Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tranxena gėriau 3 mėn. Po 1 tablet. Aš tarciausi su gydytoja dėl pripratimo ir baimių. Arba su dviem gydytojom, jei labai bijočiau.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 27, 15:28)
Tranxena gėriau 3 mėn. Po 1 tablet. Aš tarciausi su gydytoja dėl pripratimo ir baimių.  Arba su dviem gydytojom, jei labai bijočiau.

koki gerei?5 mg ar 10 mg?
man ji israse seimos gydytojas pradzioj,paskui pas psichiatre nuejus ji ir paliko tai ka israse,nes tikrai nemate reikalo AD skirti,dave men po kurio susitinkam ir tada ziuresim,per ta laika as bendrauju su psichologe ir labai daug dirbu ( bent jau bandau) su savim,o tu ar nepripratai prie jo? ar nebuvo atp[ratimo? o kodel nebegeriai tokliau i kazka pakeite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 27, 14:15)
merginos db ziurekit,as cia pirmakarte jus daugiau patyre,as galvoju db del to tranxeno  g.gif man gyd sake po 1x3 dienoj,as ***** bijau priprast ir negeriu,aisku man bloga ziauriai bloga as einu is proto raudu ir t.t bet va apsimetu kad as tvarkausi pati  blush2.gif o gal vistik iki kol vel susitiksim su gyd po men gert? gal taip paisetu smegenys nuo itampos ir to tereiketu? pleas patarkit  doh.gif

As gerciau

Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 02 27, 16:08)
As gerciau

as jau isgeriau verysad.gif jauciu savaite gersiu stabiliai ir ziuresiu kas per savijauta,nes is kitos puses ka as pasakysiu psichiatrei ne as negeriau vaistu bet man blogai duokit kazka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 27, 15:15)
as jau isgeriau  verysad.gif jauciu savaite gersiu stabiliai ir ziuresiu kas per savijauta,nes is kitos puses ka as pasakysiu psichiatrei ne as negeriau vaistu bet man blogai duokit kazka doh.gif

Jeigu tikrai negerai ,gerk.Kam kankintis,kai zinai,kad gali padeti tablete
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 27, 15:15)
merginos db ziurekit,as cia pirmakarte jus daugiau patyre,as galvoju db del to tranxeno  g.gif man gyd sake po 1x3 dienoj,as ***** bijau priprast ir negeriu,aisku man bloga ziauriai bloga as einu is proto raudu ir t.t bet va apsimetu kad as tvarkausi pati  blush2.gif o gal vistik iki kol vel susitiksim su gyd po men gert? gal taip paisetu smegenys nuo itampos ir to tereiketu? pleas patarkit  doh.gif

Kam tada eit pas gydytoja, jei nesilaikyt rekomendaciju. Poveikis per savaite gali nepasijaust. Per dvi.
Atsakyti
aciu,kad esat 4u.gif db man uzejo toks noras jus visas apkabint ir padekot ,kad esat mirksiukas.gif man labai gera kai galiu cia ateit ir paklaust ar galu gale parasyt " man bloga" ir sulauksiu tokios pacios meiles atgal 4u.gif ACIU 4u.gif
TUMBA nzn kodel bet tu tai kaip sesuo man mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 27, 16:32)
Kam tada eit pas gydytoja, jei nesilaikyt rekomendaciju. Poveikis per savaite gali nepasijaust. Per dvi.

4u.gif aciu uz paprotinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 27, 15:40)
aciu,kad esat  4u.gif db man uzejo toks noras jus visas apkabint ir padekot ,kad esat  mirksiukas.gif man labai gera kai galiu cia ateit ir paklaust ar galu gale parasyt " man bloga" ir sulauksiu tokios pacios meiles atgal  4u.gif ACIU  4u.gif
TUMBA nzn kodel bet tu tai kaip sesuo man  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
zinot ka pastebejau blush2.gif isgerus vaistuku hipochondrijos lyg ir nera g.gif suvokiu sveikai,kad jokiu ligu man nera ir ta irodo tyrimai ir t.t bigsmile.gif bigsmile.gif ee gal as juos vistik pagersiu,gal lengviau save itikinsiu ka? yra kam buve taip? cia gal gautusi kaip sudetine savitaigos ir medikamentine terapija g.gif ant savityros uznese mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif puikiai jauciuosi net skausmu neber jokiu tai ir vezio turbut nera ,nes tranksenas nuo veziniu skausmu gi nepadeda ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 02 27, 08:42)
Jėgų jau rašiau, kaip "gaunu".

Aš to vis tiek niekaip negaliu suprast, nes man taip nebūna ir atrodo neįmanoma MANO atveju, nors pati nerimauju. smile.gif
Tai pati sau aiškinu, kaip tiesiog žmonių skirtumus. Gal valios, charakterio, temperamento, ar dar kokio bieso.
Ar buvai mugėj?
Kaip šeimoj reikalai? unsure.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 27, 16:32)

Tranxenas yra raminamieji, ne AD. O dėl rekomendacijų pritariu - jei lankomės pas gydytojus, geriau jų ir klausyti, o ne forumiečių nuomonės.

Pirmąkart išgirdau tokį terminą, kaip hipochondrija. Paguglinau. Pati jausdavau, kažkiek ir tebejaučiu psichosomatinius pojūčius. Tai baisūs, kankinantys jausmai. Tik man nieko neskauda, išskyrus dūšią ir visi kiti pojūčiai visad aiškiai jaučiau, kad tai psichologiniai (skerdimas viduje, tarsi vandens pylimas ant pečių, šarvai ant nugaros ir pan. nesąmonės). Kaip suprantu, jei ligų neieškai, tai nėra hipochondrija. Paguodžiau save, kad bent to nėr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 27 vasario 2016 - 20:09
QUOTE(Night13 @ 2016 02 27, 21:08)

Pirmąkart išgirdau tokį terminą, kaip hipochondrija. Paguglinau. Pati jausdavau, kažkiek ir tebejaučiu psichosomatinius pojūčius. Tai baisūs, kankinantys jausmai. Tik man nieko neskauda, išskyrus dūšią ir visi kiti pojūčiai visad aiškiai jaučiau, kad tai psichologiniai (skerdimas viduje, tarsi vandens pylimas ant pečių, šarvai ant nugaros ir pan. nesąmonės). Kaip suprantu, jei ligų neieškai, tai nėra hipochondrija. Paguodžiau save, kad bent to nėr...

biggrin.gif niu ziurek yra ir geru dalyku tavo gyvenime mirksiukas.gif pas mane nera depresijos (kolkas) doh.gif pas tave hipochondrijos ale fainos abi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=_y9csEyAn6A
uzsimerki ir matai tai ka nori,kaip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 27, 21:25)
biggrin.gif niu ziurek yra ir geru dalyku tavo gyvenime  mirksiukas.gif pas mane nera depresijos (kolkas)  doh.gif  pas tave hipochondrijos ale fainos abi  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tu tiek smailų naudoji, kad depresija pernelyg neįtikėtinai atrodytų iš šono (prašau nepriimt asmeniškai, juk "matomės" tik iš teksto).
Atsakyti