QUOTE(tulpyte124 @ 2016 07 28, 13:03)
Sveikutes, jungiuosi i jusu buri. Susidomejau sia mityba galima sakyti del sveikatos nes sergu autoimunine liga ir nesiruosia ji manes apleisti bent kol kas. Jau seniai skaiciau kad pieno produktai, glitimas yra zalingi mums bet kazkaip kol gyvenimas nepriverte tai ir nesistengiau kazko keisti. Dabar jau kazkur 3 menesius nevartoju pieno produktu....o jie buvo mano mitybos pagrindas..pasiilgstu kavos su pienu ir viso kito bet neleidziu sau nes jau psichologiskai jauciuosi blogai jei kazka tokio suvalgau. Dabar stengsiuosi nevartoti glitimo turinciu produktu, tai irgi sunku...bet kaip nors del sveikatos, nes uzsienyje kiek domejausi labai daug zmoniu sumazina savo ligu simptomus sureguliave mityba, kazkaip Lietuvoje tai nera labai populiaru nesnekama apie tai daug, o vaisus gerti jau pabodo ypac kai esu dar visai jauna. tai stengsiuosi laikytis kartu su jumis
))
O jum pagerejimas yra kai pieno atsisaket ? Man atrodo cia daugiau aktualu sergantiem odos autoimuninem ligom... enzimu nevartojat ?