Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO (primal) mityba

QUOTE(limma @ 2016 03 03, 14:51)
laba diena, idedu nuoroda pasiskaitymui ir diskusijoms  g.gif

http://www.15min.lt/...gima-555-590203

Modelinis gyvunas-peles. Tuo viskas ir pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2016 03 04, 10:08)
Labas rytas  4u.gif

aš jau beveik metai kaip paleo, kadangi tokios mitybos laikausi ne dėl svorio , o dėl psoriazės , tai per daug nestresuoju ir būna, kad trumpam nukrypstu, bet greit ir vėl grįžtu į doros kelią  biggrin.gif
Bet šiaip atvirai pasakius , kaip buvau saldumynų megėja taip ir likau, nors tu ką  biggrin.gif  galėtų mėsos nebūti, vien bandelės, šokoladiniai tortai  biggrin.gif  essen.gif

Metai laiko gi neblogai smile.gif tas saldumynu noras siaip is taves kyla, ar sugundo kazkokie skanus kvapai, visualiai matomi saldumynai ir prisimenamas ju skonis? Ar sokoladas juodas ir vaisiai neapmalsina to potraukio?
Pirma kart kai pradejau laikytis, tai per tuos saldumynus ir nukrypau. Dabar noriu to isvengti, arba jei jau gaunasi toks nukrypimas, kad jis butu labai trumpas. Is pradziu net neskanu buvo tuos saldumynus valgyti, per saldu, bet kazkaip tai nesustabde.

Atsakyti
Ir man pradzioje buvo sunku su saldumais ir bandelemis, bet dabar jau visiska ramybe:) Visai nenoriu. Trys metai bus rugpjucio gale.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Senai besirodziau pas jus, bet naujo nieko nevyksta, tai ir neberasau, nes kaip ir nera ka. Sveikata nera bloga, valgau viska kas man skanu - mesa ir truputi darzoviu, dabar ant silkes ''uzsikabinus'' smile.gif Nemanau, kad esu ketozej, nes morkos valdo mane, susitarkuoju ir uzsidedu majonezo, skanumelis. Specialiai kazkokiu riebalu nevalgau, kiek jau yra mesoje, kiausiniuose ir zuvyje, tiek ir uztenka. Tiesiog neuzsiciklinu ant maisto visiskai, tiesa geriu kava su grietinele, kartais saldyto suraus sviesto suciulpiu, nes man skanu. Nesisveriu, bet rubai visi tinka, jei kelnes per dideles, dirza uzsidedu - siuo metu problemas sprendziu taip. Kartais noriu saldumo, tai dziovintas figas valgau ir sokolada. Tai kaip ir nieko nevyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 03 03, 16:48)
Tai kokio velnio man per daug kg nukrito, jei ji storinanti?biggrin.gif Ai, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, kol ant saves neismeginsi - nesuzinosi. Nors blaiviai mastant - kaip gali augti svoris, jei ismeti angliu pertekliu, nuo kurio butent ir auga svoris? Nelogiska.

tai gi nuo riebalu! kaip sakoma- tu zhirnyj nuo to kad zhira valgai! biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! Aš dar tik pradedu...3-čia savaitė, laikausi AIP (autoimuninio protokolo) labai panašaus į Paleo tik su šiek tiek daugiau išimčių. Kol kas labai džiaugiuosi, turiu daug jėgų, numečiau 2kg. Tikiuosi taip ir toliau. Šiaip noriu prisijungti pasisemti daugiau žinių, nes nelabai daug kas laikosi tokio mitybos plano...O ir pati kartais susimaunu ir kažką nusiperku kas pagal AIP netinka... Gal yra kas dar laikosi AIP? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calipso @ 2016 03 07, 15:59)
Sveiki! Aš dar tik pradedu...3-čia savaitė, laikausi AIP (autoimuninio protokolo) labai panašaus į Paleo tik su šiek tiek daugiau išimčių. Kol kas labai džiaugiuosi, turiu daug jėgų, numečiau 2kg. Tikiuosi taip ir toliau. Šiaip noriu prisijungti pasisemti daugiau žinių, nes nelabai daug kas laikosi tokio mitybos plano...O ir pati kartais susimaunu ir kažką nusiperku kas pagal AIP netinka... Gal yra kas dar laikosi AIP?  ax.gif
Sveika, man irgi AIP tinka , praktiškai gyvenu, retai kada kokios grietinės palaižau, keptas kiaušinis - man šventė biggrin.gif bet būna, kad su kokiu sausainiu, ledais , blynais nugrybauju, bet greit grįžtu į vėžes, nes pradedu blogai jaustis.

beje, du valgymai per dieną + pietums bananas nieko gero per savaitę neatnešė, nei g nenukrito . Vėl nuo šios savaitės imu mėsos pietums į darbą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 07 kovo 2016 - 16:23
QUOTE(LumiLumi @ 2016 03 04, 17:48)
Modelinis gyvunas-peles. Tuo viskas ir pasakyta.

Yra toks ekperimentas Universe-25 darytas su pelemis smile.gif Labai panasu i zmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2016 03 07, 16:22)
Sveika, man irgi AIP tinka , praktiškai gyvenu, retai kada kokios grietinės palaižau, keptas kiaušinis - man šventė  biggrin.gif  bet būna, kad su kokiu sausainiu, ledais , blynais nugrybauju, bet greit grįžtu į vėžes, nes pradedu blogai jaustis.

beje, du valgymai per dieną + pietums bananas nieko gero per savaitę neatnešė, nei g nenukrito . Vėl nuo šios savaitės imu mėsos pietums į darbą  biggrin.gif

Na va šaunu, kad laikotės AIP!:) tik kiaušinių pagal jį negalima g.gif ar aš jus ne taip supratau? Aš irgi deja suklystu, labiausia su prieskoniais... Ieškau receptų kaip paįvairinti mitybą skirtinais skoniais. Norėčiau atsisakyti ir mėsos, bet kol kas nežinau kuo ją pakeisti, kad dar ir pagal AIP būtų gerai. Gal naudojate kokius nors papildus?
Atsakyti
QUOTE(Calipso @ 2016 03 07, 16:38)
Na va šaunu, kad laikotės AIP!:) tik kiaušinių pagal jį negalima  g.gif  ar aš jus ne taip supratau? Aš irgi deja suklystu, labiausia su prieskoniais... Ieškau receptų kaip paįvairinti mitybą skirtinais skoniais. Norėčiau atsisakyti ir mėsos, bet kol kas nežinau kuo ją pakeisti, kad dar ir pagal AIP būtų gerai. Gal naudojate kokius nors papildus?
kiaušinių kaip ir negalima, už tai ir sakau man šventė kai išsikepu kiaušinių biggrin.gif labai juos mėgstu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 07 kovo 2016 - 16:48
QUOTE(Silvaja @ 2016 03 07, 16:48)
kiaušinių kaip ir negalima, už tai ir sakau man šventė kai išsikepu kiaušinių  biggrin.gif  labai juos mėgstu  ax.gif

AAa supratau thumbup.gif Aš pradžioj net nežinau kuom galiu pasidžiaugti, gal kad pavyko kokosiniai blynai smile.gif Tai labai smagu buvo ir dar tokie skanūs gavosi:) (deja tik iš antro karto...pirmas kepimas buvo tragedija..) Nes pasiilgau kažko sauso, miltinio...sunkiausia atsisakyti batono, bandelių ir pan... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2016 03 07, 15:32)
Yra toks ekperimentas Universe-25 darytas su pelemis smile.gif Labai panasu i zmones biggrin.gif

aha, sitas geras drinks_cheers.gif
Atsakyti