QUOTE(Azucena @ 2016 02 19, 02:48)
Labanaktis merginos
kas pasakys kad Vincas ir Lisitejos Moliukas ne dvyniai???
sitas pacanas gavo per prievarta, vos nenuedes man pirstu ,pastos ir penkis akolus..... ryt papasakosiu... o vis del to kad ryja nekramtydamas....
Ką darei Vincukui? Aš tai vakar manikiūrą panoms. Tašei ne, nes prieš savaitę nukarpė, kai vežiau šukuoti.
Tai panos pasisakė man laabai apie tą manikiūrą.
Rytai... Apus, tu ne vieniša tokia mamka... Ryte aš noriu pamiegoti. Dabar esu atostogose. Su sūnum šią savaitę. Rytais veiksmas toks - aš girdžiu kojų tapenimą, paskui užlipama per lovą ant palangės, tada tapšnojamas letenytėmis be nagų, bet kartais su kvapu iš WC...
Tada vyksta kačių deportacija, tarpais padedama šlepečių, geromis dienomis - be jų.
Tada prasideda Fogytės piz....linimas. Atsistoja ir ... "eueueu, mewwwwwwwwwwwwwwwwwww, eeeeeyyyyyiiiiuuuuuu.....mkkkrrrrrrr frrrrr frhhhrrr'' - atsieit, kiek galima laukti, susipratęs suaugęs žmogas jau seniai seniai seniai būtų išlipęs iš lovos...
Tada darbo imasi Nikutė - pjauna Tašę, jos mušasi, nes Tašė išsiprovokuoja labai lengvai. Ir rėkia - gvoltu rėkia daugiausia Nika, nors pati provokuoja.
Tada aš keliuosi ir jaučiuosi kaip kokia saulė - kaip palydovai aplink varo...
Nulydi į WC mane, kol akinius susirandu ir tada jau Fogi su Taše stumia link virtuvės. Einam einamm.... Maitink.
Vinco ūsai kaip gofruoti... Labai super spalva. Paturbinti.