QUOTE(pantera83 @ 2007 04 24, 08:13)
taip, zuvelemis

bet ta nuolaida taikoma tik toms, kurios isteka 2007-07-07?
jo, 777 tik liepos 7 d. bet zinok, ten kainos ir be nuolaidu nera baisios. Mano sukne nauja 1470 lt man isejo is pat pradziu (su visais priedais, kol akcijos neatsirado). Ji is Pierre Cardin kolekcijos (tik ne septintu, o sestu metu).
As kai 2007 kataloga varciau, ten viena zuvyte labai idomia radau, pas juos internete irgi yra ideta, norejau uzsakyti, bet man patare pirmiau pasimatuot is salone turimu. Ir gerai, kad paklausiau, nes jei buciau uzsakiusi, per vestuves atrodyciau tragiskai (man tos zuvytes ziauriai grazios, o ant manes antodo irgi ziauriai (tragiskai). Niu, paskui isirinkau is turimu A formos (jos internete nera).
Aj, dar norejau sukneles japonisko stiliaus irgi is interneto, bet jie jau padare uzsakyma (nors zadejo ir mano prie jo prijungti), tai issigandau, kad jis Lietuvoj bus tik birzelio 20 d., o man jau uz dveju savaiciu zenytis - cia per didelis stresas butu - o jei kas netiks, ar spes patvarkyti. Vienu zodziu, prisikankinau as su jais, o jie su manim nemazai. Tai galu gale palikau uzstata uz savo dabartine suknyte ir gyvenu patenkinta