QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 01, 01:17)
Greit nevažinėsi, sakai, nes bijosi, tai reiškia, kad ir sustabdyti greit galėsi, jei koks idiotas iššoks į gatvę. O prie šviesoforo ir perėjos juk ir šiaip sustotum, ane?
Nežinau, kas dar gali atsitikt.
Taip atrodo... Sustabdymui tokiems kaip aš, pirma turi suveikt reakcija. Su anuo diriku kartą pusėtinai su jo pagalba suvažinėjau į užmiestį. Bet. Savo namo kieme vos neįvažiavau į stovintį automobilį. Reikėjo sukti, o aš per vėlai tą suvokiau, NORS BUVO AKIVAIZDU, VISKAS MATĖS. Diedas, berods, užtraukė rankinį, nes net su sankaba važiuojant (labai lėtai), nebūčiau spėjus sustabdyt. Stabdžiau, bet man atrodo, kad jau per vėlai. Būčiau įkalus. Pačiai buvo neįtikėtina.
Taip galėjo būt ir su pėsčiuoju. Be to, išvažiuojant iš sankryžos nemoku apskaičiuot, ar spėsiu pravažiuot, ar per arti kita mašina jau. Čia, žinoma, įgūdžiai.
Labai sunku paaiškint, bet tikrai galimos daugybė tokių situacijų iš pažiūros neįtikėtinų, o ir įtikėtinų situacijų, kur klaida gali skaudžiai kainuot.
Be to, turiu dar vieną problemą, kad nepamenu maršrutų. Juk šiaip kur veža, ten važiuoju, o kai reikia pačiai ir nepamenu kur sukt - išsukt - pasukt - ar nesukt. Nors čia gal mažesnė bėda, nes galima važiuot su navigacija.
Papildyta:O dėl greičio - kadangi turiu žiūrėt, kad spėčiau pastebėt ženklus, kiek pamenu, o dar ir jaust mašiną, tiesiog neišeina važiuot greitai. Ne todėl, kad bijau. Kai šalia sėdi vairuojantis ir stebi, aš nebijau. Viena nesu niekur važiavus. Nebent aikštelėj.

Su mech. man 3pavara, greičiau nereiktų važiuot.
Papildyta:O dėl pliusų... Jei prasimuščiau neskausmingai, būtų nemoku apsakyt... Gal ne visiems tas pasakymas ką reiškia, bet MAN būtų didžiulė Dievo dovana.
Kaip minėjau, vairuoti aš noriu. Tik su darbu tas norėjimas neturi nieko bendro. Kaip tik būtų daug daug ramiau, jei neturėtų.