Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 08, 00:16)
O kodėl jūs darot dureles viršutinių spintelių po 60 cm pločio? Ar žinot kaip bus nepatogu???

drinks_cheers.gif

Dar geriau pagalvojus, man nelabai dera tokia klasikinė filinguota virtuvė ir 90cm pločio stalčiai unsure.gif . Gal aš neteisi, tačiau būtent dėl o nedariau pas save tokių plačių stalčių.

O tie filingų nelygumai vizulkoj - tai aiškus "greitesnis" padarymas. Geriau įsižiūrėjus ir šaldytuvas platokas atrodo - iškraipyta viskas, nelabai kokybiškas darbas blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 08, 00:16)
Norėjot bet nedaro, nes pasakė kad nepasieksit ? ir jūs tikit? Taigi isigysit gražias kopetėles kad pasiekti.
Susidedu ten rečiau naudojamus indus. Mano virtuve 250? Ir iki pat lubu. Pasiekiu smile.gif
O var jūsiškė virtuvė bus negraži nes neaukšta. Virtuviniai baldai su filingais negali but tokia žema. Suprastins visa jos dydybę.

O kodėl jūs darot dureles voršutiniu spinteliu po 60 cm pločio? Ar žinot kaip bus nepatogu???

Kadangi tai virtuve kartu su svetaine, pabijojau apsunkinti darant labai aukstai arba iki lubu.
Gal projektas nevisai tiksliai parodo, kur 60 cm, o kur 45 cm.
Prie gartraukio (pasleptas spinteleje virs kaitlentes) is abieju pusiu bus spinteles su stiklu po 45 cm, toliau dvi spinteles po 45 cm, vienoje is ju pasleptas vamzdis. Virs kriaukles dvi po 45 cm, ir prie saldytuvo virs indaploves 60 cm indu dziovykla (neiprastai kaip virs kriaukles). blush2.gif
Atsakyti

Mamytės pagelbėkit prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rasamal @ 2016 03 05, 14:20)
Sveiki 4u.gif    Reikia pagalbos:

Kas turite BALTIJOS MARMURO lieto akmens „Dura Stone“ stalviršį ir kartu lietą didelę plautuvę 410x458mm į standartinę 600mm pločio spintelę. Spintelėje po plautuve noriu daryti stalčių šiukšlėms. Gal kuri galite pasakyti, kokio aukščio ir pločio ten kibirai tilptų. Baldininkas sako, kad ten labai mažai vietos lieka.

Ačiuxs

Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2016 03 08, 09:15)
Mamytės pagelbėkit prašau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Baldininkai dažniausiai taip sako biggrin.gif
O jei rimtai, tai manau šiukšlinėms svarbu ne plautuvės dydis, o gylis. Pas mane paprastas stalviršis ir franje plautuvė, tai tilpo net du stalčiai. Apatinis, šiukšlėms yra 33 cm aukščio vidinė dalis. Ten tilpo 3 kibirai iš ikėjos - didžiausias 22 l ir 2 po 12 ar 11. Stalčius padarytas 42 cm gylio, kad prie sienos tilptų vamzdžiai. Kai sakiau, kad noriu dar ir antro stalčiaus smulkmenoms, tai sakė, kad netilps, bus mažas, nepatogus... Rezultate padarė tikrai gerai ir talpiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 08, 10:04)
Baldininkai dažniausiai taip sako biggrin.gif

O koks pas jus stalčių plotis? Nuotraukoje neatrodo labai platūs.. Man aiškino, kad turėtų būti bent 90cm, jei noriu daryti du stalčius-vieną gilesnį kibirams, kitą žemesnį smulkmenoms g.gif Gal prie progos parodytumėt kaip atrodo atidaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 03 08, 11:27)
O koks pas jus stalčių plotis? Nuotraukoje neatrodo labai platūs.. Man aiškino, kad turėtų būti bent 90cm, jei noriu daryti du stalčius-vieną gilesnį kibirams, kitą žemesnį  smulkmenoms  g.gif Gal prie progos parodytumėt kaip atrodo atidaryti?  ax.gif

Parodysiu vakare, jei šiukšlės bus išneštos biggrin.gif pas mane 65 pločio. Bet lieka tarpukas - būtų tilpę kibirai ir į 60 cm. Ir aukščio (fasadai) vienodo. Aišku, priklauso, kokias šiukšlines naudosit. Jei tas prabangias sistemas, tai tikriausiai reikia aukštesnio apatinio.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 07, 21:59)
Hmm. Tai jūsų virtuvės aukštis gaunasi 222cm?
90×60+65+7=222
Jei virtuvėj lubos 280, tai aš aukštinčiau spinteles. Daryčiau 250
Man rodos jei bus 222, tai atrodys per žemi baldai.

Tai kokį atstumą jūs aptarėte su baldininku tarp apatinių ir viršutinių spintelių ?

Issiaskinau, kad su karniziukais bus apie 2.40 m, bet prasysiu paaukstinti dar siek tiek. blush2.gif ax.gif
Gal patarsite kur galima paziureti/parinkti filingo forma?, isskyrus baldininku siulomus.
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 03 08, 11:27)
O koks pas jus stalčių plotis? Nuotraukoje neatrodo labai platūs.. Man aiškino, kad turėtų būti bent 90cm, jei noriu daryti du stalčius-vieną gilesnį kibirams, kitą žemesnį  smulkmenoms  g.gif Gal prie progos parodytumėt kaip atrodo atidaryti?  ax.gif

va taip kažkaip

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 08, 19:03)

nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 08, 19:04)

Dabar rodyti turėtų. Ilgai nerodysiu savo šiukšlių biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti - kaip issirinkt maisytuva ? Mano kriaukle bus 34 plocio nenoriu kad taskytusi labai, nes kur aukstesni pvz. http://www.ikea.com/...ducts/80131549/ bijau, kad srove kai is aukstai bus nepatogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pajūrys @ 2016 03 09, 09:58)
Norejau paklausti - kaip issirinkt maisytuva ? Mano kriaukle bus 34 plocio  nenoriu kad taskytusi labai, nes kur aukstesni pvz. http://www.ikea.com/...ducts/80131549/ bijau, kad srove kai is aukstai bus nepatogu  smile.gif

Virtuvėje aukštas maišytuvas yra patogu, o ir dauguma maišytuvų yra su oro pamaišymu, tai vanduo krenta labiau purslais, nei sunkia srove. Bet jeigu baiminatės taškymosi, reikia rinktis iš žemesnių. Pvz:
1
2
Atsakyti