QUOTE(opalė @ 2007 08 24, 18:44)

Na, galiu pasisakyti del Santos, nes jau kaip ir zmona esu 9 dienos
Taigi, nuomavausi suknele ten, kaip jau ne karta ir rasiau. Keletas pastebejimu:
- suknele jau buvo nuomota iki manes, bet tikrai tvarkinga ir svari - atrodo nuotraukose kaip nauja;
- truputuka sunervino, kad pries paskutini primatavima ir atsiimant suknele reikejo laukti eileje kokia valanda, nes visoms savaites nuotakoms pasiriamas vienas laikas - kelios valandos treciadieni ir penktadieni, nors kiekviena nuotaka buvo aptarnaujama individualiai ir demesingai;
dar - negavau savo nuometo. Kai buvau paskutiniame primatavime jis buvo - prasiau trumpesnio sampano spalvos - ir jis buvo gautas primatavimo dienai, man ji parode, o atsiemimo dienai buvo tik tas didesnis ir sake, kad tai ir yra tas manasis ir kitokio jie neturi

juokinga truputi buvo ir pikta, bet nusprendziau nesigadinti nuotaikos sau

BET tai isejo tik i nauda, nes nuometa segejau tik baznycioje ir didesnis bei ilgesnis labiau tiko;
- suknele atidaviau truputuka iplesta uodega, tai uz patvarkyma nuskaiciavo 50 litu, o likusi avansa grazino - del to labai dziaugiuosi ir galiu pasakyti, kad buvo pasielgta dorai, nes maniau, kad apreks mane ir sakys jog avanso negrazins...
Zodziu, sudejus visus pliusus ir minusus - likau patenkinta!! Suknele ir kita karta nuomociausi, ne pirkciau. Atrodziau laaaabai graziai, o kur deti suknele po vestuviu - tik galvos skausmas. PATARIMAS: nuomos punktuose kuo detaliau susizymekite ka nuomojates - nuometo ilgi uzsirasykite ir pan, kad isvengti nesklandumu. Man liko papuosalai - kaip prisiminimas apie savo vestuves - juos pirkau ir daugumai patarciau pirkti, nes pasiula papuosalu nuomos punktuose banaloka ir skurdoka.
Taigi tiek!! Esu be galo patenkinta savo vestuvune suknele!! Aciu Santai!
AS irgi nuomavausi SANTOJE, prisiklausiau visokiu baisybiu apie ja..
BEt suknele gavau svaria, tvarkinga.... Dar ir nuolaidele padare. Aptarnavimas man irgi patiko... gal ten ir ne auksciausia klase (bet padoriai)... ne taip kaip MAdonoj pastate pusnuoge...poto kazkur isleke..., o visi ateinantys is gatves i tave gali spoksoti
Gal santoje yra tik tas minusas (toms kurios labai ima i galva),kad bando ikalbeti greiciau issinuomoti,nes poto nebus tos sukneles tavo dienai.. jeigu ateisi veliau.
Kiek is to teisybes nzn...
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 27, 07:17)
Manau Santoj turbūt gerai būna kai aptarnauja tokia blondinė jauna, nes nu tikrai labai maloni mergina, laksto, padeda ir tt.....
Aga