Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

As nuomojaus suknele is Madonos. Likau labai patenkinta thumbup.gif Aptarnavimas malonus, nekisa savo nuomones, faina aptarnaujanti mergina. Sukneles tikrai tvarkingos, nu ir visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 13, 16:12)
As nuomojaus suknele is Madonos. Likau labai patenkinta  thumbup.gif  Aptarnavimas malonus, nekisa savo nuomones, faina aptarnaujanti mergina. Sukneles tikrai tvarkingos, nu ir visa kita smile.gif

Na o man buvo kad išsinuomuojau suknelę SANTOJ, viskas lyg ir ok buvo, bet paskui pagalvojau kad gal tai suknei trūksta šarmo, kažkokio originalumo ir tada nutariau užsukti į dar pora salonų: Madonną ir Elesną.

Madonnoj: aptarnavimas nepatiko (susidarė įspūdis kad kad ir ką darytum, nieko daryt negalima, tai ten kilimėlis, neduok dieve bato kampuką padėsi ant jo, tai kitur aš norėjau suknelę biški į apačia patempti, tai man pasakė kad taip aš sugadinsiu...žodžiu bijojau kvėpuot ant galo...Ir kam tada jie nuomuoja sukneles? kad net pasijudint negalėtum???)...Suknelės irgi nepatiko schmoll.gif Nei viena..Viena jų kaip popierinė stovėjo, ir dar 1900 kainavo g.gif Nežinau už ką....Kitos šiaip gulėjo nekaip... (nors santoj daugmaž kiekviena gerai atrodė, net pūstos, kurių nepernešu šiaip...)
Paskui moterėlė, kuri aptarnavo bandė ant manęs uždėt 38-os išmeros suknelę (beje, tokios išmeros drabužius aš visad visur ir nešioju), ir suknelė buvo kiek per ankšta, tai tada ji sako "kokia čia išmera? 38..A, na tai aišku kad per maža bus 38, čia daug didesnės reik blink.gif " Buvau kiek apakus, vos ne parodžiau savo drabužių su kuriais atėjau etiketes.. Na bet doh.gif 4u.gif lotuliukas.gif Dzin....tiesiog ne mano skonio nei suknios nei aptarnavimas...Santoj kur kas geriau..
O galiausiai mane nustebino, kad visur- inete, ant jų vizitkių, reklamose rašoma, kad jie- SanPatrick'o vieninteliai atstovai Lietuvoj, bet kai paklausiau apie SanPatrick, jie pasakė kad tokių nei vienos neturi blink.gif doh.gif Ok jie neturi (sakė perdavė kitiems), kam tada visur reklamuot ir kišt tą SanPatricką? doh.gif

Apie Elesną nieko blogo negalėčiau pasakyt - viskas ok, aptarnavimas malonus, tik kad suknelės ne mano stiliaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2007 08 01, 09:13)
JaHarta, o kokia suknele?  bigsmile.gif  ilga?  ji Santos internetiniame puslapyje yra?  wub.gif

Tik kad jau pradedu persigalvot, tai suknelei trūksta "kreizo" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi savo suknele nuomavausi"Madonoje" smile.gif Is tiesu labai keista skaityti nepatenkintu merginu komentarus, nes man aptarnavimas buvo labai geras ir malonus:super Kai po vestuviu atnesiau suknele, visiskai nieko nesake blogo, nors ji buvo istepta ir buvau pametusi keleta karoliuku smile.gif Labai dziaugiuosi, kad pasirinkau si salona thumbup.gif
Atsakyti
buvau Milanoj, Bella Patricijoje, Rūtos salone, Santoj, Madonnoj, Baliaus karalienėj

visur maloniai aptarnavo, suknelės dar neišsirinkau
biškį nusivyliau Madoonna, tikėjausi prabangesnių suknelių ten ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 13, 23:05)
Tik kad jau pradedu persigalvot, tai suknelei trūksta "kreizo"  lotuliukas.gif  doh.gif

nu tai kaip sekasi? apsisprendei? smile.gif
Atsakyti
merginos, gal jus zinot:
jei, pvz., as ketinu nuomotis suknute, ja 'rezervuoju', ir vat paskutiniu momentu (ar likus menesiui) atsaukiu... Kiek man tai kainuotu? (ta prasme vis tiek ima kazkoki avansa, kurio as nebeatgaunu? kokia tai mazdaug suma?

ir dar klausimas - ar galima nuomoti TIK korseta su pasijoniu ('be sukneles') smile.gif ir kiek mazdaug tai kainuoja? (lyginant su sukneles kaina?)

[nes as 'audziu' minti suknele siut, bet... biski prisibijau... jei viskas gerai tia gerai.. o jei kas nesigaus... (na maza ka..) tai noris turet 'atsargini varianta', kuris, aisku, kainuos antra tiek, bet geriau nei nervai vestuviu diena verysad.gif
net nezinau ka daryt.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2007 08 20, 20:19)
merginos, gal jus zinot:
jei, pvz., as ketinu nuomotis suknute, ja 'rezervuoju', ir vat paskutiniu momentu (ar likus menesiui) atsaukiu... Kiek man tai kainuotu? (ta prasme vis tiek ima kazkoki avansa, kurio as nebeatgaunu? kokia tai mazdaug suma?

ir dar klausimas - ar galima nuomoti TIK korseta su pasijoniu ('be sukneles') smile.gif ir kiek mazdaug tai kainuoja? (lyginant su sukneles kaina?)

[nes as 'audziu' minti suknele siut, bet... biski prisibijau... jei viskas gerai tia gerai.. o jei kas nesigaus... (na maza ka..) tai noris turet 'atsargini varianta', kuris, aisku, kainuos antra tiek, bet geriau nei nervai vestuviu diena  verysad.gif
net nezinau ka daryt..  verysad.gif

Nu ka, joooo, atsarginis variantas gerai, bet... musa per kisene, nes jei jau issirinkai suknele kokiame salone ir palikai ten tam tikra uzstata, nes kiekvienam salone uzstatu kainos skiriasi, tai jau gali pasakyti atia atia uzstatytiems pinigeliams, nes kaip ir yra irasoma sutartyje, RANKPINIGIAI NEGRAZINAMI. Taigi...

O del "daliu" nuomos tai esu girdejus, kad galima. Beto, kai pati ieskaojau pamerges sukneles, buvau uzlekusi i "TAVO DIENA" salona. Na zinoma ten sukneles neissirinkau, tik man pasake, kad jie ka issirinkiu, tai dar prie kainos turesiu prideti 30 lituku, cia uza pasijonio nuoma. Taigi, gal ir galima ji nuomotis be sukneles, pabandyk.
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 20, 10:16)
buvau Milanoj, Bella Patricijoje, Rūtos salone, Santoj, Madonnoj, Baliaus karalienėj

visur maloniai aptarnavo, suknelės dar neišsirinkau
biškį nusivyliau Madoonna, tikėjausi prabangesnių suknelių ten ax.gif
Papildyta:
nu tai kaip sekasi? apsisprendei? smile.gif

Jo, jau apsisprendžiau: dabar siuva blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

privet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandaaa @ 2007 08 20, 22:33)

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 20, 21:48)
Jo, jau apsisprendžiau: dabar siuva  blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

O kur medžiagą ir kokią pirkai ?
Atsakyti
Merginos, man ta pati beda, kaip viena dalyve jau rase - palikau Madonoj uzstata ir persigalvojau.

Gal kas nors dar ieskot sukneles, perleisciau savo uzstata su nuolaida, sutaupytumet pinigeliu!
Atsakyti
kažin kaip derėtis dėl nuomos kainos? ax.gif
Atsakyti