Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(rarity @ 2016 03 07, 12:34)
Mes jau daug metų laikome šaldytuve

Keičiasi duonos skonis. Mes taip nelaikom. Tik nežinau kaip tai išspręst. Man patiktų, kad viskas būtų paslėpta spintelėse, jokių peršviečiamų durelių. Ir nesinori jokiom duoninėm apsikrauti...
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 07, 12:29)
Šitoje temoje 8 lape yra mano virtuvė  bigsmile.gif
Kaip atrodo dabar, kai jau viskas sudėta, galėsiu nufotografuoti kokį vakarą smile.gif

radau 4u.gif o kargo krepsys parasyta - tipo cargo krepsys biggrin.gif kaip suprasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 03 07, 12:31)
Kvailas klausimas bet... kur dedate duoną? atskirai statote duoninę ar numatote kokią vietą balduose, kad būtų patogu pasiimti, patrupinti, atsipjauti?

Šaldytuve laikom. Sakot skonis keičiasi? Nepastebėjau... Pastebėjau tik tai, kad ji ilgiau išlieka šviežia, nėra supelijusi nė karto (kai tuo tarpu laikant pakabinamoje spintelėje pradėdavo pelyti į trečią ketvirtą dieną doh.gif ), neišdžiūsta - mes perkam jorės duoną su saulėgrąžom, tai palikus ne šaldytuve, po dienos kitos ji pasidaro tokia sausa, trupanti - neskaniai valgosi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 07, 11:56)
radau  4u.gif  o kargo krepsys parasyta - tipo cargo krepsys  biggrin.gif  kaip suprasti? smile.gif

Todėl, kad ne cargo smile.gif
Ten stalčius aukštu fasadu ir vidinis stalčiukas. Nemėgstu cargo, o buteliams aukštiems kažko reikėjo. Jis pas mane platokas, tai buteliai vartėsi. Reikia skyriklių tam stalčiui. Dabar dėžutę ikėjos įsidėjau - visai neblogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 kovo 2016 - 12:08
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 03 07, 11:31)
Kvailas klausimas bet... kur dedate duoną? atskirai statote duoninę ar numatote kokią vietą balduose, kad būtų patogu pasiimti, patrupinti, atsipjauti?

Pas mus duona stalčiuje. Įdėtas krepselis -dėžutė, o jame duona
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 03 07, 12:48)
Keičiasi duonos skonis. Mes taip nelaikom. Tik nežinau kaip tai išspręst. Man patiktų, kad viskas būtų paslėpta spintelėse, jokių peršviečiamų durelių. Ir nesinori jokiom duoninėm apsikrauti...

Aš laikau viename iš viršutinių stalčių, kuo arčiau tos vietos, kur valgome. Man labai patogu. Aišku, laikant šaldytuve, ilgiau išlieka šviežia, bet man irgi nepatinka šalta duona schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 03 07, 12:11)
Aš tokių nesirinkčiau vien dėl galimybės užkliūti už jų kraštų.

Turėjau tokias rankenėles seno buto virtuvėje. Buvo mėlyniuotos mano šlaunys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 07, 00:15)
Turime kaip ir galutini virtuves projekta.
Gal kas sukritikuos ar patars, kas yra negerai. Ir ka dar galima patobulinti.
Ar baisiai krenta i akis, kad kai kurios spinteles nesimetriskos? (apacia ir virsus)
user posted image

Man labai labai užkliuvo už akių, kad jūsų filingų plotis nevienodas. g.gif
Ar čia tik projektavomo programėlės kaltė, kad kuo platesnės durelės tuo filingas platesnis???? Jei tik klaida, tai ok. Bet, jeigu jums baldininkas ruošiasi taip padaryti, tai
bash.gif gun_bandana.gif mega_shok.gif

Ir - vizualiai viršutinės spintelės atrodo aukštokai. Ar tik ne per aukštai jos? Nėra daugiau nei 60 cm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 07 kovo 2016 - 15:45
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 07, 16:30)
Man labai labai užkliuvo už akių, kad jūsų filingų plotis nevienodas. g.gif
Ar čia tik projektavomo programėlės kaltė, kad kuo platesnės durelės tuo filingas platesnis???? Jei tik klaida, tai ok. Bet, jeigu jums baldininkas ruošiasi taip padaryti, tai
bash.gif  gun_bandana.gif  mega_shok.gif

Ir - vizualiai viršutinės spintelės atrodo aukštokai. Ar tik ne per aukštai jos? Nėra daugiau nei 60 cm

Del virsutiniu kaip ir viskas gerai, jos 65 cm + karnizas 7 cm.(lubos 2,8 m). Del filingo gali buti projektavimo klaida, bet aciu uz pastebejima, uzklausiu baldininku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 07 kovo 2016 - 16:26
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 07, 17:25)
Del virsutiniu kaip ir viskas gerai, jos 65 cm + karnizas 7 cm.(lubos 2,8 m). Del filingo gali buti projektavimo klaida, bet aciu uz pastebejima, uzklausiu baldininku.

Hmm. Tai jūsų virtuvės aukštis gaunasi 222cm?
90×60+65+7=222
Jei virtuvėj lubos 280, tai aš aukštinčiau spinteles. Daryčiau 250
Man rodos jei bus 222, tai atrodys per žemi baldai.

Tai kokį atstumą jūs aptarėte su baldininku tarp apatinių ir viršutinių spintelių ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 07 kovo 2016 - 21:03
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 07, 21:59)
Hmm. Tai jūsų virtuvės aukštis gaunasi 222cm?
90×60+65+7=222
Jei virtuvėj lubos 280, tai aš aukštinčiau spinteles. Daryčiau 250
Man rodos jei bus 222, tai atrodys per žemi baldai.

Tai kokį atstumą jūs aptarėte su baldininku tarp apatinių ir viršutinių spintelių ?

Na ir as norejau aukstesniu, bet pasake, kad nepasieksime.
Atstumas 60 cm.
Patarkite kas is patirties, del mikrobangines. Dabar suprojektuota, kad ji yra paslepta spinteleje virs orkaites. Bet netycia radau ta pati mikrobangines (nemontuojama) modeli, kaip ir orkaites.
Tai gal verta deti ja i nisa virs montuojamos orkaites g.gif . O virs nisos tiesiog spintele (su saldytuvo spinta jau nebus simetrijos) smile.gif
Kazin ar nelabai baisiai atrodys nemontuojama mikrobangine, ir montuojama orkaite (retro stilius, dramblio kaulo spalvos). Nes kiek maciau ir ziuriu pvz internete, tai labai jau negraziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 07, 21:48)

Kazin ar nelabai baisiai atrodys nemontuojama mikrobangine, ir montuojama orkaite (retro stilius, dramblio kaulo spalvos). Nes kiek maciau ir ziuriu pvz internete, tai labai jau negraziai doh.gif

norint grozio, mano supratimu arba imontuojama arba uz dureliu g.gif
as mikrobange naudoju ir ja turesiu, taciau man ji neverta tiek, kad pirkciau imontuojama. Kadangi naudojam kartais tik maisto pasildymui be jokiu ten griliu ir pan, todel man reikalingos jos tik 2 funkcijos - pasildymas ir maisto atsildymas (kartais naudoju, kai skubu atsildyt ka nors)

tai as galvoju daryt uz dureliu, nes neimontuojaa atviroje lentynoje man atrodo ne tik negrazu bet ir nepatogu valymo prasme. Vistiek ji bus ideta talpiai, kad nebus laisvos vietos aplink daug, tai akivaizdu kad ir pridulkes aplink ja, tai kaip - isimt ja reiks daznai, kad isvalyt? pvz dabar pas mane tiesiog ant darbastalio, tai visad matyti po ja dulkiu, bet kai ant darbastalio, tai pakeli, pavalai ir ramu. O jei reiktu traukyt is tos ale nisos..... manau be rysio. O u dureliu, tai ir paciu dulkiu maziau ir galu gale viena kita dulke akiu nebadys kai atvirai.

as tai sau taip galvoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 07, 22:48)
Na ir as norejau aukstesniu, bet pasake, kad nepasieksime.
Atstumas 60 cm.

Norėjot, bet nedaro, nes pasakė kad nepasieksit ? ir jūs tikit? Taigi isigysit gražias kopetėles kad pasiekti.
Susidedu ten rečiau naudojamus indus. Mano virtuve 250? Ir iki pat lubu. Pasiekiu smile.gif
O vat jūsiškė virtuvė bus negraži, nes per žema. Virtuviniai baldai su filingais negali but tokie neproporcingai žemi. Suprastins visą jų dydybę.

O kodėl jūs darot dureles viršutinių spintelių po 60 cm pločio? Ar žinot kaip bus nepatogu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 07 kovo 2016 - 23:20
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 07, 23:04)
norint grozio, mano supratimu arba imontuojama arba uz dureliu g.gif
as mikrobange naudoju ir ja turesiu, taciau man ji neverta tiek, kad pirkciau imontuojama. Kadangi naudojam kartais tik maisto pasildymui be jokiu  ten griliu ir pan, todel man reikalingos jos tik 2 funkcijos - pasildymas ir maisto atsildymas (kartais naudoju, kai skubu atsildyt ka nors)

tai as galvoju daryt uz dureliu, nes neimontuojaa atviroje lentynoje man atrodo ne tik negrazu  bet ir nepatogu valymo prasme. Vistiek ji bus ideta talpiai, kad nebus laisvos vietos aplink daug, tai akivaizdu kad  ir pridulkes aplink ja, tai kaip - isimt ja reiks daznai, kad isvalyt? pvz dabar pas mane tiesiog ant darbastalio, tai visad matyti po ja dulkiu, bet kai ant darbastalio, tai pakeli, pavalai ir ramu. O jei reiktu traukyt is tos ale nisos..... manau be rysio. O u dureliu, tai ir paciu dulkiu maziau ir galu gale viena kita dulke akiu nebadys kai atvirai.

as tai sau taip galvoju... g.gif

Zydriausia, aciu uz nuomone 4u.gif Randu ir as daugiau +, kad uz dureliu ja slepti, nes nepatinka tie tarpeliai nisoje. Kiek ziurejau interneto platybese, tai radau tik viena pvz kur graziai i nisa "imontuota" wub.gif su ventiliacijos groteliu pagalba thumbup.gif
user posted image
Atsakyti