Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(rarity @ 2016 02 18, 13:30)
Tikiuosi, kad į Jūsų klausimus galėsiu atsakyti šiandien vakare, gal net su vaizdine medžiaga (ar bent jau dalimi)  bigsmile.gif
Siauras stalčius vietoj cargo pas mane

Aciu, lauksiu:)
Atsakyti
Gal kam pravers:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnutia @ 2016 02 18, 17:55)
Gal kam pravers:)
agnutia,

man tai cia vienareiksmiskai per mazai darbinio pavirsiaus taro plautuves ir kaitlentes. Kodel kaitlentes nestumiat desiniau. Nes uz kaitlentes darbinipo pavirsiaus pakankamai daug, taciau toje puseje jis neypac patogu naudotis g.gif

rarity, ar teisingai supratau, kad siandien jums montuoja virtuve g.gif . labai lauksim pasirodant ax.gif
nieko ner geriau uz realius pavyzdzius ir realia patirti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 18 vasario 2016 - 18:17
Parasykit savo nuomone:)
Renkuosi stalvirsi tarp sio:
1 Stalvirsis
Ir sio:
2 Stalvirsis

O fasadus tarp

1 visai baltos lygios fakturos

2 sios:Alabasteris - realybej ciut gelsvas, lyg sampano

3 sios: Maumedis - realybej ciut gelsvos, beveik baltos neryskios medzio rieves, is toliau net ir visai ju nematyti:)

Bus U raide apacia, virsus tik kampu, dar antresole virsuje, tik irgi neapsisprendziu iskelta i prieki ar sulig virsutinem spintelem det, gal kas turi nuorodu i grazius pavyzdzius su antresolem?

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 18, 20:14)
man tai cia vienareiksmiskai per mazai darbinio pavirsiaus taro plautuves ir kaitlentes. Kodel kaitlentes nestumiat desiniau. Nes uz kaitlentes darbinipo pavirsiaus pakankamai daug, taciau toje puseje jis neypac patogu naudotis g.gif

Jei aš gerai suprantu, tai čia tiesiog įdėjo planą kiek ir kur turi būti rozečių planuojant virtuvę, o ne savo virtuvės planelį smile.gif

agnutia , ačiū pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 18, 18:14)

rarity, ar teisingai supratau, kad siandien jums montuoja virtuve g.gif . labai lauksim pasirodant ax.gif
nieko ner geriau uz realius pavyzdzius ir realia patirti 4u.gif

Vis dar montuoja. Šiandien nebaigs. Beje, mano neįmontuojas šaldytuvas išsikiša per kokius 5 cm iš baldų g.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 02 18, 19:06)
Jei aš gerai suprantu, tai čia tiesiog įdėjo planą kiek ir kur turi būti rozečių planuojant virtuvę, o ne savo virtuvės planelį smile.gif

agnutia , ačiū pravers  4u.gif

aaaaaaaaaaa, aisku doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
be abejo pravers, dabar man kaip tik elektra galvoj doh.gif nu apsvietima ir rozetes, jungtukus, man sunkiau nei virtuve suplanuot. antra savaite mintyse galvoju ir dar nieko konkretaus nesudeliojau.
Gyvenu senam name, kur senoviskas liustras vidury kambario ir tiek. tai tos naujoves visos man nepazistamos, o kazko naujo tagi norisi. tai suku galva ne tik virtuvej, bet visam 1 aukste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 18, 20:23)
Beje, mano neįmontuojas šaldytuvas išsikiša per kokius 5 cm iš baldų  g.gif

Norma.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 18, 15:59)
Juodai jusu stalas is ikea Ingatorp? Kaip jis devisi, ar nesuvare pavirsiaus vaikai su irankiu zaidimu?

Na ne, nesuvarė biggrin.gif . Labiau pergyvenau dėl mažosios dailininkės, kuri kaip tyčia su kokiu juodos ar kitos ryškios spalvos flomasteriu vis nuo lapo "nuslysdavo" doh.gif ... Vienąkart išties buvau išsigandus, kai didoką kampą "papuošė" juodais skrituliais blink.gif .... bet su spoiritu nusivalė puikiai thumbup.gif , tiksliau ne su spiritu, o su "Žalgiriu", ir dar kvepėjo paskui biggrin.gif .
Bet, kaip žinia, jo stalviršis yra iš plokštės, tai jos praskėlimo rizika yra. Iš esmė ji smūgius geriau atlaiko, nei prieš tai turėtas masyvo stalas, tačiau masyvui niekas nenutinka, tik mielos duobutės lieka. O plokštė jau liktų praskelta, reiktų špakliuoti su kuom nors turbūt g.gif .

Beje, žadu jį keisti. Mums reikia didesnio ir kitos spalvos. Bet iš esmės balta spalva esu patenkinta: visi trupiniai matosi, skirtingai nei ant mano stalviršio doh.gif - nusivalai ir psio. O stalviršio gebėjimas maskuoti mane užknisa gun_bandana.gif ... Visai keisčiau jį į baltą smile.gif .
Atsakyti
Taip taip ten planelis kaip reiketu montuoti razetes virtuveje, as pati per velai radau, tai leidzia vyras dabar zemyn jas , turi darbelio, tai kas dar nepradejot to daryt, gal pasinaudosit informacija:)
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 18, 14:30)
Siauras stalčius vietoj cargo pas mane

Kokio pločio ir tipo stalčiai? mastau db ką sudėt į ūkinę

QUOTE(agnutia @ 2016 02 18, 19:23)
Parasykit savo nuomone:)
Renkuosi stalvirsi tarp sio:

man pirmas stalviršis ir antras fasadas
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 18, 00:14)
Realiai kur siena brėžinyje 270 pas mus 320 nuo įėjimo.
http://www.part.lt/i...83b9f5e0174.jpg
http://www.part.lt/i...2e585a39553.png

Jei ta siena ilgesnė, tai tikrai be problemų išeitų 2 eilių virtuvė. Bet tuomet stalui vietos nepakankamai... todėl tyliu ir nieko nesakau... smile.gif

QUOTE(agnutia @ 2016 02 18, 10:53)
Sveikos, planuojuosi virtuve ir turiu keleta klausimeliu:

Kokiu principu atsidaranti darete siuksliniu stalciu? Norejau paspaudimu atsidarancio, bet baldininkas sako, kad kazkoks tarpukas bus lyginant su kitom durelem, o visu paspaudziamu nenoriu. Gal kas turi toki varianta ir galetu patarti ar nuotrauka imesti?

Namanau, kad su Blum Servo Drive Uno būtų kažkoks tarpelis. Aišku, tai brangi sistema, Jūsų baldininkas gal turėjo omeny kažką pigesnio g.gif . Bet nesu girdėjus, kad kažkas, turintis paprastesnę stalčiaus atidarymo nuo paspaudimo sistemą, skųstųsi dėl kažkokių tarpelių.
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 18, 20:35)
Kokio pločio ir tipo stalčiai? mastau db ką sudėt į ūkinę
man pirmas stalviršis ir antras fasadas

Nespėjo sumontuoti, tai rytoj vakare, su vaizdine medžiaga pasidalinsiu įspūdžiais. Kol jas, tai ką matau man patinka smile.gif
Juodai, nuraminot dėl šaldytuvo. Pagal jo parametrus (kai dabar pažiūrėjau) ir turi išlįsti.
Tipo cargo stalčiaus fasadas 35 cm pločio. Aukštį dar reguliuosiu vidinio stalčiuko montavimo aukščiu.
Atsakyti