Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(lianuza @ 2008 02 07, 15:06)
Sveikutes merginos. Kiek matau jau daugelis is jusu arba aplakste daug kur arba jau turi sukneles. Gal parasytumete kokios kur kainos. Reiktu ir man susirupinti o dar kai esu ne plona tai is vis bus problemu  g.gif

Šiaip kainos labai įvairios, o jeigu, kaip rašai, esi neplona, tai pats laikas būtų suknele pradėt rūpintis g.gif Tarkim, šiandien su drauge buvom poroj salonų, tai pvz. Madonnoj visos suknelės 36-38 dydžio, vos kelios buvo 40, mano draugei reikia 42, o tokio iš viso neturėjo (tada reiktų užsisakinėti patikusią suknelę ir pirkti, o ją pristatytų per 4-5 mėn.; tai kainuotų maždaug dvigubą nuomos sumą). Tai teko jai lįsti į tą mažesnę, kad bent maždaug galėtų įsivaizduoti, kaip nusižiūrėta suknelė ant jos atrodo... Beje, šitam salone sakė, kad prireikus gali paplatinti suknelę vienu dydžiu.
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 02 07, 15:15)
Šiaip kainos labai įvairios, o jeigu, kaip rašai, esi neplona, tai pats laikas būtų suknele pradėt rūpintis  g.gif  Tarkim, šiandien su drauge buvom poroj salonų, tai pvz. Madonnoj visos suknelės 36-38 dydžio, vos kelios buvo 40, mano draugei reikia 42, o tokio iš viso neturėjo (tada reiktų užsisakinėti patikusią suknelę ir pirkti, o ją pristatytų per 4-5 mėn.; tai kainuotų maždaug dvigubą nuomos sumą). Tai teko jai lįsti į tą mažesnę, kad bent maždaug galėtų įsivaizduoti, kaip nusižiūrėta suknelė ant jos atrodo... Beje, šitam salone sakė, kad prireikus gali paplatinti suknelę vienu dydžiu.

Na nežinau, aš kai ieškojau tų 36-38 nebuvo daug. Gal kuklesniuose salonuose bus visokių dydžių. Siūlyčiau, apsilankyti salonuose toliau nuo miesto centro. Pavyzdžiui, pašilaičiuose yra net 2 salonai.
Nes tos visos Elesnos, Madonos, Ievos ir Santos orientuojasi į manekeniškos išvaizdos nuotakas. Sako Kalvarijų g. Vilniuje yra nebrangus salonas, tik nežinau jo pavadinimo. Viena neliekna pažįstama rado ten sau nebrangią suknelę ir jai ten labai gražiai ją sutvarkė ir pataisė būtent taip, kad paslėptų jos trūkumus. Toks požiūris man patinka. O ne maždaug - ,,na ką padarysi, kad jūsų figūra ar ūgis nestandartinis". Tik gaila pati iki to salono nenuėjau, išsirinkau savo suknelę 2-ame aplankytame salone ir 1ą, kurią pasimatavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 07 vasario 2008 - 14:35
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 02 07, 14:15)
Šiaip kainos labai įvairios, o jeigu, kaip rašai, esi neplona, tai pats laikas būtų suknele pradėt rūpintis  g.gif  Tarkim, šiandien su drauge buvom poroj salonų, tai pvz. Madonnoj visos suknelės 36-38 dydžio, vos kelios buvo 40, mano draugei reikia 42, o tokio iš viso neturėjo (tada reiktų užsisakinėti patikusią suknelę ir pirkti, o ją pristatytų per 4-5 mėn.; tai kainuotų maždaug dvigubą nuomos sumą). Tai teko jai lįsti į tą mažesnę, kad bent maždaug galėtų įsivaizduoti, kaip nusižiūrėta suknelė ant jos atrodo... Beje, šitam salone sakė, kad prireikus gali paplatinti suknelę vienu dydžiu.

nesutinku smile.gif Madonnoj issinuomojau 42 dydzio sukne, matavausi ne viena 40 ir net 44 dydzio suknyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 02 07, 15:34)
Na nežinau, aš kai ieškojau tų 36-38 nebuvo daug. Gal kuklesniuose salonuose bus visokių dydžių. Siūlyčiau, apsilankyti salonuose toliau nuo miesto centro. Pavyzdžiui, pašilaičiuose yra net 2 salonai.
Nes tos visos Elesnos, Madonos, Ievos ir Santos orientuojasi į manekeniškos išvaizdos nuotakas. Sako Kalvarijų g. Vilniuje yra nebrangus salonas, tik nežinau jo pavadinimo. Viena neliekna pažįstama rado ten sau nebrangią suknelę ir jai ten labai gražiai ją sutvarkė ir pataisė būtent taip, kad paslėptų jos trūkumus. Toks požiūris man patinka. O ne maždaug - ,,na ką padarysi, kad jūsų figūra ar ūgis nestandartinis". Tik gaila pati iki to salono nenuėjau, išsirinkau savo suknelę 2-ame aplankytame salone ir 1ą, kurią pasimatavau.

Oi Kalvariju tai gatve gan didele, bet gal reikes paieskot. Bega tas laikas nieko nesuspeju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lianuza: 07 vasario 2008 - 14:59
QUOTE(lianuza @ 2008 02 07, 15:58)
Oi Kalvariju tai gatve gan didele, bet gal reikes paieskot. Bega tas laikas nieko nesuspeju  verysad.gif

Jeigu tesingai supratau turi būti važiuojant į Baltupių pusę už sankryžos su Žalgirio gatve
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 02 07, 14:58)
nesutinku smile.gif Madonnoj issinuomojau 42 dydzio sukne, matavausi ne viena 40 ir net 44 dydzio suknyte smile.gif

nieko sau.. man kazkodel nieko negalejo pasiulyt.. visas tipo 'didint' reika.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2008 02 07, 10:51)
kaip ir sakiau geriausia iseitis kad nereiketu bratis issinuomoti ka nors kita, ar perleisti pinigus mamai, sesi, pamergei, o gal ir vyro kostiumui schmoll.gif  bet tikrai nepalik bapkiu ten ir neverk 4u.gif

Lengva pasakyti,nepalik "babkiu".Neisivaizduoju kad reiketu taip zemintis,eiti ir maldauti kad grazintu pinigus.tegu paspringsta,nusispjausiu.pikta del to kad ne viename salone taip nelipo ant galvos,visur maloniai bendravo,sake butu malonu kad sugriztumete.
Papildyta:
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 02 07, 15:15)

ir as nesutinku.Uzvakar ir as su drauge buvau Madonnoje.Mano vestuves rugpjucio men.,o drauges tai birzelio.Man tai kaip tik reikia 42 dydzio,ir jie rode kad daug turi,bet as jau isirinkau sau suknele kitur.O drauge tai plona,ji devi 36 dydi.Tai patikusia sukne pasimatavo 42,o uzsake 36 dydzio,nes tokiu neturejo.Ir siandien vakare draugei paskambino,sake kad jos suknele jau balandzio pabaigoje bus atvezta.Gal jus tiesiog pataiket at tokiu modeliuku,kuriuos jie kaip tik turejo mazus.
Atsakyti
QUOTE(rausvakakle @ 2008 02 08, 01:02)
Lengva pasakyti,nepalik "babkiu".Neisivaizduoju kad reiketu taip zemintis,eiti ir maldauti kad grazintu pinigus.tegu paspringsta,nusispjausiu.pikta del to kad ne viename salone taip nelipo ant galvos,visur maloniai bendravo,sake butu malonu kad sugriztumete.
Papildyta:
ir as nesutinku.Uzvakar ir as su drauge buvau Madonnoje.Mano vestuves rugpjucio men.,o drauges tai birzelio.Man tai kaip tik reikia 42 dydzio,ir jie rode kad daug turi,bet as jau isirinkau sau suknele kitur.O drauge tai plona,ji devi 36 dydi.Tai patikusia sukne pasimatavo 42,o uzsake 36 dydzio,nes tokiu neturejo.Ir siandien vakare draugei paskambino,sake kad jos suknele jau balandzio pabaigoje bus atvezta.Gal jus tiesiog pataiket at tokiu modeliuku,kuriuos jie kaip tik turejo mazus.

Na, gal tada kiekvienam kitaip sako smile.gif Nes draugei apskritai pasakė, kad 42 dydžio negali nieko pasiūlyt...
Atsakyti
sveikos smile.gif na dabar papasakosiu as. Siandien buvau 3-juose salonuose. Pirmame - Evelinta. Na seiminike tikriausiai ten buvo, tokia moterele rusaite. Matavausi tik aisku, kokios man patiko. Viena buvo tokia su suraukimais, ju daug.... su sleifu...balta. bet..ne tokio baltumo kaip sniegas. matesi, kad ji deveta, pilkumo turinti...fe schmoll.gif toks pats modelis buvo sapmaninis. daug graziau atrode. Ir dar viena istrigo - be petneseliu, su korsetu, ir apacioje "garbanota" tongue.gif isisvaizduojant manau. na ir sita sampanine, tai ji buvo sitam salone man 1nr. ir kai klausiau tos moters, ar ja isnuomotu kam nors, jei ta nedeveda ne karto as nuomociausi, sako ne ne , tikrai niekam...... g.gif paskui ejau i kita. Jis net nezinau pavadinimo, cia prie Savanoriu maximos, internetine svetaine vadinasi www.okeanide.lt . tai va, aptarnavimas tai tikrai thumbup.gif ir paklause, ar jau esu ziurejusi kur nors. pasakiau kad katik, tai ir kazkaip papasakojau, kad sako, jog nebenuomoja tu sukneliu, o man ta moterele visa teisybe pasake- sako, kaip nenuomos, meluoja...suknele tai 12000lt kainuoja, o mes jei Jums isnuomosim tik 1 karta, tai kokia is to nauda? blink.gif tai va, Liksiu dekinga tai moteriai uz atviruma.Matavausi gal 5 kokias. Istrigo pati pirmoji - sampanine, tiesi, be sleifo, su kristaliukais isisiuvinetais, ant krutines, o ties pilvu, kazkaip suraukta, gele, o apacioje baigiasi ta medziaga ir kita ten tokia tinkline eina, gepiuras ar kaip ten (tikrai nenusituokiu sitoj srity, atsiprasau) blush2.gif bet ji man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dar buvo visai nieko balta, bet labai jau daug ivairiai blizganciais deimanciukais...nu per daug jau blizgejo g.gif tai vat. ta sampanine sitam sakone buvo pati pati wub.gif tada nuvarem su drauge i trecia salonu kuris manau gerai zinomas IEVA. Is salies- salonas prabangus, pamaniau - na ir kainos bus, bet uzsukom. Viena suknele sampano spalvytes buvo labai dalute wub.gif rauksleta.... man patiko. bet kaina - 4000lt blink.gif doh.gif taigi, o is baltu siaip tokiu nkokiu norejau - visiskai nieko, ten paskutinis sudas, pilkos tos suknios.,, fuj doh.gif tai va, nieko ten nesimatavau, is isdumiau kuo greiciau... taigi, isisnuomojau is antro to salonu kur prie maximos (savanoriu pr.), ta sampanines spalvytes wub.gif sakiau, kad niekada nesinuomosiu sampannes, bet man baltu graziu nebuvo schmoll.gif kaip manot, ar grazu bus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 08, 16:07)
taigi, isisnuomojau is antro to salonu kur prie maximos (savanoriu pr.), ta sampanines spalvytes  wub.gif  sakiau, kad niekada nesinuomosiu sampannes, bet man baltu graziu nebuvo  schmoll.gif  kaip manot, ar grazu bus? wub.gif

Manau, kad bus labai grazu thumbup.gif As pati uz sampanines, kremines sukneles, nes man jos prabangiau atrodo ax.gif Bet kiekvienai savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 08, 15:07)
  sakiau, kad niekada nesinuomosiu sampannes, bet man baltu graziu nebuvo  schmoll.gif  kaip manot, ar grazu bus? wub.gif

Aš irgi iš pat pradžių norėjau baltą baltą. Bet kai pasimatavau šampanine, labai jau patiko. Ir kaip Graze sako - prabangiau atrodo. O tos pieno baltos, ypač jei ne naujos, tai tikrai papilkėjusios ir nešviežiai atrodo.
Atsakyti
Graze - aciu uz nuomone, padrasinai mirksiukas.gif
Samira - TKRAI. as net nemaniau, kad rinkciausi sampanine! balta man buvo, ir viskas. bet kai pamaciau ju pilkuma....tai sakes... o ta mano tai tokia paparasta atrodo, bet prabangi ax.gif beje, kam idomu, mokejau 1800lt. o planavau iki 1500lt sutilpti, bet, grozis reialauja auku ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti