Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(pantera83 @ 2007 04 22, 20:43)
parodyk ja  mirksiukas.gif

Dabar negaliu, nes nenoriu kad iki vestuvių vaikinas pamatytų mano suknelę (jis dažnai čia lankosi) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2007 04 22, 20:55)
Dabar negaliu, nes nenoriu kad iki vestuvių vaikinas pamatytų mano suknelę (jis dažnai čia lankosi)  blush2.gif

aisku biggrin.gif
Atsakyti
tai as irgi buvau pakraupus! blink.gif tokia suma uz suknele vienai dienai... aisku, norisi buti ta diena nepakartojama, na bet tiek tikrai brangoka. g.gif
Atsakyti
gal jei sumokesi santoj 5 tukstancius tau ja ir laikys, bet jei primokesi kokius 200lt tikrai ne. ir jei merginos jusu vestuves vasaros gale ar rudeni, o nuomojates dabar ir jei sukneles grazi ir paklausi nuosirdziai tikiuosi kad negausit skuduro pries vestuves, nes kiek jos nores tieks ja ir nuomos, ir tikrai ne 3 kartus kai sako daugiausi- nuomoja net iki 8 kartu doh.gif
Beje kas ten gavot madonnoj 700lt nuolaida??? kaip ispesei? as tai dar kalbesiu del nuolaidos, tegu nors keik padaro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 23, 09:35)
gal jei sumokesi santoj 5 tukstancius tau ja ir laikys, bet jei primokesi kokius 200lt tikrai ne. ir jei merginos jusu vestuves vasaros gale ar rudeni, o nuomojates dabar ir jei sukneles grazi ir paklausi nuosirdziai tikiuosi kad negausit skuduro pries vestuves, nes kiek jos nores tieks ja ir nuomos, ir tikrai ne 3 kartus kai sako daugiausi- nuomoja net iki 8 kartu  doh.gif
Beje kas ten gavot madonnoj 700lt nuolaida??? kaip ispesei? as tai dar kalbesiu del nuolaidos, tegu nors keik padaro.  4u.gif

jo, deretis reikia dar moketi, man tai nepavyksta dazniausia.

O siaip gal ne visai i tema, bet noriu pasidziaugti. As iskart po Velyku issinuomavau suknele (isteku liepos 7 d.), tai vakar aptikau skelbima, kad salone, is kurio mano sukne, paskelbe akcija - visoms istekancioms kaip ir as, visu salono sukneliu nuoma 777 lt. Pagalvojau, kad jau man tai nieko neduos, nes sutarti pasirasem. o tai pasiskambinau, sake ateiti perrasyti sutarti ir tada gausiu savo suknyte su beveik 50 proc. nuolaida! rytoj trauksiu perrasyti sutarti!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 23, 15:47)
jo, deretis reikia dar moketi, man tai nepavyksta dazniausia.

O siaip gal ne visai i tema, bet noriu pasidziaugti. As iskart po Velyku issinuomavau suknele (isteku liepos 7 d.), tai vakar aptikau skelbima, kad salone, is kurio mano sukne, paskelbe akcija - visoms istekancioms kaip ir as, visu salono sukneliu nuoma 777 lt. Pagalvojau, kad jau man tai nieko neduos, nes sutarti pasirasem. o tai pasiskambinau, sake ateiti perrasyti sutarti ir tada gausiu savo suknyte su beveik 50 proc. nuolaida! rytoj trauksiu perrasyti sutarti!!!  thumbup.gif

tai kokiam cia salone tokios akcijos mirksiukas.gif gal ir man ten reiketu issinuomot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 23, 16:52)
tai kokiam cia salone tokios akcijos  mirksiukas.gif  gal ir man ten reiketu issinuomot  biggrin.gif

jeigu liepos 7 dienai, tai gal ir vertetu tongue.gif
rytoj paklausiu, ar daug sukneliu tai dienai laisvu turi (kiek pamenu, tu domejeisi zuvelemis, ar ne?)
Atsakyti
oho! o kuriame salone taip sauniai sugalvojo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 04 23, 18:03)
oho! o kuriame salone taip sauniai sugalvojo?  bigsmile.gif

cia bohemoj.
gal cia vilniaus nuotakoms nelabai aktualu, nes jis kaune, tiesiog kai perskaiciau apie 700 lt nuolaida, tai irgi savo dziaugsmu nutariau pasidalinti. Siaip as kauniete, bet daznai vilniuj bunu, tai sukneles ieskojau ir vilniaus salonuose, tai sita temele visada paskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 23, 17:29)
jeigu liepos 7 dienai, tai gal ir vertetu  tongue.gif
rytoj paklausiu, ar daug sukneliu tai dienai laisvu turi (kiek pamenu, tu domejeisi zuvelemis, ar ne?)

taip, zuvelemis smile.gif bet ta nuolaida taikoma tik toms, kurios isteka 2007-07-07? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 24, 08:13)
taip, zuvelemis  smile.gif  bet ta nuolaida taikoma tik toms, kurios isteka 2007-07-07?  g.gif

jo, 777 tik liepos 7 d. bet zinok, ten kainos ir be nuolaidu nera baisios. Mano sukne nauja 1470 lt man isejo is pat pradziu (su visais priedais, kol akcijos neatsirado). Ji is Pierre Cardin kolekcijos (tik ne septintu, o sestu metu).
As kai 2007 kataloga varciau, ten viena zuvyte labai idomia radau, pas juos internete irgi yra ideta, norejau uzsakyti, bet man patare pirmiau pasimatuot is salone turimu. Ir gerai, kad paklausiau, nes jei buciau uzsakiusi, per vestuves atrodyciau tragiskai (man tos zuvytes ziauriai grazios, o ant manes antodo irgi ziauriai (tragiskai). Niu, paskui isirinkau is turimu A formos (jos internete nera).
Aj, dar norejau sukneles japonisko stiliaus irgi is interneto, bet jie jau padare uzsakyma (nors zadejo ir mano prie jo prijungti), tai issigandau, kad jis Lietuvoj bus tik birzelio 20 d., o man jau uz dveju savaiciu zenytis - cia per didelis stresas butu - o jei kas netiks, ar spes patvarkyti. Vienu zodziu, prisikankinau as su jais, o jie su manim nemazai. Tai galu gale palikau uzstata uz savo dabartine suknyte ir gyvenu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 24, 10:34)
jo, 777 tik liepos 7 d. bet zinok, ten kainos ir be nuolaidu nera baisios. Mano sukne nauja 1470 lt man isejo is pat pradziu (su visais priedais, kol akcijos neatsirado). Ji is Pierre Cardin kolekcijos (tik ne septintu, o sestu metu).
As kai 2007 kataloga varciau, ten viena zuvyte labai idomia radau, pas juos internete irgi yra ideta, norejau uzsakyti, bet man patare pirmiau pasimatuot is salone turimu. Ir gerai, kad paklausiau, nes jei buciau uzsakiusi, per vestuves atrodyciau tragiskai (man tos zuvytes ziauriai grazios, o ant manes antodo irgi ziauriai (tragiskai). Niu, paskui isirinkau is turimu A formos (jos internete nera).
Aj, dar norejau sukneles japonisko stiliaus irgi is interneto, bet jie jau padare uzsakyma (nors zadejo ir mano prie jo prijungti), tai issigandau, kad jis Lietuvoj bus tik birzelio 20 d., o man jau uz dveju savaiciu zenytis - cia per didelis stresas butu - o jei kas netiks, ar spes patvarkyti. Vienu zodziu, prisikankinau as su jais, o jie su manim nemazai. Tai galu gale palikau uzstata uz savo dabartine suknyte ir gyvenu patenkinta smile.gif

thumbup.gif tiesa, ar padare tau nuolaida? mirksiukas.gif o kiek maciau, ju internetiniame psl., tai zuvyciu jie mazai turi ir nelabai man jos patiko schmoll.gif
Atsakyti