Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Idem @ 2016 03 15, 14:25)
Norėjau parašyt tą patį ką ir Mama lialia, nueik ir paprašyk savo GP Bupropion(angliškai jis gali kitaip vadintis, svarbu pasakyti veikliąją medžiagą) ir būk užsispyrus smile.gif
O ta rekomendacija buvo juokais, yra puslapių, kuriuose gali nusipirkti kokių tik nori vaistų, kaina, aišku, irgi atitinkama.

O as jau tikejausi smile.gif Ne, per interneta tokiu vaistu nepirksiu nes visgi cia mano sveikata,tai norisi tikru,o situs Bupropion daug kas paradvineja kaip narkotine medziaga,nes juos trina ir uosto.
Neisraso jie nieko su Bupropion veikliaja medziaga,galvojat rasyciau I forumus ar pirkciau dvigubai brangiau jei butu imanoma cia juos gaut. Kaip ir rasiau ziuri I kaina,o jie yra brangus. LT jie kainuoja apie 23 eurus cia jei 150mg, kai dauguma antidepresantu iki 10euru kainuoja. O UK mes mokame uz recepta 8 svarus ir be skirtumo ar tam recepte vaistai bus nuo vezio kurie kainuoja 100 svaru ar tiesiog paracetamolis kuris ir 1 sv nekainuoja, visi moka viena kaina. Taigi nei vienas GP nesutinka israsyt antidepresantu brangiau nei recepto kaina,o dasimoket galimybes irgi near,nes ner tokio varianto.
Tai jei as uzsirasyciau pas private psichiatra,nes matau,kad LT internet tokiu konsultaciju yra,kaip manot ar israsytu jis man recepta,kad seimos narys galetu lietuvoje man tu vaistu nupirkt. Ir ant kiek laiko pas jus receptai israsomi,ar kas menesi reikia naujo,ar gali israsyt pvz pusmeciui.
Nepykit uz tiek daug rasliavos,bet tikrai nebezinau kaip geriau daryti,o ir LT senai nebebuvus pas daktarus tai net neissivaziduoju kaip ten su tais receptais ir tokiasi vaistais yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nauja pradzia: 15 kovo 2016 - 14:55
QUOTE(Nauja pradzia @ 2016 03 15, 15:52)
O as jau tikejausi smile.gif Ne, per interneta tokiu vaistu nepirksiu nes visgi cia mano sveikata,tai norisi tikru,o situs Bupropion daug kas paradvineja kaip narkotine medziaga,nes juos trina ir uosto.
  Neisraso jie nieko su Bupropion veikliaja medziaga,galvojat rasyciau I forumus ar pirkciau dvigubai brangiau jei butu imanoma cia juos gaut. Kaip ir rasiau ziuri I kaina,o jie yra  brangus. LT jie kainuoja apie 23 eurus cia jei 150mg, kai dauguma antidepresantu iki 10euru kainuoja. O UK mes mokame uz recepta 8 svarus ir be skirtumo ar tam recepte vaistai bus nuo vezio kurie kainuoja 100 svaru ar tiesiog paracetamolis kuris ir 1 sv nekainuoja, visi moka viena kaina. Taigi nei vienas GP nesutinka israsyt antidepresantu brangiau nei recepto kaina,o dasimoket galimybes irgi near,nes ner tokio varianto.
  Tai jei as uzsirasyciau pas private psichiatra,nes matau,kad LT internet tokiu konsultaciju yra,kaip manot ar israsytu jis man recepta,kad seimos narys galetu lietuvoje man tu vaistu nupirkt. Ir ant kiek laiko pas jus receptai israsomi,ar kas menesi reikia naujo,ar gali israsyt pvz pusmeciui.
  Nepykit uz tiek daug rasliavos,bet tikrai nebezinau kaip geriau daryti,o ir LT senai nebebuvus pas daktarus tai net neissivaziduoju kaip ten su tais receptais ir tokiasi vaistais yra.

žinau, kad galima ir 3 mėn išsirašyt, o ar išrašys artimam žmogui vargu, nors pati pasiskambint psichiatrui į Lt ir paklausk.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2016 03 15, 14:58)
žinau, kad galima ir 3 mėn išsirašyt, o ar išrašys artimam žmogui vargu, nors pati pasiskambint psichiatrui į Lt ir paklausk.

Pasiskambinau I kelias privacias klinikas LT, visgi nors ir konsultuoja internetu,recepta israsyt gali tik atvykus, o sitiem vaistam greiciausia,kad tik menesiui recpta duos. Zodziu teks kolkas pirkt per tarpininkus ir ieskot kaip gaut recepta . Nes logiskai jei tarpininkai gauna sita vaista is LT vaistiniu,vadinasi galimybe yra.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2016 03 15, 16:29)
Pasiskambinau I kelias privacias klinikas LT, visgi nors ir konsultuoja internetu,recepta israsyt gali tik atvykus, o sitiem vaistam greiciausia,kad tik menesiui recpta duos. Zodziu teks kolkas pirkt per tarpininkus ir ieskot kaip gaut recepta . Nes logiskai jei tarpininkai gauna sita vaista is LT vaistiniu,vadinasi galimybe yra.
Aciu uz atsakymus  4u.gif

tai recepta rasys tavo vardu,o jei kazkas cia lt ji paims ir nupirks vaistus,tai tau persius i UK,vaistinej cia LT gi paso nieks nepraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 15, 17:54)
tai recepta rasys tavo vardu,o jei kazkas cia lt ji paims ir nupirks vaistus,tai tau persius i UK,vaistinej cia LT gi paso nieks nepraso  g.gif

kaip kur, būna praso
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 15, 18:40)
kaip kur, būna praso

juokauji gal? man teko susidurt darbe,kad praso paso tik tiem narkotiniam nuskausminamiesiems,kur ant raudono recepto g.gif
Papildyta:
tai mergaites PAROXETINO pakuotes ne vienai nereikia? tada nešu ryt i vaistinę ax.gif namie laikyt sito gerio visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 15 kovo 2016 - 17:56
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 15, 18:40)
kaip kur, būna praso

Kiek pirkau AD, tai net su kompensuojamų vaistų knygele niekur neprašė. O geriu jau ne vienus metus. Galų gale galima nueit į kelias vaistines.
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 15, 17:55)
juokauji gal? man teko susidurt darbe,kad praso paso tik tiem narkotiniam nuskausminamiesiems,kur ant raudono recepto g.gif
Papildyta:
tai mergaites PAROXETINO  pakuotes ne vienai nereikia? tada nešu ryt i vaistinę  ax.gif namie laikyt sito gerio visai nenoriu  schmoll.gif

Night gi tokius geria,jei jai nereikia,tai man reikia,as ir tokius geriau
Atsakyti
Man nesuvokiama, kaip gyvenantis kitoj šaly asmuo vis tiek nori naudotis LT medikais ir dar kažkokios aferos. Receptas per atstumą ir dar psichotropinėms medžiagoms, skamba mažų mažiausia kvailai. Ims ir rizikuos savo vardu... doh.gif
O kaip patys britai tokius reikalus tvarkosi? Juk tai daug labiau išsivysčiusi šalis.

Sorry už nešvelnų toną, bet kartais tikrai žmonės verčia stebėtis, kur net nepagalvotum, kad taip gali būt.

Nu va. O aš visai happy grįžau iš kirpėjos. liezuvis.gif Dažė ir kirpo 3val., bet kažkaip nebejutau kančios. Dar neseniai būčiau numirus vien nuo minties eit kažkur ir sėdėt tiek laiko, o paskui dar ir grįžt.
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 15, 19:48)

Ką man veikt su 10mg?
Ar svarbu gert, nesvarbu ką. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 15, 20:02)
Man nesuvokiama, kaip gyvenantis kitoj šaly asmuo vis tiek nori naudotis LT medikais ir dar kažkokios aferos. Receptas per atstumą ir dar psichotropinėms medžiagoms, skamba mažų mažiausia kvailai. Ims ir rizikuos savo vardu...  doh.gif
O kaip patys britai tokius reikalus tvarkosi? Juk tai daug labiau išsivysčiusi šalis.

Sorry už nešvelnų toną, bet kartais tikrai žmonės verčia stebėtis, kur net nepagalvotum, kad taip gali būt.

Nu va. O aš visai happy grįžau iš kirpėjos.  liezuvis.gif Dažė ir kirpo 3val., bet kažkaip nebejutau kančios. Dar neseniai būčiau numirus vien nuo minties eit kažkur ir sėdėt tiek laiko, o paskui dar ir grįžt.
Papildyta:

Ką man veikt su 10mg?
Ar svarbu gert, nesvarbu ką.  unsure.gif

jie 20 mg mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 15, 19:48)

i pm brukstelk tada mirksiukas.gif
Atsakyti
nu valio kad atidavei galvą kirpėjos priežiūrai.
vaistai vaistukai,ratai ratukai. vis dauguau vis stipriau ir kur tai nuves wacko.gif jauciuos isisukus i rata ir netikiu kad kada nors bus geriau. duok die kad butu kaip dabar-istversiu. bet neprisimenu kaip budavo pries tai,koks tas jausmas be chemijos kraujyje.
šiandien kassavaitine savo klausimais uzverte. tiksliais ir tarp sonkauliu. aaa kaip supurte. nors siaip jos vaidmens as nesuprantu. nes maximali reakcija buna kad jo panasu kad jauciates kaip pati kad ivardinot. as ivardinu ji patvirtina ir klauso klauso.... pas ja as amzinai upeliais raudu. kokia nesamone. niekaip neiseina susitvardyt. berysio kazkaip. nes siaip nebliaunu pas svetimus is vis. o cia jai seduos keden su nosines gabalu.
paskaitau kaip kai kurios, nezinau kurios, nes atmintis ne tokia gera kaip night, pasakoja kokius konkrecius dalykus gvildena. konkretu klausima. as jauciuosi pasakojanti apie viska. nu ziuresim
meja-kas suni ziurejo kol kaime sveciavaisi? gal ketini panasaus darbo paieskot kitoje imoneje. gal iseitu jau nebevagonelyje gyvent?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 15, 19:02)

Papildyta:

Ką man veikt su 10mg?
Ar svarbu gert, nesvarbu ką.  unsure.gif

Pasitaupymui turet tongue.gif

QUOTE(bučkis @ 2016 03 15, 19:53)

meja-kas suni ziurejo kol kaime sveciavaisi? gal ketini panasaus darbo paieskot kitoje imoneje. gal iseitu jau nebevagonelyje gyvent?

Suo kartu vaziavo.
Ieskau papildomo darbo db,nenoriu keist-man patinka cia,beto pliusas,kad nuoma nekainuoja.
Atsakyti