Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Savuosius peržiūrėjau, kol kas nieko nenusimato ax.gif
Atsakyti
Beje, meilenius iš DEPO galima drąsiai traukti iš vazono ir perkėlinėti į savo substratą. Netgi būtina, nes be šaknų, o nuo vėsaus laikymo šlapiai šioks toks pelėsis auga.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, sulaukę Naujųjų 2020! vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vakar iš pat ryto pradėjo skleistis DEPO naujokas 'Fresh Lemon'. Nemoku įkelti nuotraukos, bet atitinka internetines. Šiandien veriasi antras ir trečias žiedas. Dar ir daugiau bus. Ir mano kryžminukas iškėlęs pumpurą, tai gal vėl išeis su teptuku pažaisti.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2019 12 20, 23:16)

O naminė smagi naujiena, kad žada žydėti savo sėjinukas. Kryžmintas 'Spotlight' su 'Limona' turbūt 2015 m., kai vienu metu daug žydinčių turėjau. Pasėti 2016 m. Yra įvairaus dydžio, dar nemigdžiau, nes didžiausi svogūnai maždaug graikinio riešuto apimties.


Kaip įdomu. Būtinai pasirodyk kaip pražys
Atsakyti
Užsimaniau užsisakyti iš Fluwel, bet, kai pamačiau, kad siuntimo kaina 36 eurai blink.gif , tai noras kaip ir praėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Och, pagaliau radau, kad trys maniškiai ruošiasi žydėti wub.gif . Gavo po bučiuką ir buvo persodiinti biggrin.gif . Bet dar ilgai teks laukti ax.gif

Ir kad jau baisiai norisi greičiau žiedų, radau, kad Nojaus sėklos iinternetu pardavinėja, ir dabar dar akcija , meileniai po 3,95 r 2,95, tai kur jau nepirksi biggrin.gif . Ir oras tinkamas siuntiniams keliauti. Bet siuntimo greičiai bigsmile.gif - nuo užsakymo dvi paros nepraėjo, o siuntinukas jau pas mane bigsmile.gif . Tik gaila, kad asortimentas skurdokas buvo.
Du svogūnai jau su vos ne sprindiniais žiedkočiais bigsmile.gif . Rytoj užsiimsiu reikaliukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 sausio 2020 - 23:31

Papildyta:
Laba diena. Bandysiu... Jau išmiegoję
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 21 sausio 2020 - 16:53
QUOTE(amarrile @ 2020 01 21, 17:44)


Garžu 4u.gif
Mano dar visi miega.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2020 01 21, 16:44)
Papildyta:
Laba diena. Bandysiu... Jau išmiegoję
[url=https://www.

amarille, nuostabu thumbup.gif. Ypač paskutinis wub.gif (Dancing Quenn, jei neklystu hmm.gif) . O kas tas pirmas?


Aš savo seniukų žydėjimo dar ilgokai lauksiu ax.gif . Bet sulauksiu tikrai, 9 jau parodė nosytes, labai džiaugiuosi ir laukiu ax.gif
Naujai pirktieji greičiau bus biggrin.gif .
Ir dar turiu žydintį grožį, vėliau įkelsiu, kad viena egoistiškai nesidžiaugčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šiemet pirktas cybisteris (tiksliau du biggrin.gif ), etiketė neatitinka, bet, pažiūrėjus augintojo puslapį, jie turėjo Tango, tai gal ir Tango ax.gif . Antras truputį blankesnių spalvų, matosi dešiniau.

vartotojo įkelta nuotrauka



Ir dar iš Žalios stotelės mini Alfresco, svogūnas mažulytis, bet žiedai tikrai nemaži.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2020 - 14:29
O, kaip pavydžiu 'Tango', aš vis medžioju, bet nesiseka. Šiemet pirktas iš DEPO pražydo kaip 'Merengue'. Kadangi pirkau iš ten 2 svogūnus, o antras 'Fresh Lemon' atitiko, tai jau galėčiau teigti, kad pas juos tik pusė teisybės. Tai kurį laiką loterijoje nedalyvausiu. Bet abu žydėjo po 3 žiedynkočius, buvo progų panaudoti puokštėms, tai kaip ir nelabai liūdna.

Liūdniau, kad mano kryžminukas visai negražus. O gal aš per daug įsivaizdavau, kad bus ,,į tėvus". Gavosi ,,į diedukus". Iš 'Limona' paveldėjo žalią gerklę, iš 'Spotlight' nieko. Panašiausias į 'Apple Blossom', tik smulkesnis ir be kvapo.
Atsakyti