QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 14, 23:17)
Taip, bakalaurą baigiau delfyje, magistrą braškės.lt, o dabar varau doktorantūrą sumermamų forume 

Tiesa, aš mačiau daugybę moterų, kurios ir bakalaurą, ir magistrą,ir net doktorantūrą baigė supermamose. Ir žino viską(Ypač nusimano vyrų ir moterų santykiuose

QUOTE(cremaster @ 2016 03 14, 23:48)
as irgi turiu nedideli fetisa ant paauglisko kuno. nors cia slidi riba ir jeigu eina link per daug vaikisko, tai labai labai nepatinka. tuomet jau geriau brandesnis moters kunas. ir siaip kuo labiau senstu, tuo labiau mane traukia moterys. gal del to, kad ir mano kunas nebejauneja. ir su vyrais atsidalinta juo pakankamai.
kaip bebutu, graziam kunui as nesu indifferent. zinoma, jeigu tai tik kunas, to grozio neilgam paziurejimuiir gana. visa kita seka po to. ivairiausios to variacijos balsas, protas, jausmingumas, gelme. siaip, zmones yra labai panasus, labai primityvus ir tik vienas kitas gali is to issokti. kaip bebutu gaila, bet kitaip ir nereikia.
Idem, sakyciau, teks labiau pasigilinti i lyciu studijas, nes pasakymas "bet moterims tai galima, tam jos ir moterys" yra itin seksistinis ir net misoginiskas.
ai, ir apie clockwork orange. siaip idomu, kodel save tapatini su chuliganisku zudiku ir tau negaila auku? sakyciau, pagrindine ideja yra apie dieva:). apie tai, kaip is zmogaus negali buti atimta laisva valia. belieka tik masina. Alexas cia tik detale, per kuria tai skleidziama.
blogis yra dalis zmogaus ir jeigu jo nelieka, nebelieka ir zmogaus. ar ne taip Night?
kaip bebutu, graziam kunui as nesu indifferent. zinoma, jeigu tai tik kunas, to grozio neilgam paziurejimuiir gana. visa kita seka po to. ivairiausios to variacijos balsas, protas, jausmingumas, gelme. siaip, zmones yra labai panasus, labai primityvus ir tik vienas kitas gali is to issokti. kaip bebutu gaila, bet kitaip ir nereikia.
Idem, sakyciau, teks labiau pasigilinti i lyciu studijas, nes pasakymas "bet moterims tai galima, tam jos ir moterys" yra itin seksistinis ir net misoginiskas.
ai, ir apie clockwork orange. siaip idomu, kodel save tapatini su chuliganisku zudiku ir tau negaila auku? sakyciau, pagrindine ideja yra apie dieva:). apie tai, kaip is zmogaus negali buti atimta laisva valia. belieka tik masina. Alexas cia tik detale, per kuria tai skleidziama.
blogis yra dalis zmogaus ir jeigu jo nelieka, nebelieka ir zmogaus. ar ne taip Night?
Man kai prasidėjo paauglystėj potraukis paaugliams, tai iki šiol nesibaigia. Man atrodo toj srity mes nesiskiriam nuo vyrų, tiesiog anksčiau tik jie turėjo galimybę paišdykauti su jaunomis.
Į lyčių studijas aš pakankamai įsigilinus ir tai buvo pasakyta ironiškai. Nagi yra moterys ir tikros moterys( ne realybėj, kai kurių galvose).
Kiekvienas filmą supranta savaip ir net akcentuoja skirtingus dalykus. Man tai filmas apie tai, kad atėmus dalį žmogaus savasties, kaip tu vadini, jis tiesiog taps niekuo.(beje, jis laisva valia sutiko atlikti bandymą). Man Aleksas patiko tuo, kad yra tikras, be galo stiprus lyderis. Tapatinu save su juo greičiausiai todėl (vėl nuoskaudos iš vaikystės), kad nebuvo nė vieno suaugusio žmogaus, kuris man nesakytų kokia aš bloga ir nenormali. Galiausiai aš jais patikėjau. Nors su vaikais sutariau puikiai. Tačiau dėl suaugusių žeminimo giliai širdy dar ir dabar jaučiuosi bloga. Iš čia ir yra mano autoritetų ir kritikos baimė. Oi, su kokiu malonumu aš juos ištaškyčiau. Ir nekalbėkit man apie atlaidumą. Sutikau vasarą pradinių klasių mokytoją, nerealią stervą, kuri tyčiojosi iš vaikų, praėjau net nepasisveikinus.
Ai, tiesa, daržely mūsų visa grupė repetavo ir paskui važiavo į Dainų dainelę. Išskyrus mane. Ir ne dėl to, kad aš neturiu klausos. Visa laimė repeticijų metu išspyrė mano geriausią draugę(manau todėl, kad aš nepasakyčiau tėvams, kad sėdžiu grupėj viena), tai mes tikrai atsakančiai pasilinksminom. Bet įsivaizduokit, kas galėjo darytis mažos mergaitės galvoje, kai jos vienintelės nepaėmė, aš niekaip to nesupratau.
Išlindo nuoskaudos. Turbūt todėl, kad rašau psichologei šiuo metu apie savo gyvenimą: svarbiausius žmones, įvykius, traumas, iššūkius, pasiekimus ir svajones.