QUOTE(Žizel @ 2007 08 22, 13:18)
Zizel imk RREID uzstata , ten jau kaip ir gausis nuolaida, plius pasakyk, kad gali isleisti siai suknia ne 1900, o tarkim 1700, nes zinai kad ji duag kartu nuomota ir plius tada imi arba sia, arba eini i kita salona, ti kgraziai pasakyk.o tada jie padarys nuolaida, nes tavo vestuviu metu jie netures daug klientu, todel jiem apsimoka tua padaryti nuolaida. geriausia jiems paskambink.
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 13, 22:05)
Na o man buvo kad išsinuomuojau suknelę SANTOJ, viskas lyg ir ok buvo, bet paskui pagalvojau kad gal tai suknei trūksta šarmo, kažkokio originalumo ir tada nutariau užsukti į dar pora salonų: Madonną ir Elesną.
Madonnoj: aptarnavimas nepatiko (susidarė įspūdis kad kad ir ką darytum, nieko daryt negalima, tai ten kilimėlis, neduok dieve bato kampuką padėsi ant jo, tai kitur aš norėjau suknelę biški į apačia patempti, tai man pasakė kad taip aš sugadinsiu...žodžiu bijojau kvėpuot ant galo...Ir kam tada jie nuomuoja sukneles? kad net pasijudint negalėtum???)...Suknelės irgi nepatiko
Nei viena..Viena jų kaip popierinė stovėjo, ir dar 1900 kainavo
Nežinau už ką....Kitos šiaip gulėjo nekaip... (nors santoj daugmaž kiekviena gerai atrodė, net pūstos, kurių nepernešu šiaip...)
Paskui moterėlė, kuri aptarnavo bandė ant manęs uždėt 38-os išmeros suknelę (beje, tokios išmeros drabužius aš visad visur ir nešioju), ir suknelė buvo kiek per ankšta, tai tada ji sako "kokia čia išmera? 38..A, na tai aišku kad per maža bus 38, čia daug didesnės reik
" Buvau kiek apakus, vos ne parodžiau savo drabužių su kuriais atėjau etiketes.. Na bet
Dzin....tiesiog ne mano skonio nei suknios nei aptarnavimas...Santoj kur kas geriau..
O galiausiai mane nustebino, kad visur- inete, ant jų vizitkių, reklamose rašoma, kad jie- SanPatrick'o vieninteliai atstovai Lietuvoj, bet kai paklausiau apie SanPatrick, jie pasakė kad tokių nei vienos neturi
Ok jie neturi (sakė perdavė kitiems), kam tada visur reklamuot ir kišt tą SanPatricką?
Apie Elesną nieko blogo negalėčiau pasakyt - viskas ok, aptarnavimas malonus, tik kad suknelės ne mano stiliaus
Papildyta:
Tik kad jau pradedu persigalvot, tai suknelei trūksta "kreizo"

Madonnoj: aptarnavimas nepatiko (susidarė įspūdis kad kad ir ką darytum, nieko daryt negalima, tai ten kilimėlis, neduok dieve bato kampuką padėsi ant jo, tai kitur aš norėjau suknelę biški į apačia patempti, tai man pasakė kad taip aš sugadinsiu...žodžiu bijojau kvėpuot ant galo...Ir kam tada jie nuomuoja sukneles? kad net pasijudint negalėtum???)...Suknelės irgi nepatiko
Paskui moterėlė, kuri aptarnavo bandė ant manęs uždėt 38-os išmeros suknelę (beje, tokios išmeros drabužius aš visad visur ir nešioju), ir suknelė buvo kiek per ankšta, tai tada ji sako "kokia čia išmera? 38..A, na tai aišku kad per maža bus 38, čia daug didesnės reik
O galiausiai mane nustebino, kad visur- inete, ant jų vizitkių, reklamose rašoma, kad jie- SanPatrick'o vieninteliai atstovai Lietuvoj, bet kai paklausiau apie SanPatrick, jie pasakė kad tokių nei vienos neturi
Apie Elesną nieko blogo negalėčiau pasakyt - viskas ok, aptarnavimas malonus, tik kad suknelės ne mano stiliaus
Papildyta:
Tik kad jau pradedu persigalvot, tai suknelei trūksta "kreizo"
nu cia prajuokinai
visu pirma MADONA niekur nesireklamuoja kad turi san patrick sukneliu, nes jie juos perdave Santai
o kad dejo ant taves 38 dydi, ir skae reikia didesnio tai cia isvis absurdu absurdas, nes ispaniski dydziai mazesni negu europietiski, todel nemanau kad norejo tave izeisti.. As asmeniskai jokio salono nei ginu, nei smerkiu, nes pacia dar pries akis nuomotis, todel ir galesiu pasakyt kaip kas... Santoj apie mane irgi sokinejo... bet vieniems pasiseka, kitiems ne, bet kad gali pristatyi nesvaria suknia ar kostiuma tai 100 proc. ir ne vienas atvejis toks buvo