Sveikos merginos ir Silveri (jei dar lankaisi). Esu tylioji skaitytoja

Noriu prie jūsų prisijungti, nes pagal Paleo maitinuosi nuo šv. Kalėdų, tai jau apie 7 mėnesius. Aišku pasitaiko visko, bet stengiuosi ir, manau, man neblogai sekasi

Susidomėjau šia mityba, nes jau apie 3 metus skaudėjo petys, iš skausmo net prastai miegodavau. Gydytoja siūlė gerti nuskausminamuosius, o ne ieškoti priežasties, kas man visai nepatiko. Dabar galiu pasidžiaugti, kad aš galiu gyventi be to skausmo, kartais pasikartoja, kai keičiasi orai, bet labai retai (gal net labiau dėl to, kad suvalgau nevisai tai kas derėtų ir atsinaujina uždegimas). Dar labai pagerėjo miegas, tai nuostabu.
Per tą laiką numečiau apie 2 kg, bet viršsvorio kaip ir neturėjau, nes ūgis 170 cm, svoris būdavo apie 60-61 kg (dabar 59-58 kg). Tiesa dabar labiau patinka, nes pilvas plokščias paliko

Be to, sportuoju Pilates, pažaidžiu krepšinį

Turėjau ir daugiau problemų - paslėpta anemija buvo, plaukai siaubingai buvo pradėję slinkti. Dabar nebeslenka, kraujo (feritino) tyrimus darysiu vėliau.
Anksčiau labai vengiau valgyti riebiau, nes iš karto "stodavo" skrandis, bet dabar suprantu, kad dėl to, kad valgiau netinkamus aliejus su krakmolingu maistu (pvz. keptas bulves). Dabar valgau žymiai riebiau - lašinius, kokosų aliejų, sviestą, alyvuogių aliejų, taukus ir skrandis dirba kuo puikiausiai.
Žinoma yra problemų su vaikų valgymu (19, 14 ir 10 metų), todėl, kad ir patys nusiperka neleistino ir vyras nuperka. Nepavyksta man su juo susitarti, nors serga 1 tipo cukralige, bet kemša duoną, batonus, nes jam "taip gydytojai sakė" (konservatorius jis pas mane).
P.S. Dabar įpusėjusi 9 SM Paleo temoje, todėl dauguma jūsų tokios pažįstamos atrodote

Elata jautri, mandagi mergaitė, paaiškinanti viską ramiai

Voresta - tiesiai, "į vatą nevyniojanti", bet daug geros info pateikianti.
Jautiena - sportininkė, nenorinti lelių, o dabar jau pati supuojanti (sveikinu

)
Lumi Lumi - įveikusi problemą dėl sveikatytės, bet vargstanti dėl vaikelio mitybos.
Sedindriuke - daug žinanti

Nudulia - šaunuolė, daug paaiškinanti.
Akutee - klausimų kamuoliukas

Egliukasz ir visos kitos, kurių nepaminėjau

Dar perskaičiau "Tylieji smegenų žudikai" (labai patiko) ir baiginėju "Viskas prasideda nuo maisto" (super). Klausimų tikrai žymiai mažiau, nei pradžioje.
Tad tikiuosi draugausime