Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO (primal) mityba

QUOTE(ivetacom @ 2016 07 16, 23:07)
Baltymai-1, riebalai- 2-3, angliavandeniai 0,8 vienam kg svorio

http://www.supermama...howtopic=931297

Ačiū, mėginsiu skaičiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2016 07 16, 14:28)
Natrį organizmas panaudoja organizmo šarminimui, o kadangi Paleo mityba turi nemažai baltymų, tai ir pagamina rūgštinių atliekų nemažai. Taip pat turėtų būti kalcio, magnio, cinko trūkumas, jei organizmas per daug užrūgštėja.

Nesutinku, kad paleo sudaro baltymu dauguma, kazka ne taip skaiciuoji.
Atsakyti
http://www.zintis.lt/
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 07 16, 21:07)
Baltymai-1, riebalai- 2-3, angliavandeniai 0,8 vienam kg svorio

o kaip surinkti mikroelementus (vit, mineralus) su tiek riebalu? iskart truksta kalcio, kalio, gelezes, dar ten ko. as valgau gan daug ir riebiai, 50% is riebalu ~1900kcal/d, mano kcal skaiciavimo programike rodo mikroelementus, tai tuos pastoviai reik pritempinet.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 07 19, 15:29)
o kaip surinkti mikroelementus (vit, mineralus) su tiek riebalu? iskart truksta kalcio, kalio, gelezes, dar ten ko. as valgau gan daug ir riebiai, 50% is riebalu ~1900kcal/d, mano kcal skaiciavimo programike rodo mikroelementus, tai tuos pastoviai reik pritempinet.

Cia pagal Kwasniewskio rekomendacijas. O kodel turetu trukti, surinkti is darzoviu tiek angliavandeniu, reiskia nemaza kieki ju suvalgyti, o kai nevalgoma daug krakmolo ir seklu mineraliniu medziagu ir vitaminu isisavinimas gereja.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 07 19, 19:23)
Cia pagal Kwasniewskio rekomendacijas. O kodel turetu trukti, surinkti is darzoviu tiek angliavandeniu, reiskia nemaza kieki ju suvalgyti, o kai nevalgoma daug krakmolo ir seklu mineraliniu medziagu ir vitaminu isisavinimas gereja.

Net prie idealiausio isisavinimo ir minties, kad tos mineralu normos, nustatytos maiste pries n metu, kai dirvos erozija dar nebuvo isnaikinus ju likuciu is tu darzoviu, vis tik yra ka veikti surinkti bent apytiksliai tas normas smile.gif As dazniausiai stengiuosi ju gauti is subproduktu, pora - trejeta kartu pvr sdavaite pavalgai, ir daugmaz iciuozia i normas mineralai bendram savaites kontekste.
Atsakyti
As dariausi visus mineralu ir vitaminu tyrimus. Viskas normoje, nors organu nemegstu, iskyrus kepeneles, kurias valgau itin retai. Tai is kur as surenku mineralu norma?
Atsakyti
Labas Paleopilietems!

Paklydelius atgalios priimat? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

As Paleo neisdaviau, bet paklydijmu ojoj kaip buvo ir tai matosi ir jauciasi. Is tieus labai nemegstu sitos platformos, bet kituose grupsiose kiek meginau ir fb ir kitur truksta veiksmo, o man tai kompanijos reikia wink.gif

Zodziu istorija trumpai: Sunui jau 7,5 men smile.gif) Zindau. Alkana esu kaip vilkas nuolatos. Kas sake, kad zindant krenta svoris - nesamone, krenta toms, kurioms ir nezindant kristu. As jie kimsciau net ir saikingai bandeles, ka ten bandeles, jei nenormuociau vaiziu tai turbut sverciau tiek kiek gimdymo diena, o gal ir daugiau... Zodziu meginu suimti save i naga, bet kazkaip sunkiai sekasi, vis dar kabo kokie 5 kg iki priesnestuminio svorio, betgi neprosal ir dar visa 10 nurident wink.gif

O siaip zinokit cia greitai akimis permeciau, tai paleo mano vaikis valgo bent kol kas. Veliau zinau kad neisvengs jis nei mociutes keksiuko, nei saldainiuko is tetulytes tases.... Su laiku ziuresim kaip tokiu sitokiu situaciju isvegti. O kol kas tai tiesiog vietoj baronkyciu ir sausainiuku grauzia agurka laimingas smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sky-: 21 liepos 2016 - 14:11
QUOTE(-sky- @ 2016 07 21, 14:08)
Labas Paleopilietems!

Paklydelius atgalios priimat?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As Paleo neisdaviau, bet paklydijmu ojoj kaip buvo ir tai matosi ir jauciasi. Is tieus labai nemegstu sitos platformos, bet kituose grupsiose kiek meginau ir fb ir kitur truksta veiksmo, o man tai kompanijos reikia wink.gif 

Zodziu istorija trumpai: Sunui jau 7,5 men smile.gif) Zindau. Alkana esu kaip vilkas nuolatos. Kas sake, kad zindant krenta svoris - nesamone, krenta toms, kurioms ir nezindant kristu. As jie kimsciau net ir saikingai bandeles, ka ten bandeles, jei nenormuociau vaiziu tai turbut sverciau tiek kiek gimdymo diena, o gal ir daugiau... Zodziu meginu suimti save i naga, bet kazkaip sunkiai sekasi, vis dar kabo kokie 5 kg iki priesnestuminio svorio, betgi neprosal ir dar visa 10 nurident wink.gif

O siaip zinokit cia greitai akimis permeciau, tai paleo mano vaikis valgo bent kol kas. Veliau zinau kad neisvengs jis nei mociutes keksiuko, nei saldainiuko is tetulytes tases.... Su laiku ziuresim kaip tokiu sitokiu situaciju isvegti. O kol kas tai tiesiog vietoj baronkyciu ir sausainiuku grauzia agurka laimingas smile.gif)))

Sveika, pamenam pamenam!

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 07 21, 22:00)
Sveika, pamenam pamenam!

thumbup.gif

Nugi smagu matyt paleo istikimus vardus wink.gif

Kas cia naujo? Ar ratas gausiai padidejo?

As paklausti norejau zindanciu/zindziusiu paleolisciu - kaip ta bada marinti? Riebalu nebeiseina, norisi angliu iki drebulio, ypac jei kokia naktis nelabai miegota.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiandien vyras pasitikrino, kaip jį veikia kviečiai doh.gif sukirto picą. Po keturių valandų dega psoriaziniai galvos židiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2016 07 22, 21:05)
Nugi smagu matyt paleo istikimus vardus wink.gif

Kas cia naujo? Ar ratas gausiai padidejo?
As paklausti norejau zindanciu/zindziusiu paleolisciu - kaip ta bada marinti?  Riebalu nebeiseina, norisi angliu iki drebulio, ypac jei kokia naktis nelabai miegota.

Labas, malonu tave matyti wink.gif

As tai kisau anglius. Prisipazystu doh.gif kai nustojau zindyti dingo ir potraukis blush2.gif
Atsakyti