Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bučkis @ 2016 02 28, 23:13)
Night - koks siaubas  unsure.gif bijau kartu su tavim. bet ir virsininko pasitikejimas. cia mazdaug mano zmona ryt gimdys priimk gimdyma. ai nu kazka gi skaicius esi. veukt koks stresas.
imk instruktoriu tais marsrutais kuriais vazinesi. jie ir naktim pavazineja jei reik.
siaubekas

Na dar gerai būtų, jei tie maršrutai būtų pastovūs... Bus keli pastovūs, bet ir pas klientus reikės važiuot. O tie gali gyvent bele kur, kartais ir kitam mieste... verysad.gif
Man seniau būdavo panika vien nuo minties, kaip aš VIENA sėdu ir važiuoju. Dabar geriau viena ir sėsčiau vakare, kai nedidelis eismas, bet geriau be jo, t.y., papildomo streso.
Atsakyti
0 as eilini karta isitikinau, kad neveltui visur rasoma, jog depresikams butinas judesys, kad gamintusi serotoninas, Puikiai jauciuosi kuno judesio terapijoje, sporto saleje ir ant Akropolio ledo. Tais momentais net mastau, kokia dpresija, koks nerimas, kokios baimes, kokia nesamone?Bet ramybes akimirkommis viskas pareina atgal.Man net padeda paprastas pasokimas, pakrypavimas pagal muzika namie, o pas mane visada namie groja radijas.Judekite, merginos ir kuo daugiau.
Night, uzjauciu tave del vairavimo, tai tikrai didelis stresas tau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 vasario 2016 - 22:54
QUOTE(bučkis @ 2016 02 28, 23:13)
Night - koks siaubas  unsure.gif bijau kartu su tavim. bet ir virsininko pasitikejimas. cia mazdaug mano zmona ryt gimdys priimk gimdyma. ai nu kazka gi skaicius esi. veukt koks stresas.
imk instruktoriu tais marsrutais kuriais vazinesi. jie ir naktim pavazineja jei reik.
siaubekas

Gal baiKsit cool.gif Nelabai padrąsinantys žodžiai. Aš tai manau, kad ji susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 29, 00:04)
Gal baiKsit  cool.gif  Nelabai padrąsinantys žodžiai. Aš tai manau, kad ji susitvarkys.

a nu gerai galiu pavapet. viskas night bus gerai, mastyk pozityviau, viska tu gali, nedrisk jaustis blogai ir sresuot.
as irgi tikiu kad susitvarkys bet....siaubiakas totalus. zliumbciau savaite jei man taip pasakytu. o kas sakytu kad nieko tokio, iveiksi, susitvarkysi mintyse mazu maziausiai ispirciau i blauzda. po 15 kartu i abi kojas.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 28, 20:48)
Viską racionaliai ir logiškai išdėstei. Protu visą tai puikiai ir pati suprantu. Būtų kur kas paprasčiau, jei mažiau stresuočiau. Štai praėjo savaitgalis - daugiau neturiu su kuo, bet su instruktorium kokiu galėjau susisiekti ir bent tas standartines 45min. pravažiuoti. Bet neeee, reikėjo "viduriuot".
Galvoju dar vieną variantą. Prašyt, kad tiesiog po darbo galėčiau namo grįžt ir šiaip kiek prasivažiuot, bet be vadovo, nes tas savaime kels man paniką.
Nors, žinoma, geriau būtų susitart su instruktorium kitam savaitgaliui. Nors nesu tikra, ar jau šią sav. nereikės darbuotis su ta auto...

Normalūs instruktoriai vos pašvilpus, plius savaitgalį neatsiranda, jie turi užsakymų gerokai į priekį. Tai tos pora dienų nieko nelemia.
Nesupratau bajerio. Tavo šefas nespėja visko padaryt, bet sėdės tavo vairuojamoj mašinoj, kol tu važiuosi su reikalais g.gif
Neužsileisk. Pradirbo jie be papildomos auto n laiko, tai porą savaičių jiems nelems labai daug, o tau pasipratinimas būtinas.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 02 29, 00:12)
a nu gerai galiu pavapet. viskas night bus gerai, mastyk pozityviau, viska tu gali, nedrisk jaustis blogai ir sresuot.
as irgi tikiu kad susitvarkys bet....siaubiakas totalus. zliumbciau savaite jei man taip pasakytu. o kas sakytu kad nieko tokio, iveiksi, susitvarkysi mintyse mazu maziausiai ispirciau i blauzda. po 15 kartu i abi kojas.

biggrin.gif
Kol kas tiek žiauriai nėr. Tik neramu labai. Ir jau jaučiu, kaip jėgas atima...
Bet aš turiu pozityvių minčių tuo klausimu. Sėsiu į kalėjimą iki gyvos galvos ir labai daug klausimų gyvenime išsispręs. Tik kaip čia pataikyt suvažinėt nenorintį gyvent... verysad.gif
O šiaip iš tikro baisiausia suvažinėt žmogų. Nors didesnė tikimybė sukult auto. Beje. Sename darbe vietoje manęs dirbo tokia mergaitė. Spėkit kodėl išėjo iš darbo... Nes sukūlė mašiną. Tą pačią, su kuria mane bandė pamokyt važiuot. Sumaitojo tikrai labai. Išėjo iš darbo grynai dėl to (kaip supratau, santykiuose su savininku dėl to kilo rimtų problemų). Žinoma, ačiūdie, niekas nežuvo. Beje, važinėjos ji nedarbo metu.

QUOTE(off-line @ 2016 02 29, 00:15)
Normalūs instruktoriai vos pašvilpus, plius savaitgalį neatsiranda, jie turi užsakymų gerokai į priekį. Tai tos pora dienų nieko nelemia.
Nesupratau bajerio. Tavo šefas nespėja visko padaryt, bet sėdės tavo vairuojamoj mašinoj, kol tu važiuosi su reikalais  g.gif
Neužsileisk. Pradirbo jie be papildomos auto n laiko, tai porą savaičių jiems nelems labai daug, o tau pasipratinimas būtinas.

Pirmadienį susitarus, nemanau, kad taip jau savaitgaliui neįmanoma instruktoriaus susirast.
Šefas nesėdės, bet, kaip supratau, bet pratestuot norės. Bet aš nenoriu, kad mane testuotų. Nėra jis kažkoks antžmogis. Na reikės kalbėtis/tartis. Uffff. Kaip man tai sunku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 28, 23:30)
biggrin.gif

Šefas nesėdės, bet, kaip supratau, bet pratestuot norės. Bet aš nenoriu, kad mane testuotų. Nėra jis kažkoks antžmogis. Na reikės kalbėtis/tartis. Uffff. Kaip man tai sunku...  verysad.gif

Suprantu kad tu ne as.bet as buciau kai darbinaus pasakius kad teisiu neturiu.na nebent tai buvo butina salyga darbinantis
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 29, 02:43)
Suprantu kad tu ne as.bet as buciau kai darbinaus pasakius kad teisiu neturiu.na nebent tai buvo butina salyga darbinantis

Kelintą valandą tau į darbą? Pastebėjau, kad vis naktinėji.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 29, 00:30)
biggrin.gif
Bet aš turiu pozityvių minčių tuo klausimu. Sėsiu į kalėjimą iki gyvos galvos ir labai daug klausimų gyvenime išsispręs.

o tai tikrai nuostabiai pozityvu bigsmile.gif

Atsakyti
NIght, užjaučiu dėl to streso dėl vairavimo. Bet įsitikinus, kad tai Dievo pirštas. Jis žino, kad tu gali. O kai išmoksi, priprasi iš karto tavo galimybės visos gyvenimiškos galimybės padidės. Kitų miestų nebijok. Nes Vilniuje eismas sudėtingiausias. Navigacija visada padės. Gal pradžiai galėsi pasirinkti laiką t.y. nevažiuoti per didžiausius kamčius.
Puiku, bosas tavęs nelaiko kokia nevykėle.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 29, 02:43)

Mano darbe reikia vairuot. Per pokalbį pasakiau maždaug kokia situacija. Ir CV buvau įsirašius. O jei darbdavys siūlytų apmokėt kursus teisėm? Atlankyt ir po to parodyt, jas su 4m senumo data? biggrin.gif Labai "protinga".
Papildyta:
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 29, 09:29)
NIght, užjaučiu dėl to streso dėl vairavimo. Bet įsitikinus, kad tai Dievo pirštas. Jis žino, kad tu gali. O kai išmoksi, priprasi iš karto tavo galimybės visos gyvenimiškos galimybės padidės. Kitų miestų nebijok. Nes Vilniuje eismas sudėtingiausias. Navigacija visada padės. Gal pradžiai galėsi pasirinkti laiką t.y. nevažiuoti per didžiausius kamčius.
Puiku, bosas tavęs nelaiko kokia nevykėle.

Ačiū. wub.gif unsure.gif Tik išies nežinau, ar aš galiu... Daugybė žmonių vairuoja, nemanau, kad neišmokčiau. Bet mane labai gąsdina tas, kad mokytis darbe. O tiksliau, gal net ne mokytis, o imti ir daryti tam tikrus darbus auto pagalba......
Atsakyti
Mama Lialia, kinezikai žino, kad ir depresija būna skausmo priežastis ir atvirkščiai. Jie nekalba apie tai atviru tekstu, bet tikrai įvertina diagnozuodami skausmo priežastis ir skirdami pratimus. Kodėl tas jūsų miestelio kinezikas blogas?
Ar tavo miestelis toli nuo Kauno? Marijampolės?

Papildyta:
Night, gal turi kokį žmogų diedą ar bobą, gal net iš SM, kuris turėtų galimybę pradžioje pasėdėti šalia tavęs su patarimais keletą dienų? Pagalvok ir paieškok. Profesionalūs instruktoriai labai gerai, bet kai reiks kur važiuoti - nu pagalvok, gal ką surasi, gal iš savo miestelio ar kokį ex draugą ar kolegą.
Aš pati negaliu vairuoti dėl savo ligos, bet labai pavydžiu galintiems.

Blogiausiu atveju per skelbimus ieškočiau, gal koks studentas vyresnis pasitaikutų,jei viena nedrįsčiau važiuoti. Pinigus išleistus tam reikalui kažkaip išlyginsi, gal namie sriubos išsivirsi vietoj pusgaminių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PRANAITE: 29 vasario 2016 - 08:52