QUOTE(vasara08 @ 2007 08 13, 16:12)
As nuomojaus suknele is Madonos. Likau labai patenkinta
Aptarnavimas malonus, nekisa savo nuomones, faina aptarnaujanti mergina. Sukneles tikrai tvarkingos, nu ir visa kita 
Na o man buvo kad išsinuomuojau suknelę SANTOJ, viskas lyg ir ok buvo, bet paskui pagalvojau kad gal tai suknei trūksta šarmo, kažkokio originalumo ir tada nutariau užsukti į dar pora salonų: Madonną ir Elesną.
Madonnoj: aptarnavimas nepatiko (susidarė įspūdis kad kad ir ką darytum, nieko daryt negalima, tai ten kilimėlis, neduok dieve bato kampuką padėsi ant jo, tai kitur aš norėjau suknelę biški į apačia patempti, tai man pasakė kad taip aš sugadinsiu...žodžiu bijojau kvėpuot ant galo...Ir kam tada jie nuomuoja sukneles? kad net pasijudint negalėtum???)...Suknelės irgi nepatiko
Paskui moterėlė, kuri aptarnavo bandė ant manęs uždėt 38-os išmeros suknelę (beje, tokios išmeros drabužius aš visad visur ir nešioju), ir suknelė buvo kiek per ankšta, tai tada ji sako "kokia čia išmera? 38..A, na tai aišku kad per maža bus 38, čia daug didesnės reik
O galiausiai mane nustebino, kad visur- inete, ant jų vizitkių, reklamose rašoma, kad jie- SanPatrick'o vieninteliai atstovai Lietuvoj, bet kai paklausiau apie SanPatrick, jie pasakė kad tokių nei vienos neturi
Apie Elesną nieko blogo negalėčiau pasakyt - viskas ok, aptarnavimas malonus, tik kad suknelės ne mano stiliaus
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2007 08 01, 09:13)
Tik kad jau pradedu persigalvot, tai suknelei trūksta "kreizo"
As irgi savo suknele nuomavausi"Madonoje"
Is tiesu labai keista skaityti nepatenkintu merginu komentarus, nes man aptarnavimas buvo labai geras ir malonus:super Kai po vestuviu atnesiau suknele, visiskai nieko nesake blogo, nors ji buvo istepta ir buvau pametusi keleta karoliuku
Labai dziaugiuosi, kad pasirinkau si salona
buvau Milanoj, Bella Patricijoje, Rūtos salone, Santoj, Madonnoj, Baliaus karalienėj
visur maloniai aptarnavo, suknelės dar neišsirinkau
biškį nusivyliau Madoonna, tikėjausi prabangesnių suknelių ten
Papildyta:
nu tai kaip sekasi? apsisprendei?
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 13, 23:05)
merginos, gal jus zinot:
jei, pvz., as ketinu nuomotis suknute, ja 'rezervuoju', ir vat paskutiniu momentu (ar likus menesiui) atsaukiu... Kiek man tai kainuotu? (ta prasme vis tiek ima kazkoki avansa, kurio as nebeatgaunu? kokia tai mazdaug suma?
ir dar klausimas - ar galima nuomoti TIK korseta su pasijoniu ('be sukneles')
ir kiek mazdaug tai kainuoja? (lyginant su sukneles kaina?)
[nes as 'audziu' minti suknele siut, bet... biski prisibijau... jei viskas gerai tia gerai.. o jei kas nesigaus... (na maza ka..) tai noris turet 'atsargini varianta', kuris, aisku, kainuos antra tiek, bet geriau nei nervai vestuviu diena
net nezinau ka daryt..
jei, pvz., as ketinu nuomotis suknute, ja 'rezervuoju', ir vat paskutiniu momentu (ar likus menesiui) atsaukiu... Kiek man tai kainuotu? (ta prasme vis tiek ima kazkoki avansa, kurio as nebeatgaunu? kokia tai mazdaug suma?
[nes as 'audziu' minti suknele siut, bet... biski prisibijau... jei viskas gerai tia gerai.. o jei kas nesigaus... (na maza ka..) tai noris turet 'atsargini varianta', kuris, aisku, kainuos antra tiek, bet geriau nei nervai vestuviu diena
net nezinau ka daryt..
QUOTE(mg* @ 2007 08 20, 20:19)
merginos, gal jus zinot:
ir kiek mazdaug tai kainuoja? (lyginant su sukneles kaina?)
net nezinau ka daryt..
net nezinau ka daryt..
Nu ka, joooo, atsarginis variantas gerai, bet... musa per kisene, nes jei jau issirinkai suknele kokiame salone ir palikai ten tam tikra uzstata, nes kiekvienam salone uzstatu kainos skiriasi, tai jau gali pasakyti atia atia uzstatytiems pinigeliams, nes kaip ir yra irasoma sutartyje, RANKPINIGIAI NEGRAZINAMI. Taigi...
O del "daliu" nuomos tai esu girdejus, kad galima. Beto, kai pati ieskaojau pamerges sukneles, buvau uzlekusi i "TAVO DIENA" salona. Na zinoma ten sukneles neissirinkau, tik man pasake, kad jie ka issirinkiu, tai dar prie kainos turesiu prideti 30 lituku, cia uza pasijonio nuoma. Taigi, gal ir galima ji nuomotis be sukneles, pabandyk.
Sekmes
QUOTE(Žizel @ 2007 08 20, 10:16)
buvau Milanoj, Bella Patricijoje, Rūtos salone, Santoj, Madonnoj, Baliaus karalienėj
Papildyta:
Papildyta:
Jo, jau apsisprendžiau: dabar siuva
privet
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 20, 21:48)
O kur medžiagą ir kokią pirkai ?