Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(JaHarta @ 2007 08 24, 23:09)
visiškai pritariu  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Niina @ 2007 08 25, 13:15)
Madonoje patiko man sukneles,aptarnavimas nelabai.

Sukneles tai grazios, bet aptarnauja tai blogiau nei turguj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
gal kas nors, ka nors, zino apie karoliniskiu vestuviniu sukneliu salona, kur salia boksto randasi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 24, 23:09)
visiškai pritariu  drinks_cheers.gif

nu cia tai geras g.gif
Papildyta:
[quote=JaHarta,2007 08 24, 23:09]
hm
Atsakyti
Tik gerai galiu atsiliepti apie vestuviniu sukneliu salona Vilniuje ANNA BELLA (www.anna-bella.org). Tik jame viename ir apsilankiau pries savo vestuves. Ir suknele pardaveja atitaike is pirmo karto. Palikau uzstata, o paskui po kokios savaites uzejau su sese, nes ji labai pamatyt norejo. Tai be jokiu problemu pardaveja maloniai vel mane aprenge. Likau patenkinta viskuo.
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 08 24, 18:44)
tongue.gif Na, galiu pasisakyti del Santos, nes jau kaip ir zmona esu 9 dienos biggrin.gif
Taigi, nuomavausi suknele ten, kaip jau ne karta ir rasiau. Keletas pastebejimu:
- suknele jau buvo nuomota iki manes, bet tikrai tvarkinga ir svari - atrodo nuotraukose kaip nauja;
- truputuka sunervino, kad pries paskutini primatavima ir atsiimant suknele reikejo laukti eileje kokia valanda, nes visoms savaites nuotakoms pasiriamas vienas laikas - kelios valandos treciadieni ir penktadieni, nors kiekviena nuotaka buvo aptarnaujama individualiai ir demesingai;
dar - negavau savo nuometo. Kai buvau paskutiniame primatavime jis buvo - prasiau trumpesnio sampano spalvos - ir jis buvo gautas primatavimo dienai, man ji parode, o atsiemimo dienai buvo tik tas didesnis ir sake, kad tai ir yra tas manasis ir kitokio jie neturi blink.gif  lotuliukas.gif  juokinga truputi buvo ir pikta, bet nusprendziau nesigadinti nuotaikos sau drinks_cheers.gif BET tai isejo tik i nauda, nes nuometa segejau tik baznycioje ir didesnis bei ilgesnis labiau tiko;
- suknele atidaviau truputuka iplesta uodega, tai uz patvarkyma nuskaiciavo 50 litu, o likusi avansa grazino - del to labai dziaugiuosi ir galiu pasakyti, kad buvo pasielgta dorai, nes maniau, kad apreks mane ir sakys jog avanso negrazins... cool.gif
Zodziu, sudejus visus pliusus ir minusus - likau patenkinta!! Suknele ir kita karta nuomociausi, ne pirkciau. Atrodziau laaaabai graziai, o kur deti suknele po vestuviu - tik galvos skausmas. PATARIMAS: nuomos punktuose kuo detaliau susizymekite ka nuomojates - nuometo ilgi uzsirasykite ir pan, kad isvengti nesklandumu. Man liko papuosalai - kaip prisiminimas apie savo vestuves - juos pirkau ir daugumai patarciau pirkti, nes pasiula papuosalu nuomos punktuose banaloka ir skurdoka.
Taigi tiek!! Esu be galo patenkinta savo vestuvune suknele!! Aciu Santai! smile.gif

AS irgi nuomavausi SANTOJE, prisiklausiau visokiu baisybiu apie ja..
BEt suknele gavau svaria, tvarkinga.... Dar ir nuolaidele padare. Aptarnavimas man irgi patiko... gal ten ir ne auksciausia klase (bet padoriai)... ne taip kaip MAdonoj pastate pusnuoge...poto kazkur isleke..., o visi ateinantys is gatves i tave gali spoksoti doh.gif
Gal santoje yra tik tas minusas (toms kurios labai ima i galva),kad bando ikalbeti greiciau issinuomoti,nes poto nebus tos sukneles tavo dienai.. jeigu ateisi veliau.
Kiek is to teisybes nzn...

QUOTE(JaHarta @ 2007 08 27, 07:17)
Manau Santoj turbūt gerai būna kai aptarnauja tokia blondinė jauna, nes nu tikrai labai maloni mergina, laksto, padeda ir tt.....

Aga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 24, 08:52)
mane mažiausiai domina kas kokios nuotaikos, tegu nedirba tokio darbo, jeigu nuotkaikos taip keičias....aš tik norėjau pasimatuoti pora suknelių- o man pradėjo sakyt kad neužgaučiau jų kilimėlio, kad suknelės netraukčiau ir pan blink.gif Čia absurdas

Papildyta:
Manau vis tik tai geriausia išeitis ax.gif 
Nereik galvot kad kažkokią suknelę nešvarią gausi arba kad netyčia suglamžysi kokį jos kraštelį per vestuves (jei jau ant kilimėlio neleidžia padėt kojos ir isteriškai į tai reaguoja, tai jaučiu ir sukneles taip pat apžiūrinėja)...

Ir dar: nieko prieš salonus neturiu, man patiko Elesnoj (nors suknelės ten irgi visai ne mano skonio ir nieko neradau), patiko Santoj, o Madonoj nepatiko ne šiaip sau, o dėl tam tikrų objektyvių priežasčių (ne dėl to kad ten nėra man patinkančių suknelių) g.gif
Papildyta:
Aš irgi išpindėjusi, dėl to man toks aptarnavimas ir netiko tongue.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 08 24, 19:44)
o man vat IEVOS salone labai patiko, o ir pasirinkimas tikrai ne mazas, tiesiog ten sukneles savitos.
O kas del salono darbuotoju, tai SUPER merginos. Gal is pirmo zvilgsnio ir gali pasirodyti, kad fifackos, taciau labai maloniai visada aptarnauaj, labai stengiasi, skiria visa savo demesi ir laika, tikrai ismano savo darba, o savininke tenkina visus nuotakos kaprizus  blush2.gif , labai maloni moteris.
Nuostabus salonas  thumbup.gif

visiskai sutinku. Man labai Ievos salone patiko. Ir pasirinkimas didelis, jei uzsakineji is anksto ir is katalogo. Mane aptarnavo maloniai labai visos trys merginos. O seimininke is vis super moteris. Ir del to kad tenkina visus nuotakos kaprizus, tai yra tikra tiesa. As uzsisakiau suknele rugpjucio menesi is katalogo, o paskui kaip turbut ir kiekviena nuotaka nusprendziau, kad noriu kitos sukneles. Paskambinau spalio menesi (praeita savaite) ir paklausiau ar galiu pakeisti suknele. Aisku jie jau manaja uzsake ir lauke, kol atsius, ir mano situacijoje manau, kad mazai, kas man itiktu. Bet seimininke mane suprato ir sutiko man pakeisti suknele (taip pat is katalogo). Tai reiskia, kad jiems atsius ir pirmaja mano suknele, kurios as nenuomosiu is ju (kas nera jiems i nauda) ir antraja. Pries skambinant buvau beveik 100% isitikinusi, kad neispildys mano prasymo, bet buvau maloniai nustebinta. Esu joms labai dekinga, nes as del tu sukneliu tikrai prisinervavau, o dabar lauksiu savo sventes ramia siela.

Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 24, 09:14)
Madonnoj aptarnavimas zemiausio lygio ka direktores ka darbuotojos

Cia kur Pamenkalnio gatvej? biggrin.gif Ka tik norejau rasyt, kad ten man baisiai nepatiko, kai pamaciau, kad kazkas jau yra apie juos parases. Tai buvo vienas pirmu salonu, kur as nuejau. Musu net nepasitiko. Mes patys atsisedome ir pradejome vartyti kataloga. Ten dirbanti mergina buvo uzimta su kitais klientais ir i mus visai nekreipe demesio, nors mate, kad mes laukiame. (Nesuprantu, kodel aptarnavimui ten yra tik vienas zmogus). Mes laukeme gal koki pusvalandi ir ji taip prie musu ir nepriejo. Mes taip ir isejome net su ja nepasisveikinus. As suprantu, kad buvo uzimta...bet bent jau galejo prieiti prie musu ir pasakyti kiek mums mazdaug palaukti, kad pasiulytu ka nors jos belaukiant.....na tiesiog jie prarado klienta, ir kaip as dabar matau is atsiliepimu - ir ne viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xusha: 22 spalio 2007 - 22:02
labukas,
norėjau paklausti gal žinot kada apytiksliai į mūsų salonus atkeliauja naujos kolekcijos, t.y. jau 2008 metų suknelytės? kažkaip nenoriu pulti rinktis vis tikiuosi kad atveš kąnors gražesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(U_gutė @ 2007 10 23, 08:29)
labukas,
norėjau paklausti gal žinot kada apytiksliai į mūsų salonus atkeliauja naujos kolekcijos, t.y. jau 2008 metų suknelytės? kažkaip nenoriu pulti rinktis vis tikiuosi kad atveš kąnors gražesnio blush2.gif

Skambinau i keleta salonu, sake, kad po naujuju metu. Kazkur tai sausio viduryje.
Atsakyti
[quote=welkom1,2007 08 24, 10:14]
Madonnoj aptarnavimas zemiausio lygio ka direktores ka darbuotojos
[/quo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėtume kelti kuklias vestuves, tai išlaidauti labai nenorėčiau... Norėjau pasiteirauti, kokios vidutiniškai dabar yra vestuvinių suknelių nuomos kainos? Kokiuose salonuose tos kainos nėra pernelyg užkeltos?
Pažįstama sakė, ne Vilniuj, o Vievy suknelę nuomotis reiktų, nes ten daug pigiau, tik va, nežinau nei adreso, nei šiaip, ar ten verta eiti... Gal jūs galite ką nors apie tai pasakyti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Faktas, kad Vilniuj kainos uzkeltos, o uzmiesciuose pigiau. Nevazinejau, negalio sakyt 100 proc. bet manau, kad pasirinkimas ten nekoks... bus kokio "Lenkisko grozio" prikrauta... aisku, priklauso, ko tu pati nori... Dar kaina priklauso nuo sezono: kai silta brnagiau, kai salta pigiau.. bet gal vertetu pasisiuti?
Atsakyti