti. Tikiuosi, kas nors padeda suprasti, nes vienai gali būti sudėtinga.

Ačiū už gerą žodį...Nelabai. Psichologė viena visam stacionarui. Šiandien verkiau prie daktarės. Kitą savaitę psichologė išvykusi bus. Nieko, žliumbiu toliau ir laikausi. Aš suprantu, kad man ta neviltis paskui vyrą, tą jo neviltį, gėrimą....O dar mano nestabilumas būsenas, nerimas ir t.t..Einu apsinarkašinsiu vaistais, užsileisiu gongus ir bandysiu išnykt. norėčiau ilgam....

Gal kuri nori ryte šeštadienį su manim ropoti knygų mugėn? Ratų užsimesiu kad nerimas turguj nekiltų... noriu renginių, knygų neturiu kaip pirkti, nebent kokia labai sužavėtų nuolaidinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 25 vasario 2016 - 20:29
Bestyge console.gif
o vyras tik geria, ar ir siauteja dar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 02 25, 20:26)

Gal kuri nori ryte šeštadienį su manim ropoti knygų mugėn? Ratų užsimesiu kad nerimas turguj nekiltų... noriu renginių, knygų neturiu kaip pirkti, nebent kokia labai sužavėtų nuolaidinė.

Jei nori ka paskaityt-galiu paskolint.
Pati neisiu,nes isvaziuoju sestadieni.
Atsakyti
Bestyge, skaudu skaityt tave... Nežinau ir kuo paguost nei kaip padėt, o norėtųs...

Vyras, tikriausiai dėl kažkokių bėdų užsipila akis, ar tiesiog...?

Atrodo, nerimą pažįstu, tik niekaip negaliu suprast, iš kur gauni jėgų ir noro išeit iš namų, kad ir į mugę... Atsakymo nereikia, matyt, tiesiog skirtumai tarp žmonių. Lyginu su savim, nors nereik to daryt. Esu beveik tikra, kad tavo vietoj, vargu, ar iki ligoninės benuvažiuočiau savom jėgom, o ką jau kalbėt apie muges... Bet matau, kad esi iš prigimties veiklus žmogus.
O ką veikt mugėj, jei nepirksi knygų? g.gif Pirksi bilietą ir grįžt be knygų žadi? cool.gif
Aš norėčiau, traukia. Bet ir norėčiau apsieit. Turiu neperskaitytų, o ir po darbo savaitės man noris pabūt be žmonių. Man, turbūt, būtina pabūt vienai psichinės sveikatos labui... doh.gif

Ei. O jūs rimtai pašnekat su psichologe/psichoterapeute ir po seanso/konsultacijos geriau jaučiatės? g.gif Šitai man irgi neįtikėtina... Aš su toooookiu sunkumu išeinu... verysad.gif Iš tikro naudą matau gal labiausia tame, kad tik tokiu būdu galiu pasidaryt tam tikras adekvatesnes išvadas. Žinau, kad neturėtų taip būt ir tų visų specų tikslas padėt žmogui geriau jaustis, bet aš vis tiek manau, kad man tos išvados reikalingos kitkam. Galbūt jausiuos net blogiau, bet suprasiu, kad tiesiog esu lieva ir tai nepataisoma. Kol kas manau, kad pataisoma (jei ką, čia tik pvz., ne pagrindinis dalykas, dėl ko noriu tų išvadų, nors irgi tikrai į temą).
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 25, 16:25)
jezus marija kas man darosi  verysad.gif nu nerandu vietos. 17.00  eini pas psichologa nu labai tikiuosi jis man pades  doh.gif sakes  verysad.gif

Ka sake psichologas?
As nuo 5 ryto pora valandu sau vietos neradau.Poto dar uzsnudau valandelei
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 02 26, 09:46)
Ka sake psichologas?
As nuo 5 ryto pora valandu sau vietos neradau.Poto dar uzsnudau valandelei

nu ka psichologas gi per savaite ivertino mano testus,tai auksciausiai isreiksta hipochondrija ir isteriskumas doh.gif ( isteriskumas tai noras buri pasaulio bamba) doh.gif sake antidepresantu jokiu budu nereikia bent jau kolkas blush2.gif nu galvojau issibliausiu bus ok,bet vat neissispaudenei asara smile.gif veikia tas psichologinis bliauk va tada ir tada tarkim nuo 7 iki 8 ir zinok tada nesibliauna smile.gif)))) nu man po jos visada pakilejimas buna as va snd visom pastangom bandau savitaiga be vaistu ,bet nzn ar ilagai dar tempsiu doh.gif nu laikausi kolkas doh.gif dar paaiskino kas per psichosomatiniai skausmai buna sad.gif keista ,kad cia viesiem hipochondrija neissivysto doh.gif dar pas mane yra supyniu efektas ( pasigaunu minti ir siubuoju ja pati) siuo atveju skausmas pazastyje ar aplink ja nu ir google vedu o TEN!!!!!!! nu issivaizduojat doh.gif sake susikaupk ir sito jokiu budu nedaryk.sake savitaiga turiu labai gera tai per 27 dienas tureciau save itikinti kad man viskas ok ir baigsis mano bedos thumbup.gif tikiu zinokit tuo mirksiukas.gif dar sake knyga paskaityt "nuotaika pakliusta protui" ryt mama atnes tai skaityt pradesiu,sake labai ten neblogas skaitalas, ir siaip sake pas psichologus tokie pacientai kaip as vadinasi "ne dovanele" nes su ja kalbet ir jos klausyt as galiu valandu valandas ir man tada jegele lotuliukas.gif nu o ka db susitinkam kovo 8 diena ir tada mastymo testa atliksim,gal man jau ir kurkas geriau bus .zodziu jinai tiki,kad as pati galiu su tuo kovot thumbup.gif bandysiu is visu jegu thumbup.gif
visa diena nuo ryto as save valdau,laaaabai sunku bet valdau jau jau tuoj atrodo bliausiu,bet susiimu ir pakalbu su savim ,praeina nors 5 min bet cioa juk i prieku suolis o ne atgal mirksiukas.gif dar va galvoju 10 dienu iki mmmm tai ir PMS prisideda,kisu i galva sau kad man viskas normaliai,tik va kad skausmo fizinio nebutu tai isvis gerai gyvenciau lotuliukas.gif bet cia jau tokia ta osteochondroze ( beje apie ja paskaicius,nerimai deporesijos hipochondrijos yra 90proc) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 26 vasario 2016 - 13:06
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 26, 13:01)

4u.gif
ad nereikia tai liuks.Liuks butu jeigu ir pati isbristum is sito sudo.O tranxena dar kiek laiko vartot gali
man nuo ryto nepreina nerimas
buvau pasivaikscioti,kol ejau viskas ok lyg ;iejau i namus ir velllllllllllllllll
likau viena vaikus pas baba issiunciau.tikiuosi nurimt iki vakaro nes sveciu bus
o ranka nekyla net apsitvarkyti
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 02 26, 14:58)
4u.gif
ad nereikia tai liuks.Liuks butu jeigu ir pati isbristum is sito sudo.O tranxena dar kiek laiko vartot gali
man nuo ryto nepreina nerimas
buvau pasivaikscioti,kol ejau viskas ok lyg ;iejau i namus ir velllllllllllllllll
likau viena vaikus pas baba issiunciau.tikiuosi nurimt iki vakaro nes sveciu bus
o ranka nekyla net apsitvarkyti

na tranxsena vartot galima 8-12 savaiciu smile.gif po 90 mg per para ( cia saugi maximali doze) as naudoju 15 max 20 mg ax.gif bet siandien sakykim as negeriau visai kolkas,ir jauciu nereikes ( duok Dievuleliau) bigsmile.gif o tai leidzia man ilgesni laika pagal poreiki naudot,kada labai blogai imaukiu jei geriau tada negeriu smile.gif cia gi ne AD ,cia raminami jie negydo jie tik bukle pagerina doh.gif bet man tai jeeeee po ju biggrin.gif as siandien su vyru pakalbejau ir paprasiau kantrybes jo,sake nu sikne juoda lotuliukas.gif as gi tokia lsiminga 3 sveiki vaikiukai,abu teveliai,geras visai negerentis ir ramus suprantantis vyras,turiu abu uosvius,broli,dar turiu ir mociute su seneliu,nu ko cia db zliumbaut? ane,nu bet man ta hipokchondrija tai sakes doh.gif doh.gif doh.gif kovosiu su situo S.... IR SUKOVOSIU TIKRAI tongue.gif
TUMBA O KOKIU LAIKU TAU BUNA LABAI GERAI,ARBA LABAI BLOGAI? MAN pvz vakare nuo 18-19 val yra mano laikas mirksiukas.gif man tada niekas neskauda,joks nerimas nebeima mirksiukas.gif o jau ryte va man siaubo filmas doh.gif man vos prabudud va tas nerimas taip suima kad aaaaaaaaaaa doh.gif ir idomiausia ,kad gerk negerus vakare vaistu ryte jie issivaikscioje ir ju nebera,o jei isgeriu ryte tai kol jie suveikia per ta laika as pati prasikapstau issikuiciu ir jau neber porasmes todel isgert vaistu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 26 vasario 2016 - 17:45
ooooo ramuma pas mus 4u.gif thumbup.gif dziaugiuosi tokiom minutem uz mus visas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 26, 17:44)
ane,nu bet man ta hipokchondrija tai sakes  doh.gif  doh.gif  doh.gif kovosiu su situo S.... IR SUKOVOSIU TIKRAI  tongue.gif
TUMBA O KOKIU LAIKU TAU BUNA LABAI GERAI,ARBA LABAI BLOGAI? MAN pvz vakare nuo 18-19 val yra mano laikas  mirksiukas.gif man tada niekas neskauda,joks nerimas nebeima  mirksiukas.gif o jau ryte va man siaubo filmas  doh.gif man vos prabudud va tas nerimas taip suima kad aaaaaaaaaaa  doh.gif ir idomiausia ,kad gerk negerus vakare vaistu ryte jie issivaikscioje ir ju nebera,o jei isgeriu ryte tai kol jie suveikia per ta laika as pati prasikapstau issikuiciu ir jau neber porasmes todel isgert vaistu  blush2.gif

As irgi neturiu prasmes nerimui ar baimei.
Su vaiko netektimi susitaikiau,tiesiog supratau,kad as nieko nebepakeisiu.Ir lai ilsisi ramybeje mano dukra,juk kazkada mes ten,tikiu,kad susitiksim.Uzauginsiu as ja....
Labai gerai sutariu su mama,anyta,vyru.Mano vyras irgi auksas smile.gif Man daug kas sako,kad pavydi tokio vyro.Mylintis,negeriantis,nerukantis ir etc.Tpfu,tpfu,tpfu,kad tik neprisikalbet smile.gif
tiesa,kad draugiu as neturiu
beprasmiska man atrodo tos drauges.Turejau viena ,bet ji mane isdave ir poto as ju nebenoriu.
Yra pazistamu ,norui esant kavos puodui susibegi papliurpi si bei ta ir uztenka.
As galvoju,kad mano gyvenimas grazus,vaikai gyvi sveiki,ko daugiau reikia
bet va viduje kazkam taio neatrodo,tai ir kovoju su vidiniais demonais
Oi,issipleciau biggrin.gif

Mano negerumu laikas yra naktimis,deja...Buna ,kad visa nakti vaikstau is kampo i kampa.Ir jeigu paryciais pradeda imt nerimas iki pietu garantuotai bus negera.
Va,dabar atsigavau pamiegojus pora val.
Atsakyti