Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Samira @ 2008 02 08, 15:22)
Aš irgi iš pat pradžių norėjau baltą baltą. Bet kai pasimatavau šampanine, labai jau patiko. Ir kaip Graze sako - prabangiau atrodo. O tos pieno baltos, ypač jei ne naujos, tai tikrai papilkėjusios ir nešviežiai atrodo.

o man atrodo, kad tai priklauso ar sviesi, ar tamsi esi. pvz., as esu tamsi ir man labai tiko baltos spalvos sukneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 08, 18:39)
o man atrodo, kad tai priklauso ar sviesi, ar tamsi esi. pvz., as esu tamsi ir man labai tiko baltos spalvos sukneles thumbup.gif

Is dalies gal ir tiesa, bet as maciau tamsia panele su sampanine suknele. Atrode pritrenkianciai, dar tokios zavingos nuotakos nebuvau maciusi wub.gif Todel, manau, kad kiekviena tiesiog turime rasti SAVAJA suknele, kuri paryskintu musu bruozus ir su kuria jaustumes pacios graziausios, ir tai gali buti tiek balta, tiek sampanine suknele 4u.gif

pantera83 tau balta suknele tikrai labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graze: 08 vasario 2008 - 17:03
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 08, 16:07)
sveikos  smile.gif na dabar papasakosiu as. Siandien buvau 3-juose salonuose. Pirmame - Evelinta. Na seiminike tikriausiai ten buvo, tokia moterele rusaite. Matavausi tik aisku, kokios man patiko. Viena buvo tokia su suraukimais, ju daug.... su sleifu...balta. bet..ne tokio baltumo kaip sniegas. matesi, kad ji deveta, pilkumo turinti...fe  schmoll.gif toks pats modelis buvo sapmaninis. daug graziau atrode. Ir dar viena istrigo - be petneseliu, su korsetu, ir apacioje "garbanota"  tongue.gif isisvaizduojant manau. na ir sita sampanine, tai ji buvo sitam salone man 1nr. ir kai klausiau tos moters, ar ja isnuomotu kam nors, jei ta nedeveda ne karto as nuomociausi, sako ne ne , tikrai niekam......  g.gif paskui ejau i kita. Jis net nezinau pavadinimo, cia prie Savanoriu maximos, internetine svetaine vadinasi www.okeanide.lt . tai va, aptarnavimas tai tikrai  thumbup.gif  ir paklause, ar jau esu ziurejusi kur nors. pasakiau kad katik, tai ir kazkaip papasakojau, kad sako, jog nebenuomoja tu sukneliu, o man ta moterele visa teisybe pasake- sako, kaip nenuomos, meluoja...suknele tai 12000lt kainuoja, o mes jei Jums isnuomosim tik 1 karta, tai kokia is to nauda?  blink.gif  tai va, Liksiu dekinga tai moteriai uz atviruma.

zinok as evelintoi irgi buvau ir irgi matavausi viena sampanine suknele tokia pusta sleifas visa tokia raukta korsetas toks tinklinis nu gal ji ir nieko , tai buvo pirmas salonas i kuri nuejau , paziurejau paziurejau nu zodziu kazkoks skudurynas man nepatiko antras salonas ir paskutinis i kuri uzejau buvo elesna, man patiko ten viskas sukneles tikrai man visos grazios matavausi 7 visos nuostabios bet viena labai istrigo , nuostabi kai uzsidejau ta suknute net svetima moterys apsiverke apie mama isvis tyliu , nors zinokit neverke bet tiks stovi tokia ir ne zodzio nesako vienintelis zodis kuri pasake IMK ! lotuliukas.gif Del to kad ja dar kam nors isnomuos as esu uztikrinta kad tikrai nea , suknyte mano buvo visiskai nauja dar su etikete tikrai matosi kad nauja , pasirasyta nuomos sutartis suknytes kaina netokia ir maza 2800 lt. ir klausiau ar jie tikrai niekam neisnomuos pasake tikrai nea, jai noriu galiu ateiti ir tikrinti ar ji isnuomota ar nea. sako jai ir busi salia kada uzeik ir paprasyk kad parodytu tau tavo suknute , ateik nusifotografuok su suknute kad zinotu kirpeja mazdauk pagal suknutes stiliu kokia sukuosena buti turetu. na nzn as esu uztikrinta kad jos neisnomuos o jai bus tam yra nuomos sutartis ant kurios parasyta kad suknele mano nauja mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
na as zinot, ko gailiuosi? kad nebuvau elesnoj. nezinau kaip, bet pamirsau net ta salona! verysad.gif man skubiai reikejo isisnuomot, nes as siandien, t.y. ta pacia diena i kita miesta isvaziavau.... tai dbr kankinuosi, ar man tikrai tiko ir patiko ta suknele kuria jau isisnuomavau unsure.gif ar cia man kas uzejo nezinau blush2.gif bet siaip kai uzejau i ta salona ta suknele pirmoji krito i aki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 02 08, 15:22)
Aš irgi iš pat pradžių norėjau baltą baltą. Bet kai pasimatavau šampanine, labai jau patiko. Ir kaip Graze sako - prabangiau atrodo. O tos pieno baltos, ypač jei ne naujos, tai tikrai papilkėjusios ir nešviežiai atrodo.

o man grazios ir baltos ir kremines. bet pas mane oda balta kaip suris, kiek besideginciau jokio pakitimo doh.gif kai apsimoviau balta suknyte, tai mano veidas isbalo visa balta kaip lapas isblyskus tokia. o kai uzsidejau kremine kitas vaizdas. tai va dar visa vaizda parodo jusu oda, kokia spalvyte labiau tinka.
o siaip visos busim grazios per savo svente mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 02 08, 17:56)
Todel, manau, kad kiekviena tiesiog turime rasti SAVAJA suknele, kuri paryskintu musu bruozus ir su kuria jaustumes pacios graziausios, ir tai gali buti tiek balta, tiek sampanine suknele 4u.gif

pantera83 tau balta suknele tikrai labai tiko thumbup.gif

sutinku drinks_cheers.gif

o tau tiko kremines spalvos suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 02 09, 11:30)
sutinku  drinks_cheers.gif

o tau tiko kremines spalvos suknele mirksiukas.gif

sveikos merginos esu naujoke siame forume,noreciau ikelti savo vestuvine suknele jusu nuoziurai ,bet nezinau kaip tai padaryti.vakar ja uzsisakiau is san patrick kolekcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 09, 00:42)
na as zinot, ko gailiuosi? kad nebuvau elesnoj. nezinau kaip, bet pamirsau net ta salona!  verysad.gif  man skubiai reikejo isisnuomot, nes as siandien, t.y. ta pacia diena i kita miesta isvaziavau.... tai dbr kankinuosi, ar man tikrai tiko ir patiko ta suknele kuria jau isisnuomavau  unsure.gif  ar cia man kas uzejo nezinau  blush2.gif bet siaip kai uzejau i ta salona ta suknele pirmoji krito i aki  wub.gif

jau tu tik nebesinervuok svarbiausia kad atradai savaja suknele ... o jai pergyveni delto kad ja dar kam nors isnomuos ir ji gali nebetaip atrodyti pries koki menesi iki vestuviu nueik dar karta i ja pasiziureti, kad tau ja parodytu , ir nepergyvenk busi nuostabi nuotaka wub.gif
Atsakyti
As siandien irgi po Savanoriu salonus vaiksciojau. Ir visai netycia uzejau i nauja salona Savanoriu 56, Vadinasi "MR". Sake jie tik 2 savaites dirba. Na sukneles pasakiskai grazios, bet sakyciau brangoka. Pigiausia sukneles nuoma 2500 lt + papildomai nuoma kainuoja uz nuometus (kurie apie 200 lt), svarkelius ir t.t. g.gif Sukneles prancuziskos. Siaip aptarnavimas laaabai malonus, isrode ka turi, issimatavau daugybe sukneliu... viena labai patiko, bet kad kaina... Merginos, kaip manot, ar ne per brangu? g.gif

O lina_linute, as nelabai supratau kuriame tu salone prie maximos issinuomavai suknute? atrodo ir ejau i kiekviena is eiles blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš suknelę išsinuomojau salone Elesnoj, ten labai maloniai aptarnavo. O jau Rūtos salonas Laisvės pr. doh.gif , suknelės neliesk ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 10, 21:56)
Sveikos, aš suknelę išsinuomojau salone Elesnoj, ten labai maloniai aptarnavo. O jau Rūtos salonas Laisvės pr.  doh.gif , suknelės neliesk ir t.t.

Nereiktų piktintis dėl tokių dalykų. Žinoma, mes viską norime paliesti ir pasimatuoti. O čia tokia prekė: brangi, šviesi ir t.t. Įsivaizduok, jeigu kiekviena nuotaka sukneles čiupinės. O visos nori pasimatuoti dar ir po 7 sukneles. Ir ateina ne tik nuotakos, bet ir šiaip besidominčios. O paskui stebisi, kad suknelės salonuose purvinos. Pasižiūrėkite, kaip atrodo šviesūs drabužiai per išpardavimą ar sumažintomis kainomis - baisu. Kiekvienam atrodo, kad mano švarių rankų prisilietimas nieko nereiškia.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 02 11, 12:00)
Nereiktų piktintis dėl tokių dalykų. Žinoma, mes viską norime paliesti ir pasimatuoti. O čia tokia prekė: brangi, šviesi ir t.t. Įsivaizduok, jeigu kiekviena nuotaka sukneles čiupinės. O visos nori pasimatuoti dar ir po 7 sukneles. Ir ateina ne tik nuotakos, bet ir šiaip besidominčios. O paskui stebisi, kad suknelės salonuose purvinos. Pasižiūrėkite, kaip atrodo šviesūs drabužiai per išpardavimą ar sumažintomis kainomis - baisu. Kiekvienam atrodo, kad mano švarių rankų prisilietimas nieko nereiškia.

visuose salonuose kuriuose aš buvau suknelės įvilktos į permatomus ilgus maišus ir niekas nedraudžia eiti ir apžiūrinėti, o išimama suknelė tik tada kai ją matuojiesi, taip kad nėra taip kad suknelę apčiupins kas nori ir kiek nori mirksiukas.gif
Atsakyti