Siandien ant liezuvio atsirado zalsvu apnasu
ar gali buti, kad tulzies pusle nepajegia suvirskinti riebalu arba baltymu?
QUOTE(limma @ 2016 03 03, 14:51)
jokiu cia diskusiju tokia rimta tema
QUOTE(limma @ 2016 03 03, 15:51)
Tai kokio velnio man per daug kg nukrito, jei ji storinanti?
Ziauriai megstu makalynes, tad siandien turejau puikia vakariene:
Aisbergo salotos
zalias agurkas
raugintas agurkas
raudona paprika
kocervuoti zirneliai
smulkintas kotletas nuo pietu (galima bet kokia mesa, labai megstu orkaiteje kepta vistiena)
naminis majonezas.
Niam
Aisbergo salotos
zalias agurkas
raugintas agurkas
raudona paprika
kocervuoti zirneliai
smulkintas kotletas nuo pietu (galima bet kokia mesa, labai megstu orkaiteje kepta vistiena)
naminis majonezas.
Niam
QUOTE(limma @ 2016 03 03, 14:51)
Neturiu dabar laiko kapstytis, kokią kitą dieną dar grįšiu su nuorodom, bet krūva rimtų paleo blogų "išnarstė" tą tyrimą po kaulelį.
Ir kokios isvados?
QUOTE(nomore @ 2016 03 03, 20:44)
Neturiu dabar laiko kapstytis, kokią kitą dieną dar grįšiu su nuorodom, bet krūva rimtų paleo blogų "išnarstė" tą tyrimą po kaulelį.
tam straipsni kazkaip truksta konkrecios informacijos ka valge, kokiais kiekiais, kiek kartu. Dar ten rasoma, kad tie zmones nejudejo.
Man kaip tik susireguliavo cukrus kraujyje, kaip jiems galejo pakilt
as turiu savo nuomone, ir gvenu toliau....bet yra zmones, kurie labai dziaugiasi, kad va tokie straipsniai spaudoj ir menkina paleo mityba....taip, suprantu kiekvieno pasirinkimo, bet kai matai realias neblogas pasekmes, ir ejima link tiklso, ir poto kisa koja kazkokie skaitalai....as gi nemedike, ne mokslininke, kuom galiu grysti....idomu ka parasys nomore, labai domina
QUOTE(limma @ 2016 03 04, 00:14)
as turiu savo nuomone, ir gvenu toliau....bet yra zmones, kurie labai dziaugiasi, kad va tokie straipsniai spaudoj ir menkina paleo mityba....taip, suprantu kiekvieno pasirinkimo, bet kai matai realias neblogas pasekmes, ir ejima link tiklso, ir poto kisa koja kazkokie skaitalai....as gi nemedike, ne mokslininke, kuom galiu grysti....idomu ka parasys nomore, labai domina
visiskai sutinku
kazi kaip sekasi kitoms senbuvems, kurios jau nemazai metu sios mitybos laikosi.
Labas rytas
aš jau beveik metai kaip paleo, kadangi tokios mitybos laikausi ne dėl svorio , o dėl psoriazės , tai per daug nestresuoju ir būna, kad trumpam nukrypstu, bet greit ir vėl grįžtu į doros kelią
Bet šiaip atvirai pasakius , kaip buvau saldumynų megėja taip ir likau, nors tu ką
galėtų mėsos nebūti, vien bandelės, šokoladiniai tortai
aš jau beveik metai kaip paleo, kadangi tokios mitybos laikausi ne dėl svorio , o dėl psoriazės , tai per daug nestresuoju ir būna, kad trumpam nukrypstu, bet greit ir vėl grįžtu į doros kelią
Bet šiaip atvirai pasakius , kaip buvau saldumynų megėja taip ir likau, nors tu ką
My Webpage
My Webpage
Pora nuorodų apie tą tyrimą.
Manes tai neerzina tokie abejonių straipsniai, ne religija gi čia, kad aklai viskuo reikėtų tikėti, o pasigilinti visada ne pro šalį. Ar geriau, kad sakytų - daryk tik taip ir anaip, ir viskas, jokių kalbų? Aš tada tyčia atvirkščiai daryčiau
My Webpage
Pora nuorodų apie tą tyrimą.
Manes tai neerzina tokie abejonių straipsniai, ne religija gi čia, kad aklai viskuo reikėtų tikėti, o pasigilinti visada ne pro šalį. Ar geriau, kad sakytų - daryk tik taip ir anaip, ir viskas, jokių kalbų? Aš tada tyčia atvirkščiai daryčiau