O Vinca ka uzseroau zuvies kaulais taip jau mazi o tas parazitas nekramtes matyt suryjo . Kt dien sukele jis man itarimu kad needa kai visad ryja uz visus ir privemta biskiuka su krauju radau. Tai iz pakarpos ir i vetke. Veterinarui cirku prikrete pastos megalejo suduot muistesi kaip koks vijurkas tai siaip me taip ji ten supakavau vosan pirstu nenukando neimanoma praziodyt . Na ir ka su juo daryt geruolis baisingiausias o va kramtyt ir issiziot tai siaubo vakariene pas ji
Nu cukrine nepatogu dar ant lubu miegot kaldra zemyn krenta. O damos musu pacios fainiausios tikrai kaip rusai sako "atveciaju"
O Vinca ka uzseroau zuvies kaulais taip jau mazi o tas parazitas nekramtes matyt suryjo . Kt dien sukele jis man itarimu kad needa kai visad ryja uz visus ir privemta biskiuka su krauju radau. Tai iz pakarpos ir i vetke. Veterinarui cirku prikrete pastos megalejo suduot muistesi kaip koks vijurkas tai siaip me taip ji ten supakavau vosan pirstu nenukando neimanoma praziodyt . Na ir ka su juo daryt geruolis baisingiausias o va kramtyt ir issiziot tai siaubo vakariene pas ji
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 19, 10:10)
Labas rytas
,
Bet Vilniuj bioinžinerija tik VGTU ar ne?Jinai abejoja tarp bioinformatikos ir bioinžinerijos,kaži kuri perspektyvesnė ir paklausesnė?O gal išvis geriau informacines sistemas rinktis arba kokį programų valdymą
Bet Vilniuj bioinžinerija tik VGTU ar ne?Jinai abejoja tarp bioinformatikos ir bioinžinerijos,kaži kuri perspektyvesnė ir paklausesnė?O gal išvis geriau informacines sistemas rinktis arba kokį programų valdymą
žinok nenoriu fantazuot dėl bio..... mano sritis elektros inžinerija, energetikos inžinerija, pastatų elektros tinklai.
Jetau kokis grožis nugriuviminis
parodysiu Čijai
O vakar Ignas sakė, kad šiandien sutrumpintos pamokos dėl 100dienio.
O vakar Ignas sakė, kad šiandien sutrumpintos pamokos dėl 100dienio.
Dieve kokia dublicija nuostabi
Giliukas vargsiukas, gaila man jo (o gal cuciko Mumio)
Giliukas vargsiukas, gaila man jo (o gal cuciko Mumio)
QUOTE(sagyte @ 2016 02 19, 15:25)
Aš jam švyšt pyšt makaronų dodu
Klaušo maneš ryžaš

Azu gerai kad pastebėjai, maniškis Giliukas neėda žmonių maisto
Pauosto ir nueina tai norisi kitąkart palepint o jis.nieko neima
Molis su Vincu tikrai panašūs
Beje panašu kad auklėjasi pagal save katinas šunį
Jau net bandė būti susiglaude bet Giliukas pamatė kad aš apsidžiaugiau tai kirto su letena šuniui

Azu gerai kad pastebėjai, maniškis Giliukas neėda žmonių maisto
Molis su Vincu tikrai panašūs
Beje panašu kad auklėjasi pagal save katinas šunį
QUOTE(sagyte @ 2016 02 19, 15:25)
Erendira,o ką tavo Rut žada studijuot?