QUOTE(Mija25 @ 2007 07 19, 11:28)
Sveikos merginos noriu pasiguosti

,
as jau atsokau savo vestuves, viskas buvo labai smagu

, bet po vestuviu sugadinta nuotaika grazinant suknele

. Suknele is MADONNOS salono. veziau suknyte is Kauno, tai pirmadieni pasisikambinau, kad iki 7 nespesiu, zodziu be problemu antradieni is ryto leido grazinti suknyte. nuvaziavau su dviem draugais ispanais, kurie dalyvavo vestuvese.Salonas pilnas zmoniu, atejo savininke, tokia iskart nagla veideli nutaisius, iseme pirmiausia svarkeli ir iskart pradejo rekti ant viso salono (kas buvot, tai zinot, kad jis visai nemazas), o pilna zmoniu buvo, kas rinkosi, kas matavosi ir tt, zodziu, kad svarkelis visas juodas ir karoliukai nudraskyti, man iskarto sokas, nes as jo net is maiselio nebuvau isemus. jo paprasiau paskutine diena, nes galvojau, jei lytu ar salta, bet oras buvo puikus ir svarkelis taip ir liko maiselyje

o kai issitrauke suknele tai vos nealpt pradejo

kokio atseit baisumo. nesiginciju, tiulis tikrai buvo paplyses keliose vietose, nes man ir paciai i kablus velesi ir sveciai lipo. o medziaginis krastas buvo gan ilgas ir nubrizgo ta juostele atsiuta. ji mane buvo macius su ja paskutine diena ir as jai sakau man ji ilgoka buvo palikta, tai normalu, kad atbrizgo, nes vilkosi zeme, o ji man aiskino, kad ji mane mate ta diena ir man sprindis nuo zemes ta suknele buvo

as sakau, tai gal as pati atsisedus suplesiau suknele ji sako taip

. ispanai, tai isvis buvo apake nuo tokio bendravimo, jie net sake rasys i La Sposa Barselonoj laiska koks bendravimas su klientais. po vestuviu buvau balsa praradus, stygu uzdegimas, tai net normaliai negalejau sneket, o is nervu ir verkt pradejau. tokio pazeminimo nebuvau patyrus niekad, sakau, net jei ir tikrai ten taip baisiai butu buve, bet juk galima zmoniskai paasikinti, be mosikavimo pirstais palei nosi ir tt. viska buciau supratus ir sumokejus tuos pinigus bet kokiu atveju, bet sitoks bendravimas su klientais, baisiau negu baisu. sumokejau 10 proc nuo sukneles vertes t.y. 330lt. taigi mergaites bukit labai atsargios su Madonnos salonu ir bukit pasiruosusios dar pamoket tokiai savininkei

buvo priejus irta panele kur ten dirba, tai ji man sako, jei jums nors kiek isomi mano nuomone, tai sumokekit geriau jus Jai, tai isivaizduokit, iskart duoda suprast kas per zmogus jos bose
Ne veltui as nesiau kudasiu is to salono

Aisku didziausia priezastis buvo, kad neradau savo skonio sukneles, o dar ta pasijoni liepe mautis su lankeliu ir sake be jo negalima, nes ju sukneles be to lankelio bus be vaizdo ir t.t. Bet ir atmosfera nelabai patiko, toki ispudi sudare, kad cia sukneles vos ne nuo 2000 lt prasideda. Kai as paprasiu iki 1600 lt, tai ojoj uz tokia kaina neturesim

Galu gale issinuomavau kitame salone ir dar brangiau mokejau nei 1600 lt, juk kartais verta rodyti klientui ir brangesnes sukneles, nes buna kai pamatai savo svajoniu suknyte ir pasiruoses daugiau pinigeliu pakloti
O kas liecia del tu sukneliu pagadinimo, tai atleiskite tokias kainas uzsideda salonai uz nuoma, kad ujuj ir tegul tik neverkia

As aisku neturiu cia tu atveju kai piktybiskai nesaugoma suknele. Kaip gali ilga suknele nesusipurvinti ir nesuplysti

Man pacios sukneles sleifiukas kaip besaugojau, bet vyras kele ant ranku ir truputi nuplyso, ir aisku tas sleifiuaks buvo irgi nelabai svarus. Bet kai nunesiau i salona ne puses zodzio blogo nepasake, pasake, kad sutvarkysime ir man nieko nereikejo moketi papildomai. Tad tikrai dziaugiuosi, kad pasirinkau
Cymbeline salona
Nors mano sutartyje ir buvo nurodyta jeigu suplesysiu, tai privalesiu padengti islaidas tvarkymo, bet neteko to daryti
Tad liko nuotaika gera ir po vestuviu
As Mija 25 tave pilnai

, aptarnavimo kultura dar kartais yra posovietine.