sveikos

na dabar papasakosiu as. Siandien buvau 3-juose salonuose. Pirmame - Evelinta. Na seiminike tikriausiai ten buvo, tokia moterele rusaite. Matavausi tik aisku, kokios man patiko. Viena buvo tokia su suraukimais, ju daug.... su sleifu...balta. bet..ne tokio baltumo kaip sniegas. matesi, kad ji deveta, pilkumo turinti...fe

toks pats modelis buvo sapmaninis. daug graziau atrode. Ir dar viena istrigo - be petneseliu, su korsetu, ir apacioje "garbanota"

isisvaizduojant manau. na ir sita sampanine, tai ji buvo sitam salone man 1nr. ir kai klausiau tos moters, ar ja isnuomotu kam nors, jei ta nedeveda ne karto as nuomociausi, sako ne ne , tikrai niekam......

paskui ejau i kita. Jis net nezinau pavadinimo, cia prie Savanoriu maximos, internetine svetaine vadinasi www.okeanide.lt . tai va, aptarnavimas tai tikrai

ir paklause, ar jau esu ziurejusi kur nors. pasakiau kad katik, tai ir kazkaip papasakojau, kad sako, jog nebenuomoja tu sukneliu, o man ta moterele visa teisybe pasake- sako, kaip nenuomos, meluoja...suknele tai 12000lt kainuoja, o mes jei Jums isnuomosim tik 1 karta, tai kokia is to nauda?

tai va, Liksiu dekinga tai moteriai uz atviruma.Matavausi gal 5 kokias. Istrigo pati pirmoji - sampanine, tiesi, be sleifo, su kristaliukais isisiuvinetais, ant krutines, o ties pilvu, kazkaip suraukta, gele, o apacioje baigiasi ta medziaga ir kita ten tokia tinkline eina, gepiuras ar kaip ten (tikrai nenusituokiu sitoj srity, atsiprasau)

bet ji man

dar buvo visai nieko balta, bet labai jau daug ivairiai blizganciais deimanciukais...nu per daug jau blizgejo

tai vat. ta sampanine sitam sakone buvo pati pati

tada nuvarem su drauge i trecia salonu kuris manau gerai zinomas IEVA. Is salies- salonas prabangus, pamaniau - na ir kainos bus, bet uzsukom. Viena suknele sampano spalvytes buvo labai dalute

rauksleta.... man patiko. bet kaina - 4000lt

taigi, o is baltu siaip tokiu nkokiu norejau - visiskai nieko, ten paskutinis sudas, pilkos tos suknios.,, fuj

tai va, nieko ten nesimatavau, is isdumiau kuo greiciau... taigi, isisnuomojau is antro to salonu kur prie maximos (savanoriu pr.), ta sampanines spalvytes

sakiau, kad niekada nesinuomosiu sampannes, bet man baltu graziu nebuvo

kaip manot, ar grazu bus?