Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Žizel @ 2007 08 22, 13:18)
kažin kaip derėtis dėl nuomos kainos? ax.gif

Zizel imk RREID uzstata , ten jau kaip ir gausis nuolaida, plius pasakyk, kad gali isleisti siai suknia ne 1900, o tarkim 1700, nes zinai kad ji duag kartu nuomota ir plius tada imi arba sia, arba eini i kita salona, ti kgraziai pasakyk.o tada jie padarys nuolaida, nes tavo vestuviu metu jie netures daug klientu, todel jiem apsimoka tua padaryti nuolaida. geriausia jiems paskambink.
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 13, 22:05)
Na o man buvo kad išsinuomuojau suknelę SANTOJ, viskas lyg ir ok buvo, bet paskui pagalvojau kad gal tai suknei trūksta šarmo, kažkokio originalumo ir tada nutariau užsukti į dar pora salonų: Madonną ir Elesną.

Madonnoj: aptarnavimas nepatiko (susidarė įspūdis kad kad ir ką darytum, nieko daryt negalima, tai ten kilimėlis, neduok dieve bato kampuką padėsi ant jo, tai kitur aš norėjau suknelę biški į apačia patempti, tai man pasakė kad taip aš sugadinsiu...žodžiu bijojau kvėpuot ant galo...Ir kam tada jie nuomuoja sukneles? kad net pasijudint negalėtum???)...Suknelės irgi nepatiko  schmoll.gif  Nei viena..Viena jų kaip popierinė stovėjo, ir dar 1900 kainavo  g.gif Nežinau už ką....Kitos šiaip gulėjo nekaip... (nors santoj daugmaž kiekviena gerai atrodė, net pūstos, kurių nepernešu šiaip...)
Paskui moterėlė, kuri aptarnavo bandė ant manęs uždėt 38-os išmeros suknelę (beje, tokios išmeros drabužius aš visad visur ir nešioju), ir suknelė buvo kiek per ankšta, tai tada ji sako "kokia čia išmera? 38..A, na tai aišku kad per maža bus 38, čia daug didesnės reik blink.gif " Buvau kiek apakus, vos ne parodžiau savo drabužių su kuriais atėjau etiketes.. Na bet  doh.gif  4u.gif  lotuliukas.gif Dzin....tiesiog ne mano skonio nei suknios nei aptarnavimas...Santoj kur kas geriau..
O galiausiai mane nustebino, kad visur- inete, ant jų vizitkių, reklamose rašoma, kad jie- SanPatrick'o vieninteliai atstovai Lietuvoj, bet kai paklausiau apie SanPatrick, jie pasakė kad tokių nei vienos neturi  blink.gif  doh.gif Ok jie neturi (sakė perdavė kitiems), kam tada visur reklamuot ir kišt tą SanPatricką?  doh.gif

Apie Elesną nieko blogo negalėčiau pasakyt - viskas ok, aptarnavimas malonus, tik kad suknelės ne mano stiliaus smile.gif
Papildyta:
Tik kad jau pradedu persigalvot, tai suknelei trūksta "kreizo"  lotuliukas.gif  doh.gif

nu cia prajuokinai
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
visu pirma MADONA niekur nesireklamuoja kad turi san patrick sukneliu, nes jie juos perdave Santai cool.gif todle Santos sukneles visai neseniai tapo grazesnes, nu bet Santoj aptarnavimo lygis ir sukneliu kokybe nera palyginama su jokiu salonu, tuo labiau su Madona, Elesna ir kitais, kas irodo netgi ju nuomojamos patalpos. Be to neisivazduoju kaip galima nematyt graziu sukneliu Madonnoj, kai ju ten tikria yra, ir jos vienos graziausiu is visu salonu, cia jau nusiteikimas toks buvo, kad viskas sudas...
o kad dejo ant taves 38 dydi, ir skae reikia didesnio tai cia isvis absurdu absurdas, nes ispaniski dydziai mazesni negu europietiski, todel nemanau kad norejo tave izeisti.. As asmeniskai jokio salono nei ginu, nei smerkiu, nes pacia dar pries akis nuomotis, todel ir galesiu pasakyt kaip kas... Santoj apie mane irgi sokinejo... bet vieniems pasiseka, kitiems ne, bet kad gali pristatyi nesvaria suknia ar kostiuma tai 100 proc. ir ne vienas atvejis toks buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 08 22, 14:45)
Zizel imk RREID uzstata

kas čia tokio?

ačiū už patarimus, būtinai derėsiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 08 22, 13:53)
visu pirma MADONA niekur nesireklamuoja kad turi san patrick sukneliu, nes jie juos perdave Santai cool.gif  todle Santos sukneles visai neseniai tapo grazesnes, nu bet Santoj aptarnavimo lygis ir sukneliu kokybe nera palyginama su jokiu salonu, tuo labiau su Madona, Elesna ir kitais, kas irodo netgi ju nuomojamos patalpos. Be to neisivazduoju kaip galima nematyt graziu sukneliu Madonnoj, kai ju ten tikria yra, ir jos vienos graziausiu is visu salonu, cia jau nusiteikimas toks buvo, kad viskas sudas...
o kad dejo ant taves 38 dydi, ir skae reikia didesnio tai cia isvis absurdu absurdas, nes ispaniski dydziai mazesni negu europietiski, todel nemanau kad norejo tave izeisti.. As asmeniskai jokio salono nei ginu, nei smerkiu, nes pacia dar pries akis nuomotis, todel ir galesiu pasakyt kaip kas... Santoj apie mane irgi sokinejo... bet vieniems pasiseka, kitiems ne, bet kad gali pristatyi nesvaria suknia ar kostiuma tai 100 proc. ir ne vienas atvejis toks buvo  4u.gif

Nu čia tu prajuokinai lotuliukas.gif

Visų pirma, MADONA reklamuojas, kam neigi faktus? blink.gif

Aptarnavimas man MADONAI nepatiko, Santoj aptarnavo žymiai geriau. Nežinau ten ką tu turi galvoj sakydama "lygis", nes kiekvienam tas lygis yra skirtingas, jei tave tenkina MADONOS aptarnavimo lygis, tai jėga, kai kuriem ir Gariūnų servisas visai tinka wink.gif O apie nusiteikimą iš viso tu negali spręst, čia jau nusišnekėjimas bigsmile.gif

Dėl suknelių grožio čia irgi užraitei kaip reikiant- KAIP TU GALI SPRĘSTI KAS KAM GRAŽU?????? blink.gif doh.gif Va čia tai tikrai absurdų absurdai doh.gif Man tenais nei vienos suknelės nebuvo gražios, visos barbiškai- banaliai- neįdomios schmoll.gif

Santoj irgi matavaus "Ispaniškas" sukneles, ir jokių problemų su dydžiais nebuvo tongue.gif

Oi, tau dar nuoma prieš akis ir tu nieko pasakyt dar negali, bet jau ant tiek informuota apie visus salonus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokinga net lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Madonos darbuotoja būsi mat lotuliukas.gif doh.gif

Sekmės darbuose ir kitą kartą savo žinutėse stenkitės paslėpti savo nelogiškumą, nes keistai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 22, 20:26)

Aptarnavimas man MADONAI nepatiko, Santoj aptarnavo žymiai geriau. Nežinau ten ką tu turi galvoj sakydama "lygis", nes kiekvienam tas lygis yra skirtingas, jei tave tenkina MADONOS aptarnavimo lygis, tai jėga, kai kuriem ir Gariūnų servisas visai tinka wink.gif O apie nusiteikimą iš viso tu negali spręst, čia jau nusišnekėjimas  bigsmile.gif

man atrodo aptarnavimas Madonoj priklauso nuo darbuotoju nuotaikos, arba tiksliau seimininkes tos, mano vyras is ju kostiuma pirkosi, o as siaip buvau uzejus pakamantineti juos, na 3 ar 4 kartus buvom, tai galiu tik pagirti, sokinejo tiesiog aplink, nors ir daug klientu lauke, skyre demesio tiek, kiek reikejo. O sukneliu tai niekur grazesniu nemaciau Vilniuje, bet ne paciam salone, o ju kataloguose, kaip tik tu labiausiai patikusiu neturejo,reikejo uzsisakineti, aisku kosmine kaina. Bet del skonio nesigincijama. Santoj irgi gerai aptarnavo, tik kad nelabai ka turejo pasiulyti mano isrankiam skoniui lotuliukas.gif , irgi tik is katalogu rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 22, 22:09)
man atrodo aptarnavimas Madonoj priklauso nuo darbuotoju nuotaikos, arba tiksliau seimininkes tos, mano vyras is ju kostiuma pirkosi, o as siaip buvau uzejus pakamantineti juos, na 3 ar 4 kartus buvom, tai galiu tik pagirti, sokinejo tiesiog aplink, nors ir daug klientu lauke, skyre demesio tiek, kiek reikejo. O sukneliu tai niekur grazesniu nemaciau Vilniuje, bet ne paciam salone, o ju kataloguose, kaip tik tu labiausiai patikusiu neturejo,reikejo uzsisakineti, aisku kosmine kaina. Bet del skonio nesigincijama. Santoj irgi gerai aptarnavo, tik kad nelabai ka turejo pasiulyti mano isrankiam skoniui  lotuliukas.gif , irgi tik is katalogu rinktis.

Mane visur kaskaip gerai labai aptarnavo rolleyes.gif
Atsakyti
Man Madonna yra superiskiausias salonas su paciom graziausiom suknelem thumbup.gif Grazesniu tikrai nemaciau, bent jau mano skoniui schmoll.gif Ir aptarnavo mane ten maloniai, ir laiko skyre tiek kiek reikejo, nes istikruju ilgai pries veidrodi staipiausi, tai labai kantriai parinkinejo nuometus ir kitus priedus thumbup.gif
Atsakyti
as niekur nesiblaskiau, uzejau i Elesnos salona, ten teko gal valandele palaukti, bet jau paskui buvau tikra karaliene... thumbup.gif sokinejo aplinkui renge suknytes, sake kas ir joms negraziai pasirode, tikrai nekiso bet ko. pacia pirma diena ir pasirasem sutarti ax.gif
Atsakyti
nepatiko evelintoj, gelorijoj ir ievoj

ievoj - mažas pasirinkimas ir fifočkos vdarbuotojos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 22, 21:09)
Bet del skonio nesigincijama. Santoj irgi gerai aptarnavo, tik kad nelabai ka turejo pasiulyti mano isrankiam skoniui  lotuliukas.gif , irgi tik is katalogu rinktis.

Tikra tiesa 4u.gif

O mano išrankiam skoniu nieko nepatiko Madonoj, bet Santoj kelios suknelės patiko 4u.gif Na bet dabar vis tiek jau siuvuosi, matyt mano skonis PER daug išrankus lotuliukas.gif
Atsakyti
madonnoj buvau 2 k.
[irmą kartą nieko gero nemačiau, darbuotojos nieko nerodė
antrą kartą nuėjus radau gražių suknelių biggrin.gif ir darbuotoja pasakė, kokios man suknelės tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 23, 07:09)
Tikra tiesa 4u.gif

O mano išrankiam  skoniu nieko nepatiko Madonoj, bet Santoj kelios suknelės patiko  4u.gif Na bet dabar vis tiek jau siuvuosi, matyt mano skonis PER daug išrankus lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi siuvausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 22, 20:26)
Nu čia tu prajuokinai  lotuliukas.gif 

Visų pirma, MADONA reklamuojas, kam neigi faktus? blink.gif 

Aptarnavimas man MADONAI nepatiko, Santoj aptarnavo žymiai geriau. Nežinau ten ką tu turi galvoj sakydama "lygis", nes kiekvienam tas lygis yra skirtingas, jei tave tenkina MADONOS aptarnavimo lygis, tai jėga, kai kuriem ir Gariūnų servisas visai tinka wink.gif O apie nusiteikimą iš viso tu negali spręst, čia jau nusišnekėjimas  bigsmile.gif

Dėl suknelių grožio čia irgi užraitei kaip reikiant- KAIP TU GALI SPRĘSTI KAS KAM GRAŽU??????  Va čia tai tikrai absurdų absurdai doh.gif  Man tenais nei vienos suknelės nebuvo gražios, visos barbiškai- banaliai- neįdomios  schmoll.gif

Santoj irgi matavaus "Ispaniškas" sukneles, ir jokių problemų su dydžiais nebuvo  tongue.gif 

Oi, tau dar nuoma prieš akis ir tu nieko pasakyt dar negali, bet jau ant tiek informuota apie visus salonus  :  Juokinga net  Madonos darbuotoja būsi mat  :

Sekmės darbuose ir kitą kartą savo žinutėse stenkitės paslėpti savo nelogiškumą, nes keistai žiūrisi  4u.gif

o kada tu buvai madonnoj? as turiu ju dabartine vizitke ir ten niekur neparasyta kad parduoda san patrick, visu antra uzeik i ju puslapi cia ir ten irgi jie niekur nesireklamuoja, tai kad tu pati klysti 4u.gif
"visos barbiškai- banaliai- neįdomios " TAU PACIA DERETU UZDUOTI KLAUSIMA -KAIP TU GALI SPRĘSTI KAS KAM GRAŽU?????? lotuliukas.gif cia ne del sukneliu grozio, o del tokio keisto tavo poziurio, kad santoj geriau, nors ten beveik vienodos sukneles, cia yra faktas, nes san patrick ir pronovias firmos siuva beveik analogiskas sukneles, ka gali pamatyti apsilankiusi ju puslapiuose, todel absoliucia sakyti kad Madono jsudas, o santoj groziai cia yra tavo nelogiskumas, o ne mano. ir nereikia cia taip reauguti ir uzpuldineti zmogu, ir netgi teigti kad as madonos darbuotoja.o kad as tikrai informuota tai tikrai, ant tiek kad zinau kuom plauna tas sukneles ir t.t., todel del sito esu tikra.
"problemos" su dydziais tai cia ne problemos, o tiesiog enzinojimas kad ispaniski dydziai yra mazesni, ir kai kurios sukneles vienam tam paciam zmogui gali tikri ir 36 ir 38 dydzio. tai kad cia daug priklauso nu sukneles modelio ir visa kita. As matavausi kokias 10 38 dydzio, ir tiko idealiai tik 1 suknele. 4u.gif todel cia joks argumentas, matyt sitas dalykas tave madonoj uzkabino labiausia, mat pasiule didesni dydi nei nesioji lotuliukas.gif
o patarnavimo lygis, tai sutarties turejimas, tvarkingos sukneles pristatymas ir ktii pliusai... o ne sokinejimas aplink zmogu ir ipirsimas kuo greicua ir dantu uzkalbejimas...
O kad darbuotoju nutaikos nevisada buna geros, tai cia aisku jau seniai.
Atsakyti