Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Nu cukrine nepatogu dar ant lubu miegot kaldra zemyn krenta. O damos musu pacios fainiausios tikrai kaip rusai sako "atveciaju" pioneer.gif
O Vinca ka uzseroau zuvies kaulais taip jau mazi o tas parazitas nekramtes matyt suryjo . Kt dien sukele jis man itarimu kad needa kai visad ryja uz visus ir privemta biskiuka su krauju radau. Tai iz pakarpos ir i vetke. Veterinarui cirku prikrete pastos megalejo suduot muistesi kaip koks vijurkas tai siaip me taip ji ten supakavau vosan pirstu nenukando neimanoma praziodyt . Na ir ka su juo daryt geruolis baisingiausias o va kramtyt ir issiziot tai siaubo vakariene pas ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 19, 10:10)
Labas rytas 4u.gif ,
Bet Vilniuj bioinžinerija tik VGTU ar ne?Jinai abejoja tarp bioinformatikos ir bioinžinerijos,kaži kuri perspektyvesnė ir paklausesnė?O gal išvis geriau informacines sistemas rinktis arba kokį programų valdymą g.gif

žinok nenoriu fantazuot dėl bio..... mano sritis elektros inžinerija, energetikos inžinerija, pastatų elektros tinklai.
Atsakyti
Čia Aist mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Jetau kokis grožis nugriuviminis wub.gif parodysiu Čijai thumbup.gif
O vakar Ignas sakė, kad šiandien sutrumpintos pamokos dėl 100dienio. smile.gif
Atsakyti
Per šunį mano gyvenimaš aukštyn kojom smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dieve kokia dublicija nuostabi wub.gif

Giliukas vargsiukas, gaila man jo (o gal cuciko Mumio) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 19, 15:25)

thumbup.gif vargšaš Giliukaš biggrin.gif
Atsakyti
Aš jam švyšt pyšt makaronų dodu smile.gif Klaušo maneš ryžaš smile.gif
user posted image

Azu gerai kad pastebėjai, maniškis Giliukas neėda žmonių maisto smile.gif Pauosto ir nueina tai norisi kitąkart palepint o jis.nieko neima smile.gif

Molis su Vincu tikrai panašūs 4u.gif
Beje panašu kad auklėjasi pagal save katinas šunį smile.gif Jau net bandė būti susiglaude bet Giliukas pamatė kad aš apsidžiaugiau tai kirto su letena šuniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 vasario 2016 - 14:52
QUOTE(sagyte @ 2016 02 19, 15:25)

lotuliukas.gif linksma pas jus,įdėk dar video mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 19 vasario 2016 - 14:49
Man tai Sparto, o ne Giliuko gaila. Gilius gudruolis subrendęs vyrs, o mažius dar kūdikis, ką tik nuo mamos ir brolių/sesių atskirtas, kiek dar jam visko išmokt reikia, zuikiukui. Bet koks mielas ilganosis. wub.gif
Papildyta:
Ainu jau pradeda laikyt kumštukus už Grikio švarius dantis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Erendira,o ką tavo Rut žada studijuot?
Atsakyti
Gav gav mielas aš tikrai smile.gif
user posted image

Griki kryžiuoju letena, tu geroše rankoše! Man reiktų pašiaštrint dantiš bu pas ryža kaip paš krokodila smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 vasario 2016 - 14:58