Oi, raminkites!!! Nuomuoja jie!!! Jei pamato,kad nori, kad apsisprendei,tai man atrodo, bet kuria isnuomuotu, ka jiems neapsimoka nuomuot???!!! Kaina tarp pirkimo ir pardavimo 200 litu skiriasi, tai ir suknele dar jiems lieka, nors jauciasi, kad labiau parduot linke Ana-Beloj. Bet sakau, paedaveja labai maloni, nespaudzia!!!
Nuomavausi Ana-Beloj, tai viskas
suknute buvo nauja, gan paprasta, bet labai jau elegantiska,kai pamaciau akis sublizgejo ir jau nieko kito nebeieskojau, ir aptarnavimas labai geras, labai maloniai bendrauja.Tik jie jokiu aksesuaru nenuomoja, nuometa, pirstines pirkt reikia.Tiesa pasakius, nezinau, kaip kituose salonuose.
Oi, raminkites!!! Nuomuoja jie!!! Jei pamato,kad nori, kad apsisprendei,tai man atrodo, bet kuria isnuomuotu, ka jiems neapsimoka nuomuot???!!! Kaina tarp pirkimo ir pardavimo 200 litu skiriasi, tai ir suknele dar jiems lieka, nors jauciasi, kad labiau parduot linke Ana-Beloj. Bet sakau, paedaveja labai maloni, nespaudzia!!!
Galiu ir as pasidalinti ispudziais is Vilniaus salonu. Vaiksciojom abi su kolege, nes abieju vestuves siemet. Buvom Tavo diena, Elesnoj, Dianoj, Santoj, Madonnoj, Ievoj ir Cymbeline. Pirmajam tai geriau ne kojos nekelt, nes ten nieko neturi ka matuotis, jei kas patinka tai uzsakys ir atvez. Siap tai daugumoj salonu tos pacios sukneles Herves, Demetrios, San patrick. Tik kainos visur skiriaisi. Kolege issirinko suknute is Cymbeline, ten labai maloni moteriske ir kaino apie 1500. As tai dar neradau savosios. Ta viena kuri patiko tai Elesnoj 2800, o Santoj 1800
. Geras kainu skirtumas tam paciam mieste!? Nusprendziau vaziuot i Kauna ieskot, manau sukneles bus tos pacio, tik kainos mazesnes...
Issinuomavau Madonnoje, patiko viskas, ir aptarnavimas ir sukneles, aptarnavo pati seimininke.
Kam reikia prisegu nuomos sutartele
QUOTE(welkom1 @ 2007 02 19, 17:32)
Issinuomavau Madonnoje, patiko viskas, ir aptarnavimas ir sukneles, aptarnavo pati seimininke.
Sveikos
Na aš čia naujokė, tad nepykit jei kas netaip..
Aš irgi išsinuomavau suknelę "Madonnoje" ir pasirašiau tokia sutartėlę.. Mokėsiu už suknelę didesnę sumą, kadangi noriu ją vilkėti pirmoji.. Bet iš jūsų komentarų čia man baisoka pasidarė, nes sutartyje nėra parašyta, kad ji bus nauja, tik kaina už suknelę..
QUOTE(Giedrutėė @ 2007 02 19, 22:12)
Sveikos
Aš irgi išsinuomavau suknelę "Madonnoje" ir pasirašiau tokia sutartėlę.. Mokėsiu už suknelę didesnę sumą, kadangi noriu ją vilkėti pirmoji.. Bet iš jūsų komentarų čia man baisoka pasidarė, nes sutartyje nėra parašyta, kad ji bus nauja, tik kaina už suknelę..
Įdomu ar labai baisiai atrodo tos suknelės po kelių dėvėjimų - labai noriu naujos, ir beje kaina skirias 300 Lt.. 
Pas mane sutarti parasyta kad NAUJA, bet mano is Ievos, ir kaina skiriasi 800lt
QUOTE(welkom1 @ 2007 02 09, 17:30)
Sveikos, pagaliau ir aš turiu savo nuomonę apie vestuvinių suknelių nuomos salonus:
IEVA (J. Basanavičiaus g. 41) - nu siaubas kazkoks....Suknelės tokios, kad rodos jau jas ismest reiktu, o ne per svente rengtis savo..Paciam salone kazkaip netavrkinga man pasirode, o tarkim pasijoniai kuriuos duoda matuotis tai isvis spalva prarade tokie, fui....Pilki, vos ne juodi, spalva tikrai ne balta....Suknelės pačios irgi tokios jau matyti, kad devetos ir devetos, kazkokios apsipukavusios baisios....Pasimatavau kelias ir nesem su sese kudasiu is ten....O ir aptarnavimas - mergiote zinoma tokia komunikabili, bet tokia irgi kazkokia netvarkinga man pasirode, ten tikrai nepatarciau daugiau nei vienai eiti....
MADDONA - aptarnavo mane pati savininke - tikrai pakankamai maloni moteris...Bet matosi, kad gudri
PRONUPTIA (mėsinių g.) - aptarnavimas tikrai neblogas, dvi moteriske vienu metu aplink mane sokinejo, malonios ir tikrai nepersa savo nuomones, nors man salone irgi kazkaip netvarkinga pasirode....na bet cia gal tik mano nuomone...Sukneles grazios, bet ir BRANGIOS....
Toliau SPOSA BELLA - moteriske kuria kalbinau labai kalbi, jau tiek male liezuviu, kad net juokas eme
SANTA - man patiko labai - sukneles graziausios - aptarnavimas tikrai neblogas
HELLP!!!!
Gal kas ruošiatės nuomotis suknele Tavo dienoje, Kalvarijų g.????? Jei taip, laaabai prašau atsiliepti - vakar pasimatavau ten suknelę, o kadangi man nervai jau beveik pašlijo nuo tų matavimųsi
, pernelyg daug negalvojusi sumokėjau užstatą 200Lt. Gryžau namo ir pusę nakties prasikankinusi nusprendžiau, kad tos suknelės NENORIU
. Vat ir pagalvojau, jei kuri ten ruošiatės nuomoti, galim susitarti, kad mano užstatas būtų perleistas kitai nuotakai-man jie juk negražins pinigų
Gal kas ruošiatės nuomotis suknele Tavo dienoje, Kalvarijų g.????? Jei taip, laaabai prašau atsiliepti - vakar pasimatavau ten suknelę, o kadangi man nervai jau beveik pašlijo nuo tų matavimųsi
QUOTE(doktorka @ 2007 02 20, 20:11)
HELLP!!!!
, pernelyg daug negalvojusi sumokėjau užstatą 200Lt. Gryžau namo ir pusę nakties prasikankinusi nusprendžiau, kad tos suknelės NENORIU
. Vat ir pagalvojau, jei kuri ten ruošiatės nuomoti, galim susitarti, kad mano užstatas būtų perleistas kitai nuotakai-man jie juk negražins pinigų 
O manai, kad jie sutiks perleisti užstatą, kažkaip abejoju....Juk jiem nenaudinga...
O tu bandei tartis ir gražiai situaciją užglostyti? Juk gal dar daug laiko ir jei iš anksto praneši viskas susitvarkys...SĖKMĖS bet kokiu atveju!
[quote=Velniukstis,2007 02 20, 13:59]
Sveikos, pagaliau ir aš turiu savo nuomonę apie vestuvinių suknelių nuomos salonus:
IEVA (J. Basanavičiaus g. 41) - nu siaubas kazkoks....Suknelės tokios, kad rodos jau jas ismest reiktu, o ne per svente rengtis savo..Paciam salone kazkaip netavrkinga man pasirode, o tarkim pasijoniai kuriuos duoda matuotis tai isvis spalva prarade tokie, fui....Pilki, vos ne juodi, spalva tikrai ne balta....Suknelės pačios irgi tokios jau matyti, kad devetos ir devetos, kazkokios apsipukavusios baisios....Pasimatavau kelias ir nesem su sese kudasiu is ten....O ir aptarnavimas - mergiote zinoma tokia komunikabili, bet tokia irgi kazkokia netvarkinga man pasirode, ten tikrai nepatarciau daugiau nei vienai eiti....
Gal pati buvai pasiputusi ar jau labai pasikelusi kad tau ten viskas neitiko
, man ten tos merginos labai
o ypac pati direktore
labai sukalbamos, ir sukneliu pasirinkimas tikrai yra, bent jau kaip as ten buvau, beto, jei jau jos ten tokios geltonos, nieks netrugdo naujos uzsisakyti
[quote=Garbanike,2007 02 21, 12:24]
, man ten tos merginos labai
o ypac pati direktore
labai sukalbamos, ir sukneliu pasirinkimas tikrai yra, bent jau kaip as ten buvau, beto, jei jau jos ten tokios geltonos, nieks netrugdo naujos uzsisakyti 
[/quote]
Gal ir pasipūtus buvau nežinau...
Aš papasakojau savo įspūdžius - man taip pasirodė, jei kažkam kitaip valio!!! Aš renkuosi tą saloną, kuris man mielesnis ir tiek! Ir nereikia čia taip užsipulti - kiekviena renkamės pagal savo kriterijus
[/quote]
Norejau dar paklausti jusu merginos..o su kuo jus vaikstote po salonus ir renkates suknele?Vienos?Su draugem?Su brangiaisiais?Ar rodote sukneles savo isrinktiesiems ar slepiate iki vestuviu dienos?Tiesiog smalsu..
QUOTE(Velniukstis @ 2007 02 21, 18:16)
Aš papasakojau savo įspūdžius - man taip pasirodė, jei kažkam kitaip valio!!! Aš renkuosi tą saloną, kuris man mielesnis ir tiek! Ir nereikia čia taip užsipulti - kiekviena renkamės pagal savo kriterijus

Niugi nepyk
Papildyta:
QUOTE(Sawanna @ 2007 02 22, 12:22)
Norejau dar paklausti jusu merginos..o su kuo jus vaikstote po salonus ir renkates suknele?Vienos?Su draugem?Su brangiaisiais?Ar rodote sukneles savo isrinktiesiems ar slepiate iki vestuviu dienos?Tiesiog smalsu.. 
As vaziavau su mama ir tete