Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO (primal) mityba

QUOTE(tytuka @ 2016 02 25, 15:24)
Man yra du kartus gavesis baltas, suvartojau. Nebeverdu sultinio is kiausles kaulu, daugiau niekada baltas nesigavo. O is kieno kaulu virei?

Is erienos.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2016 02 25, 22:43)
Is erienos.

Neradau niekur info kodel sultinys gali buti baltas. nelabai iprasta, skonis tai kaip ir skaidraus sultinio. nezinau nuo ko priklauso. Jau nuo pat virimo pradzios pasimate, kad baltas man. Kita karta net nebevirsiu tiek valandu.
Atsakyti
Dar norejau paklaust, ar ismetat riebalus is ilgai virusio sultinio, o gal jie tinkami kokiam sunaudojimui virtuvej?
Atsakyti
Labas rytas

Gal kam knygos akcijinės
https://www.knygos.l...l-paleo-mityba/

Nežinau, naudinga ar šiaip sau, ale pirkau glėbį kitų, tai ir šią prigriebiau, nuolaida taigi gera. Nors visos tiesos praktiškai ir be knygučių žinomos, ale graži, spalvota, papuoš lentyną, vis ne 50 pilkų atspalvių.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2016 02 26, 10:11)
Labas rytas

Gal kam knygos akcijinės
https://www.knygos.l...l-paleo-mityba/

Nežinau, naudinga ar šiaip sau, ale pirkau glėbį kitų, tai ir šią prigriebiau, nuolaida taigi gera. Nors visos tiesos praktiškai ir be knygučių žinomos, ale graži, spalvota, papuoš lentyną, vis ne 50 pilkų atspalvių.

ačiū 4u.gif thumbup.gif visokių nuomonių apie ją girdėjau, tad ir nepirkau kol ji apie 10 eur kainavo, o kai tiek - tai manau būtinai reik griebt 4u.gif
o nieks neturit tos lt kalba išverstos Visavertė mityba? g.gif https://www.knygos.l...ityba-30-dienu/
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 26, 00:03)
Dar norejau paklaust, ar ismetat riebalus is ilgai virusio sultinio, o gal jie tinkami kokiam sunaudojimui virtuvej?

Ismetam. Ten nieko gero nera.
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2016 02 25, 22:36)
Neradau niekur info kodel sultinys gali buti baltas. nelabai iprasta, skonis tai kaip ir skaidraus sultinio. nezinau nuo ko priklauso. Jau nuo pat virimo pradzios pasimate, kad baltas man. Kita karta net nebevirsiu tiek valandu.

As savaji ismeciau. Bandysiu kitokius kaulus.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 26, 00:03)

ismetu ir as
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2016 02 26, 12:22)
Ismetam. Ten nieko gero nera.

QUOTE(jaicy @ 2016 02 26, 12:36)
ismetu ir as

Aciu smile.gif Ismeciau, ka buvau prikaupusi. Cia del ilgo virimo nebetinkami vartoti lieka, turbut kaip ir mesa.
Atsakyti
perkaitinti riebalai sukelia zarnyno uzdegima (tame tarpe ir apendikso), todel tokie riebalai tikrai netinkami valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 02 27, 11:29)
perkaitinti riebalai sukelia zarnyno uzdegima (tame tarpe ir apendikso), todel tokie riebalai tikrai netinkami valgyti.

Aciu smile.gif
Buvau pradejusi valgyti juos, tai stebejausi, kaipgi pilvas toks patines ir sunkus, negu kai pradejau Paleo, tada buvo visai kitaip. Dabar suprantu, kad galejo buti nuo tu riebalu.
Siandien 4 -ta diena be kavos, tai pasinaudoju, kad iseina jos nebegert, pradedu Whole30, ir valgau tik geruosius riebalus.
Atsakyti
Sveikos. Aš vis negaliu atsidžiaugti radusi šį maitinimosi planą. Po vaikų gimimo prasidėjo įvairios dietos, ale grikių, ale tik daržovės ir vaisiai, ale tik žalias maistas. Nors organizmas sakė, kad nori mėsos, bet gi visur rėkia NESVEIKA ją valgyti. Buvau vangi, be energijos. O štai dabar kaifuoju. Ir kaip skanu viskas. Pusryčiams valgiau kiaušinienę su kalafioru, kava su grietinėle ir kokoso aliejum. Ką tik prisikepiau mėsytės su raugintais kopūstais, o vakarienei darysiu daržovių ir mėsos troškinį. Mano kūnas nebėra išbrinkęs, išpurtęs, atsikeliu nebeužtinusi. Vaikai neserga jau beveik 2 metai, net slogos nebūna. Kai einam pažymos prieš mokslo metų pradžią, mūsų daktarytė vis stebisi. Prisigyriau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Saunuole:) Ir as neatsidziaugiu, kad jau treti metai nesergu, nes anksciau tai kosmaras budavo. Kai tik saltasis sezonas, taip 2/3 kursai antibiotiku, nesibaigiantys bronchitai, angina.Ant migdoliniu liauku visada budavo pulinuku, istisus metus. Tai reiskia, kad organizme pastoviai vykdavo uzdegiminis procesas. Ir labai dziaugiuosi, kad visos alergijos, psoriazes, dermatitai ir seboreja praejo,
Atsakyti