sveikos

na dabar papasakosiu as. Siandien buvau 3-juose salonuose. Pirmame - Evelinta. Na seiminike tikriausiai ten buvo, tokia moterele rusaite. Matavausi tik aisku, kokios man patiko. Viena buvo tokia su suraukimais, ju daug.... su sleifu...balta. bet..ne tokio baltumo kaip sniegas. matesi, kad ji deveta, pilkumo turinti...fe

toks pats modelis buvo sapmaninis. daug graziau atrode. Ir dar viena istrigo - be petneseliu, su korsetu, ir apacioje "garbanota"

isisvaizduojant manau. na ir sita sampanine, tai ji buvo sitam salone man 1nr. ir kai klausiau tos moters, ar ja isnuomotu kam nors, jei ta nedeveda ne karto as nuomociausi, sako ne ne , tikrai niekam......

paskui ejau i kita. Jis net nezinau pavadinimo, cia prie Savanoriu maximos, internetine svetaine vadinasi www.okeanide.lt . tai va, aptarnavimas tai tikrai

ir paklause, ar jau esu ziurejusi kur nors. pasakiau kad katik, tai ir kazkaip papasakojau, kad sako, jog nebenuomoja tu sukneliu, o man ta moterele visa teisybe pasake- sako, kaip nenuomos, meluoja...suknele tai 12000lt kainuoja, o mes jei Jums isnuomosim tik 1 karta, tai kokia is to nauda?

tai va, Liksiu dekinga tai moteriai uz atviruma.
zinok as evelintoi irgi buvau ir irgi matavausi viena sampanine suknele tokia pusta sleifas visa tokia raukta korsetas toks tinklinis nu gal ji ir nieko , tai buvo pirmas salonas i kuri nuejau , paziurejau paziurejau nu zodziu kazkoks skudurynas man nepatiko antras salonas ir paskutinis i kuri uzejau buvo elesna, man patiko ten viskas sukneles tikrai man visos grazios matavausi 7 visos nuostabios bet viena labai istrigo , nuostabi kai uzsidejau ta suknute net svetima moterys apsiverke apie mama isvis tyliu , nors zinokit neverke bet tiks stovi tokia ir ne zodzio nesako vienintelis zodis kuri pasake IMK !
Del to kad ja dar kam nors isnomuos as esu uztikrinta kad tikrai nea , suknyte mano buvo visiskai nauja dar su etikete tikrai matosi kad nauja , pasirasyta nuomos sutartis suknytes kaina netokia ir maza 2800 lt. ir klausiau ar jie tikrai niekam neisnomuos pasake tikrai nea, jai noriu galiu ateiti ir tikrinti ar ji isnuomota ar nea. sako jai ir busi salia kada uzeik ir paprasyk kad parodytu tau tavo suknute , ateik nusifotografuok su suknute kad zinotu kirpeja mazdauk pagal suknutes stiliu kokia sukuosena buti turetu. na nzn as esu uztikrinta kad jos neisnomuos o jai bus tam yra nuomos sutartis ant kurios parasyta kad suknele mano nauja