Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

Sveikos merginos noriu pasiguosti verysad.gif ,
as jau atsokau savo vestuves, viskas buvo labai smagu thumbup.gif , bet po vestuviu sugadinta nuotaika grazinant suknele blink.gif . Suknele is MADONNOS salono. veziau suknyte is Kauno, tai pirmadieni pasisikambinau, kad iki 7 nespesiu, zodziu be problemu antradieni is ryto leido grazinti suknyte. nuvaziavau su dviem draugais ispanais, kurie dalyvavo vestuvese.Salonas pilnas zmoniu, atejo savininke, tokia iskart nagla veideli nutaisius, iseme pirmiausia svarkeli ir iskart pradejo rekti ant viso salono (kas buvot, tai zinot, kad jis visai nemazas), o pilna zmoniu buvo, kas rinkosi, kas matavosi ir tt, zodziu, kad svarkelis visas juodas ir karoliukai nudraskyti, man iskarto sokas, nes as jo net is maiselio nebuvau isemus. jo paprasiau paskutine diena, nes galvojau, jei lytu ar salta, bet oras buvo puikus ir svarkelis taip ir liko maiselyje unsure.gif o kai issitrauke suknele tai vos nealpt pradejo blink.gif kokio atseit baisumo. nesiginciju, tiulis tikrai buvo paplyses keliose vietose, nes man ir paciai i kablus velesi ir sveciai lipo. o medziaginis krastas buvo gan ilgas ir nubrizgo ta juostele atsiuta. ji mane buvo macius su ja paskutine diena ir as jai sakau man ji ilgoka buvo palikta, tai normalu, kad atbrizgo, nes vilkosi zeme, o ji man aiskino, kad ji mane mate ta diena ir man sprindis nuo zemes ta suknele buvo biggrin.gif as sakau, tai gal as pati atsisedus suplesiau suknele ji sako taip doh.gif . ispanai, tai isvis buvo apake nuo tokio bendravimo, jie net sake rasys i La Sposa Barselonoj laiska koks bendravimas su klientais. po vestuviu buvau balsa praradus, stygu uzdegimas, tai net normaliai negalejau sneket, o is nervu ir verkt pradejau. tokio pazeminimo nebuvau patyrus niekad, sakau, net jei ir tikrai ten taip baisiai butu buve, bet juk galima zmoniskai paasikinti, be mosikavimo pirstais palei nosi ir tt. viska buciau supratus ir sumokejus tuos pinigus bet kokiu atveju, bet sitoks bendravimas su klientais, baisiau negu baisu. sumokejau 10 proc nuo sukneles vertes t.y. 330lt. taigi mergaites bukit labai atsargios su Madonnos salonu ir bukit pasiruosusios dar pamoket tokiai savininkei doh.gif
buvo priejus irta panele kur ten dirba, tai ji man sako, jei jums nors kiek isomi mano nuomone, tai sumokekit geriau jus Jai, tai isivaizduokit, iskart duoda suprast kas per zmogus jos bose doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
As suknele vestuvine pirkau, o antrai dienai nuomojausi Tavo diena salone Kalvariju gatveje. Maloniai aptarnavo ir nedideles ten kainos palyginti. uz sukneles nuoma antrai dienai sumokejau 225 lt. esu patenkinta. Manau einant i salona jau reikia daugiau ar maziau zinoti ko nori, tada is aptarnavimas geresnis. Nepykit cia tik mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 19, 10:28)
Sveikos merginos noriu pasiguosti  verysad.gif ,
as jau atsokau savo vestuves, viskas buvo labai smagu  thumbup.gif , bet po vestuviu sugadinta nuotaika grazinant suknele blink.gif . Suknele is MADONNOS salono. veziau suknyte is Kauno, tai pirmadieni pasisikambinau, kad iki 7 nespesiu, zodziu be problemu antradieni is ryto leido grazinti suknyte. nuvaziavau su dviem draugais ispanais, kurie dalyvavo vestuvese.Salonas pilnas zmoniu, atejo savininke, tokia iskart nagla veideli nutaisius, iseme pirmiausia svarkeli ir iskart pradejo rekti ant viso salono (kas buvot, tai zinot, kad jis visai nemazas), o pilna zmoniu buvo, kas rinkosi, kas matavosi ir tt, zodziu, kad svarkelis visas juodas ir karoliukai nudraskyti, man iskarto sokas, nes as jo net is maiselio nebuvau isemus. jo paprasiau paskutine diena, nes galvojau, jei lytu ar salta, bet oras buvo puikus ir svarkelis taip ir liko maiselyje unsure.gif  o kai issitrauke suknele tai vos nealpt pradejo  blink.gif kokio atseit baisumo. nesiginciju, tiulis tikrai buvo paplyses keliose vietose, nes man ir paciai i kablus velesi ir sveciai lipo. o medziaginis krastas buvo gan ilgas ir nubrizgo ta juostele atsiuta. ji mane buvo macius su ja paskutine diena ir as jai sakau man ji ilgoka buvo palikta, tai normalu, kad atbrizgo, nes vilkosi zeme, o ji man aiskino, kad ji mane mate ta diena ir man sprindis nuo zemes ta suknele buvo  biggrin.gif as sakau, tai gal as pati atsisedus suplesiau suknele ji sako taip  doh.gif . ispanai, tai isvis buvo apake nuo tokio bendravimo, jie net sake rasys i La Sposa Barselonoj laiska koks bendravimas su klientais. po vestuviu buvau balsa praradus, stygu uzdegimas, tai net normaliai negalejau sneket, o is nervu ir verkt pradejau. tokio pazeminimo nebuvau patyrus niekad, sakau, net jei ir tikrai ten taip baisiai butu buve, bet juk galima zmoniskai paasikinti, be mosikavimo pirstais palei nosi ir tt. viska buciau supratus ir sumokejus tuos pinigus bet kokiu atveju, bet sitoks bendravimas su klientais, baisiau negu baisu. sumokejau 10 proc nuo sukneles vertes  t.y. 330lt. taigi mergaites bukit labai atsargios su Madonnos salonu ir bukit pasiruosusios dar pamoket tokiai savininkei  doh.gif
buvo priejus irta panele kur ten dirba, tai ji man sako, jei jums nors kiek isomi mano nuomone, tai sumokekit geriau jus Jai, tai isivaizduokit, iskart duoda suprast kas per zmogus jos bose  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

na aisku nemalonu, na bet jei suknele nebutu baisi gal ji taip nerektu???? ne karta maciau grazinamas sukneles, tai jei as buciau salono savininke isviso nusauciau (juokauju aisku lotuliukas.gif ), sudraskyta, apvemta, kaip jums tai?
o cia panasu irgi paplysuis smarkiai buvo, aisku netoleruociau btokio bendrvaimo, nes savininke tokia megeja aprekt, nu bet jus pagalvokit, juk ta suknia dedasi ir kitos? zinot kokiu problemu tures ta savininke su kitom panelem? ji gali turet ir didesniu nuostoliu jei paneles atsisakys nuomotis tokia suknele, taigi cia ne tuose 330lt esme. Asirgi laukiu tos baisios dienos kai pamatysiu savaja, po keliu merginu uzsideta... blink.gif Mija labai gaila kad taip nutiko, svarbu kad vestuves buvo geros thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as nuomavausia suknele Klaipedoj, bet vyras sau ir savo pabroliams smokingus nuomavo is salono Santa Pamenkalnio gatvej, tai labai nepatenkintas aptarnavimu liko. I primatavima pakviete tik paskutine diena, t.y. penktadieni, tai 4 vyrams is 5 buvo visi rubai per dideli - te-ko palikt juos tvarkyt ir atsiimt tik pries ceremonija. Kelnese
rado visokiu porieriuku, o tai reiskia, kad net neisvale. Marskiniai vieni buvo neplauti. Nu zodziu nusiskundimu turim tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 19, 11:28)
Sveikos merginos noriu pasiguosti  verysad.gif ,
as jau atsokau savo vestuves, viskas buvo labai smagu  thumbup.gif , bet po vestuviu sugadinta nuotaika grazinant suknele blink.gif . Suknele is MADONNOS salono. veziau suknyte is Kauno, tai pirmadieni pasisikambinau, kad iki 7 nespesiu, zodziu be problemu antradieni is ryto leido grazinti suknyte. nuvaziavau su dviem draugais ispanais, kurie dalyvavo vestuvese.Salonas pilnas zmoniu, atejo savininke, tokia iskart nagla veideli nutaisius, iseme pirmiausia svarkeli ir iskart pradejo rekti ant viso salono (kas buvot, tai zinot, kad jis visai nemazas), o pilna zmoniu buvo, kas rinkosi, kas matavosi ir tt, zodziu, kad svarkelis visas juodas ir karoliukai nudraskyti, man iskarto sokas, nes as jo net is maiselio nebuvau isemus. jo paprasiau paskutine diena, nes galvojau, jei lytu ar salta, bet oras buvo puikus ir svarkelis taip ir liko maiselyje unsure.gif  o kai issitrauke suknele tai vos nealpt pradejo  blink.gif kokio atseit baisumo. nesiginciju, tiulis tikrai buvo paplyses keliose vietose, nes man ir paciai i kablus velesi ir sveciai lipo. o medziaginis krastas buvo gan ilgas ir nubrizgo ta juostele atsiuta. ji mane buvo macius su ja paskutine diena ir as jai sakau man ji ilgoka buvo palikta, tai normalu, kad atbrizgo, nes vilkosi zeme, o ji man aiskino, kad ji mane mate ta diena ir man sprindis nuo zemes ta suknele buvo  biggrin.gif as sakau, tai gal as pati atsisedus suplesiau suknele ji sako taip  doh.gif . ispanai, tai isvis buvo apake nuo tokio bendravimo, jie net sake rasys i La Sposa Barselonoj laiska koks bendravimas su klientais. po vestuviu buvau balsa praradus, stygu uzdegimas, tai net normaliai negalejau sneket, o is nervu ir verkt pradejau. tokio pazeminimo nebuvau patyrus niekad, sakau, net jei ir tikrai ten taip baisiai butu buve, bet juk galima zmoniskai paasikinti, be mosikavimo pirstais palei nosi ir tt. viska buciau supratus ir sumokejus tuos pinigus bet kokiu atveju, bet sitoks bendravimas su klientais, baisiau negu baisu. sumokejau 10 proc nuo sukneles vertes  t.y. 330lt. taigi mergaites bukit labai atsargios su Madonnos salonu ir bukit pasiruosusios dar pamoket tokiai savininkei  doh.gif
buvo priejus irta panele kur ten dirba, tai ji man sako, jei jums nors kiek isomi mano nuomone, tai sumokekit geriau jus Jai, tai isivaizduokit, iskart duoda suprast kas per zmogus jos bose  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

Ne veltui as nesiau kudasiu is to salono schmoll.gif Aisku didziausia priezastis buvo, kad neradau savo skonio sukneles, o dar ta pasijoni liepe mautis su lankeliu ir sake be jo negalima, nes ju sukneles be to lankelio bus be vaizdo ir t.t. Bet ir atmosfera nelabai patiko, toki ispudi sudare, kad cia sukneles vos ne nuo 2000 lt prasideda. Kai as paprasiu iki 1600 lt, tai ojoj uz tokia kaina neturesim g.gif Galu gale issinuomavau kitame salone ir dar brangiau mokejau nei 1600 lt, juk kartais verta rodyti klientui ir brangesnes sukneles, nes buna kai pamatai savo svajoniu suknyte ir pasiruoses daugiau pinigeliu pakloti mirksiukas.gif
O kas liecia del tu sukneliu pagadinimo, tai atleiskite tokias kainas uzsideda salonai uz nuoma, kad ujuj ir tegul tik neverkia schmoll.gif As aisku neturiu cia tu atveju kai piktybiskai nesaugoma suknele. Kaip gali ilga suknele nesusipurvinti ir nesuplysti g.gif Man pacios sukneles sleifiukas kaip besaugojau, bet vyras kele ant ranku ir truputi nuplyso, ir aisku tas sleifiuaks buvo irgi nelabai svarus. Bet kai nunesiau i salona ne puses zodzio blogo nepasake, pasake, kad sutvarkysime ir man nieko nereikejo moketi papildomai. Tad tikrai dziaugiuosi, kad pasirinkau Cymbeline salona clap.gif
Nors mano sutartyje ir buvo nurodyta jeigu suplesysiu, tai privalesiu padengti islaidas tvarkymo, bet neteko to daryti ax.gif
Tad liko nuotaika gera ir po vestuviu wub.gif
As Mija 25 tave pilnai drinks_cheers.gif , aptarnavimo kultura dar kartais yra posovietine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daktaryte Ieva: 22 liepos 2007 - 18:42
Sveikos merginos,
Noreciau papasakoti apie salona "Madonna". Nuomavausi ten progine suknele drauges vestuvems. Issirinkau suknele, kuri man patiko, tik buvo siek tiek per didele. Nu bet priemeja pasake, kad savaite pries svente bus primatavimas ir tada iims kiek reikes pagal mano linijas. Ir dar - kai paklausiau kainos, ji pasake, kad 400lt, nes suknele visiskai nauja ir iki mano uzsivilkimo nebus deveta ir t.t. Ir dar kaip prieda uzrase prie jos tinkancia rankine. Taip ir sutarem. Kai atejau matuotis, demonstratyviai nuplese etikete (suprask, ji visiskai nauja) ir dave matuotis. Uzsivilkau ir ... patyriau lengva soka.. Per klubus ji man buvo anksta! Pirma mintis, kuri sove i galva, kad as sustorejau. Nors visi mano rubai nepasidare anksti... Kai geriau isiziurejau, pamaciau siules (ranka siutas) ir dar priemeja ijunge durniu, kad galima siek tiek pamusalo isleist, nors is tikruju arde tas ranka darytas siules... Ir dar graziai atsiprase ir pasake, kad rankines taip pat negausiu, nes ja jau nusipirko. Nu tada ir pasiutau - as juk jokios kitos neieskojau ir nepirkau, nes zinojau, kad cia gausiu. Bandziau issimusti nuolaida, bet ji tik nuleidus akis pasake, kad tada ji tures sumoketi is savo kisenes. Ir, deja, gali tik atsiprasyti, kad viskas taip isejo... Sukciai kokiu reta! Visus klientus taip isdurineja su tom tariamai naujom suknelem. O mes ir mokam, isivaizduodami, kad ju niekas nedevejo...
Atsakyti
nu mergos negasdinkit manes smile.gif ***** nuomuojuos vestuvine suknele is Madonos. Mano vestuves 08.11, primatavimas 08.01.kai cia pasiskaitau, bijau vaziuot:) nezinau ka ten rasiu, kad suknele butu tvarkinga ir t.t verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnne @ 2007 07 23, 16:23)
Sveikos merginos,
Noreciau papasakoti apie salona "Madonna". Nuomavausi ten progine suknele drauges vestuvems. Issirinkau suknele, kuri man patiko, tik buvo siek tiek per didele. Nu bet priemeja pasake, kad savaite pries svente bus primatavimas ir tada iims kiek reikes pagal mano linijas. Ir dar - kai paklausiau kainos, ji pasake, kad 400lt, nes suknele visiskai nauja ir iki mano uzsivilkimo nebus deveta ir t.t. Ir dar kaip prieda uzrase prie jos tinkancia rankine. Taip ir sutarem. Kai atejau matuotis, demonstratyviai nuplese etikete (suprask, ji visiskai nauja) ir dave matuotis. Uzsivilkau ir ... patyriau lengva soka.. Per klubus ji man buvo anksta! Pirma mintis, kuri sove i galva, kad as sustorejau. Nors visi mano rubai nepasidare anksti... Kai geriau isiziurejau, pamaciau siules (ranka siutas) ir dar priemeja ijunge durniu, kad galima siek tiek pamusalo isleist, nors is tikruju arde tas ranka darytas siules... Ir dar graziai atsiprase ir pasake, kad rankines taip pat negausiu, nes ja jau nusipirko. Nu tada ir pasiutau - as juk jokios kitos neieskojau ir nepirkau, nes zinojau, kad cia gausiu. Bandziau issimusti nuolaida, bet ji tik nuleidus akis pasake, kad tada ji tures sumoketi is savo kisenes. Ir, deja, gali tik atsiprasyti, kad viskas taip isejo... Sukciai kokiu reta! Visus klientus taip isdurineja su tom tariamai naujom suknelem. O mes ir mokam, isivaizduodami, kad ju niekas nedevejo...

blink.gif tai pasirodo tikrai ne as viena cia nuo ju nukentejus. uzjauciu labai ir tikrai suprantu, kad nuotaika buvo sugadinta verysad.gif
mano suknele irgi sake, kad buvo nauja, tai dar didelis klausimas man dabar iskilo ar tikrai ji tokia nauja buvo g.gif
o apie savininke isvis be komentaru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara08 @ 2007 07 23, 16:51)
nu mergos negasdinkit manes  smile.gif ***** nuomuojuos vestuvine suknele is Madonos. Mano vestuves 08.11, primatavimas 08.01.kai cia pasiskaitau, bijau vaziuot:) nezinau ka ten rasiu, kad suknele butu tvarkinga ir t.t  verysad.gif

pirmiausiai, tai ziurek pati labai gerai, jei matysi, kur per laisva pati sakykis, nes man butu isvis jos nesiaurine , o reikejo nugaroj oho kiek suimt doh.gif , tai as jai pati badziau pirstu cia.. cia ir tt. ir dar patariu pasiimant paprasyt, kad leistu uzsidet dar karta, tada pati matysi kaip kas ir geriausiai isvis nusifotkint ax.gif , nes bus kaip man su svarkeliu buvo, kurio net neistraukiau per visas vestuves, tai matai juodas visas buvo ir dar karoliukai nuplesyti lotuliukas.gif
o kolkas nesigazdink, tik buk atidesne. tikekimes, kad Tau nesugadins sventes ax.gif , nes as tai jau garantuotai i ta salona nei uz ka negrisiu schmoll.gif
Atsakyti
merginos, kurios tuokesi/tuoksis sia vasara - klausimas jums smile.gif pries kiek laiko ejot rinktis ir uzsisakineti savo svajoniu sukneles? galvoju kaip cia nesusivelinti ar per anksti nenulekti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip prigąsdinot čia su tais salonais blink.gif

Aš šiandien išsinuomuojau suknelę SANTOJ...Ir kaip tyčia tieeeek skundų čia perskaičiau blink.gif Na man aptarnavimas labai patiko, šokinėjo, siūlė matuotis tą ir aną, bet nieko neprišo, nuomuotis DABAR irgi nesiūlė... Tai buvo pirmas salonas į kurį ėjau, mačiau per internetą fotkes ir man patiko... Aš žinojau ko noriu, tiksliai pasakiau, man atnese apie 5 sukneles ir radau ten patinkančią, iš karto išsinuomuojau. O dabar išsigandau kad tik viskas sklandžiai praeitų doh.gif Gerai kad nufotkinom suknę, bet jau bus aišku kokia suknelė buvo ir galima bus palyginti g.gif
Atsakyti
musu vestuves dar tik kita vasara,o as jau viska ieskausi...noriu susirasti pacius geriausius fotografus ir filmuotojus...todel manau,kad pries metus pats tas ieskotis rolleyes.gif
Atsakyti
as suknyte isinuomojau Elesnoje beveik pries puse metu ir visai nesigailiu. ax.gif ji buvo nauja ir pagal sutarti suknele turetu deveti viena karta... tikiuosi, taip ir bus smile.gif
Atsakyti