Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

Na stai dalinuosi savo galutiniu variantu ir daugiau maziau jau apsitvarkem smile.gif

Visgi kampines spinteles dureles perdarem i dvejas. O stalciu po kaitlente pazemino ir dabar samtis siaip ne taip telpa smile.gif

PS. Lubose skyle sviestuvui bet kadangi pasitaike brokuotas - laukiu kol pakeis..

Truksta uzuolaidu!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
toks.rutulys,tik.ieskau.kolkas.Lietuvoje
http://www.aliexpres...f6-74869dad8920
Ar.tokio.kaip.rasete
http://www.aliexpres...ca-e1889294c4cd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 16 vasario 2016 - 18:20
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 16, 17:05)
Na stai dalinuosi savo galutiniu variantu ir daugiau maziau jau apsitvarkem smile.gif

Visgi kampines spinteles dureles perdarem i dvejas. O stalciu po kaitlente pazemino ir dabar samtis siaip ne taip telpa smile.gif

PS. Lubose skyle sviestuvui bet kadangi pasitaike brokuotas - laukiu kol pakeis..

kristinka, gražu 4u.gif Įsivaizduoju kaip smagu turėtų būt su naujais baldais.
Kiek pas jus aukščio lubos? aš niekaip nenupsrendžiu ar daryt iki lubų, bet man kažkaip atrodo per aukštai, o lyg ior palikt tarpą dulkėms kauptis nesinori g.gif
Žadėjau nuleist lubas iš gispo, bet va lyg ir atkalbėjo, tai vis mąstau.
Koks apšvietimas bus pas jus? man vis atrodo, ar pakaks nuo lubų apšvietimo darbastalio virs lango.
nes ten kur pakabi ir namos, tai po jomis bus apšvietimas ir ne bėda.

Tiesa, kristinka, ar mikrobange esat kur uz dureliu paslepe, ar jos neturit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 16 vasario 2016 - 18:41
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 16, 17:05)

Truksta uzuolaidu!!

Gražu thumbup.gif
Erdvės daug, kaip smagu
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 16, 18:20)
Kiek pas jus aukščio lubos? aš niekaip nenupsrendžiu ar daryt iki lubų, bet man kažkaip atrodo per aukštai, o lyg ior palikt tarpą dulkėms kauptis nesinori g.gif
Koks apšvietimas bus pas jus? man vis atrodo, ar pakaks nuo lubų apšvietimo darbastalio virs lango.
nes ten kur pakabi ir namos, tai po jomis bus apšvietimas ir ne bėda

Klausimas ne man, bet atsakysiu, kaip mes darome. Aukštis 2,6, darome spinteles iki lubų - geriau vieta rečiau naudojamiems dalykams susidėti, nei dulkių kaupykla.
Virš darbastalio prie lango pakabinome nuleistus šviestuvus. Taip, langas neatsidarys, bet aš jį atidarinėju tik nuvalymui, tai nedidelė problema.
Šiaip tai mūsų su kristinka baldai panašūs wink.gif
Kristinka, kaip toks maišytuvas - nesitaško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 16 vasario 2016 - 20:06
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 16, 18:20)
kristinka, gražu 4u.gif  Įsivaizduoju kaip smagu turėtų būt su naujais baldais.
nes ten kur pakabi ir namos, tai po jomis bus apšvietimas ir ne bėda.

Tiesa, kristinka, ar mikrobange esat kur uz dureliu paslepe, ar jos neturit? g.gif

Aciu smile.gif
Neturim mikrobanges. Aukstis 2.55m. Pad mane ties langu ileisti led sviestuvai nuo sienos kradto 30cm - puikiai sviecia.
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2016 02 16, 20:01)
Klausimas ne man, bet atsakysiu, kaip mes darome. Aukštis 2,6, darome spinteles iki lubų - geriau vieta rečiau naudojamiems dalykams susidėti, nei dulkių kaupykla.
Virš darbastalio prie lango pakabinome nuleistus šviestuvus. Taip, langas neatsidarys, bet aš jį atidarinėju tik nuvalymui, tai nedidelė problema.
Šiaip tai mūsų su kristinka baldai panašūs wink.gif
Kristinka, kaip toks maišytuvas - nesitaško?

Dar neprijungtas maisytuvas - nezinau del taskymosi. Pritariu jusu nuomonei del spinteliu.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 16, 18:05)

Noriu paklaust kokiu principu darinėjasi viršutinių spintelių durelės? Ar visas aukštis kartu?

PER KOKI PSL KELIAT FOTO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimancius: 16 vasario 2016 - 21:13
QUOTE(rimancius @ 2016 02 16, 21:12)
Noriu paklaust kokiu principu darinėjasi viršutinių spintelių durelės? Ar visas aukštis kartu?

Dvi apatines atsidaro i virsu kartu, o trecios nuo paspaudimo atskirai.

Keliu per part.lt
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 16, 21:12)

Apatinės dvejos greičiausiai taip Bent jau pas mus taip bus. O viršutinės atskirai su atmetimu
Aš per www.flickr.com keliu
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsiduodu jūsų teismui smile.gif
Jau pati šiandienai turiu visokių minčių "tobulinimui" tai lauksiu pastabų iš jūsų.
Šiek tiek paaiškinimų: indaplovė kairiau kriauklės, šaldytuvas pačiam krašte (atsiremia į sieną), šalia jo ale "ūkinė" su atsidarančiomis durelėmis 4 stalčiais ir lentynėle viršuje. Apačioje visur stalčiai išskyrus kampinę.
Lauksiu pastabų

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimancius: 16 vasario 2016 - 22:33
QUOTE(rimancius @ 2016 02 16, 23:27)
ačiū  4u.gif
Jau pati šiandienai turiu visokių minčių "tobulinimui" tai lauksiu pastabų iš jūsų.
Šiek tiek paaiškinimų: indaplovė kairiau kriauklės, šaldytuvas pačiam krašte (atsiremia į sieną), šalia jo ale "ūkinė" su atsidarančiomis durelėmis 4 stalčiais  ir lentynėle viršuje. Apačioje visur stalčiai išskyrus kampinę.
Lauksiu pastabų

Vienareikšmiškai keisčiau ūkinę spintą su šaldytuvu vietomis.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 16, 18:05)

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif . Gražus stalviršis thumbup.gif . Matau kitaip išsprendę vietą virš šaldytuvo ir orkaitės spintos g.gif . Ar patogu darinėti tokias dideles duris, spėju į viršų g.gif ?
Ar dar statysite indaują prie lango sienos virtuvinio kairėje? Planuose lyg buvo visą tą sieną apstatyti, ar kažką praleidau?
O kaip vaizdas iš svetainės atrodo - kiek pamenu, pas Jus svetainė kažkaip kampu su virtuvė buvo?

QUOTE(rimancius @ 2016 02 16, 23:27)
ačiū  4u.gif

Pritariu Tanitei dėl šaldytuvo. Dar man nelabai patinka kaitlentės vieta - stumčiau ją kažkiek į dešinę, kad iki spintos kairėje būtų min 30-40cm stalviršio tarpas. Viršuje kampas neišnaudotas? Ar Jums būtinos tos pakabinamos spintelės ant lango sienos?
Kai matau tokias dideles L formos virtuves, iškart kyla klausimas, o kodėl ne dviejų eilių virtuvė g.gif ? Neįdėjot patalpos plano, dėl to tokie pašaliniai pamąstymai atsiranda unsure.gif .
Atsakyti