Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

Na as jau truputi pavaikstinejau po salonus.
Jau sakiau, kad Santoj nei sukneles, nei aptarnavimas nepatiko. Ten nuejusi pasakiau, kad noreciau ne is nauju - kad kaina butu apie 1000lt. bent jau. Tai mergina, kuri ten dirbo, labai jau nenoriai aptarnavo-nieko gero nepasiule... Tai susidare ispudis, kad ten einant reikia noreti pustos sukneles ir tureti daug pinigu.

Man patiko Dea Martinoj. Aptarnavimas labai malonus. Moteriske siule visokius variantus. Ir sukneliu nors nedaug, bet man ten visai patiko. Dabar svarstau apie viena varianta is ten... Na ziuresim, kaip nuspresiu...

Dar maloniai aptarnavo tame nuomos salone prie Gerosios Vilties stoteles. Na moteriske sake, kad pas juos daugiausia pustos, o as kaip tik noriu laisviau krentancios, be lanku, ir be sleifu... Ir sake, kad pas juos daug yra sijoneliu su korsetais. Verta nueiti pasiziureti.

O vieną suknelę, kuria greiciausiai ir nuomosiuos, radau Ievoje. Sake, kad nauja, graziai krentanti, pasiuvineta-nieko per daug ir nieko per mazai... Taciau kadangi mano vestuves ziema, tai man reikia kailinuku. Tik jie sake neturi baltu. O gal kas nors is jusu nuomavotes tik kailinukus? Gal galetumet parasyti, kokia butu vien tik kailinuku kaina is kito salono?
Atsakyti
QUOTE(Rooti @ 2008 02 01, 16:33)
O vieną suknelę, kuria greiciausiai ir nuomosiuos, radau Ievoje. Sake, kad nauja, graziai krentanti, pasiuvineta-nieko per daug ir nieko per mazai... Taciau kadangi mano vestuves ziema, tai man reikia kailinuku. Tik jie sake neturi baltu. O gal kas nors is jusu nuomavotes tik kailinukus? Gal galetumet parasyti, kokia butu vien tik kailinuku kaina is kito salono?

parodyk suknute 4u.gif
Atsakyti
Tai kad neturiu ko parodyti - nuotraukos neturiu, o suknute taisymo procese.
Bet man grazi - ir svarbiausia, kad ne tortas smile.gif
Atsakyti
as vaiksciojau po salonus tai labiausiai patiko madonoj,elesnoj ir dianoj,visur kitur nieko gero,o Ievoj ypac nepatiko nes sukneles buvo purvinos ir senos kolekcijos,nei vienos naujos...
Atsakyti
Labukas, norejau paklausti ar kas nuomojosi ar pirko suknele is CYMBELINE salono? Kokios kainos? Koks pasirinkimas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rooti @ 2008 01 25, 10:38)
Sveikos,

o man is visu aplankytu salonu labiausiai Santoje nepatiko - ir aptarnavimas, ir sukneles... nors buvau geru atsiliepimu prisiskaiciusi. Susidare ispudis, kad jei neimi brangiausių sukneliu, tai nelabai kas nori su tavim ir uzsiimti. Kituose salonuose to nepajutau...
o suknles tai beveik visos su sleifais...

Sveikos mergaites.I toki salona kaip Santa neikite vienos,butinai ka nors veskites.Patiks ar nepatiks tau suknele,bet privers tave ja uzsisakyti.O paskui,galesi kukuoti.Pries pora savaiciu nuejau ten viena.Ejau konkreciai pasimatuoti San Patrick sukneliu,nes buvau nusiziurejusi ju puslapyje kelis modeliukus.Tai kai pristojo,kad butinai turiu palikti uzstata ir viskas.As sakau kad i pirma salona atejau,noriu dar kitur nueiti,dar turiu laiko sukneles paieskoms.Palikau avansa,isejau,ir zliumbiu.Drauge kita diena mane nutempe i kitus salonus.Daugumoj salonu pavaiksciojom,visur gerai aptarnavo.Uzsisakiau Dea Martina visai kita modeliuka,isejau pralinksmejusi.I Santa ne uz kanegrisiu,tik pinigu labai gaila.Gal imanoma nors kiek nors kaip susigrazinti.Vienam salone laukem eilutes,isikalbejom su merginom,tai viena taip pat verte Santa uzsisakyti,ir ji paliko avansa.Blin,as jau pikta,bet atsiprasau,taip negalima.
Atsakyti
QUOTE(rausvakakle @ 2008 02 06, 09:23)
Sveikos mergaites.I toki salona kaip Santa neikite vienos,butinai ka nors veskites.Patiks ar nepatiks tau suknele,bet privers tave ja uzsisakyti.O paskui,galesi kukuoti.Pries pora savaiciu nuejau ten viena.Ejau konkreciai pasimatuoti San Patrick sukneliu,nes buvau nusiziurejusi ju puslapyje kelis modeliukus.Tai kai pristojo,kad butinai turiu palikti uzstata ir viskas.As sakau kad i pirma salona atejau,noriu dar kitur nueiti,dar turiu laiko sukneles paieskoms.Palikau avansa,isejau,ir zliumbiu.Drauge kita diena mane nutempe i kitus salonus.Daugumoj salonu pavaiksciojom,visur gerai aptarnavo.Uzsisakiau  Dea Martina visai kita modeliuka,isejau pralinksmejusi.I Santa ne uz kanegrisiu,tik pinigu labai gaila.Gal imanoma nors kiek nors kaip susigrazinti.Vienam salone laukem eilutes,isikalbejom su merginom,tai viena taip pat verte Santa uzsisakyti,ir ji paliko avansa.Blin,as jau pikta,bet atsiprasau,taip negalima.

na mergaites man siek tiek juokinga, niekas NEGALI jusu priversti palikti pinigu, jei jus to nenorit, cia marketingas, jos ikalbineja, o jus leidziates ikalbinejamos. As ta pati patyriau, nes nuejau ten i 1 salona, nu bet priversti mane palikti uzstata jie nesugebejo, nes tai neimanoma. blink.gif
'palikau pinigus irsejau ir zliumbiu" blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
jei iki vestuviu turesi kokia svente, issinuomok ten vakarine suknele, uz ta uzstata, sakyk nebetekesi, ar dar ka nros sugalvok mirksiukas.gif betjau tikrai nepailk pinigu seip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 06 vasario 2008 - 09:46
Pritariu Dzijankai drinks_cheers.gif
Kiekvienas salonas nori uzdirbti kuo daugiau is neapsisprendusiu nuotaku, todel spaudimas palikti uzstata tikrai jauciasi kartais g.gif Taciau juk niekas is jusu ranku neisples tu pinigu, jei pacios nepasiduosit blink.gif
Mano pirmasis salonas, kuriame apsilankiau taip pat buvo "Santa". Ir nors iki vestuviu buvo dar 7 menesiai, ten dirbancios merginos vos uzsivilkus pora sukneliu, eme "skiesti", kad cia patys einamiausi modeliai ir turiu butinai palikti avansa, jei noriu gauti norima suknele. g.gif doh.gif Taciau as buvau tvirtai nusprendus aplankyti tikrai dar ne viena sukneliu salona, todel taip ir pasakiau pries iseidama. Daugiau ten nebegrizau, nes kazkaip dingo pasitikejimas, be to, radau savaja suknele "Elesnoj". ax.gif
Taigi bukite ryztingos, merginos, ir nesileiskit, kad jums kabintu makaronus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 02 06, 11:09)
Pritariu Dzijankai drinks_cheers.gif
Kiekvienas salonas nori uzdirbti kuo daugiau is neapsisprendusiu nuotaku, todel spaudimas palikti uzstata tikrai jauciasi kartais g.gif Taciau juk niekas is jusu ranku neisples tu pinigu, jei pacios nepasiduosit  blink.gif
Mano pirmasis salonas, kuriame apsilankiau taip pat buvo "Santa". Ir nors iki vestuviu buvo dar 7 menesiai, ten dirbancios merginos vos uzsivilkus pora sukneliu, eme "skiesti", kad cia patys einamiausi modeliai ir turiu butinai palikti avansa, jei noriu gauti norima suknele.  g.gif  doh.gif Taciau as buvau tvirtai nusprendus aplankyti tikrai dar ne viena sukneliu salona, todel taip ir pasakiau pries iseidama. Daugiau ten nebegrizau, nes kazkaip dingo pasitikejimas, be to, radau savaja suknele "Elesnoj". ax.gif
Taigi bukite ryztingos, merginos, ir nesileiskit, kad jums kabintu makaronus tongue.gif

man irgi pasakojo apie einamiausia suknele smile.gif tada nuolaida tokia, jei dabar palieku pinigus, tokia nuolaida, jei po pietu atnesiu, o jei dar ir vyras ir cia kostiuma ims, tai isvis. taigi palikit uzstata, o gal pamergems sukneliu reikia, o gal liudininkei suknele priderinti? biggrin.gif o tai tada paimkit nors musu vizitine biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=egle_83,2008 02 06, 12:15]
man irgi pasakojo apie einamiausia suknele smile.gif tada nuolaida tokia, jei dabar palieku pinigus, tokia nuolaida, jei po pietu atnesiu, o jei dar ir vyras ir cia kostiuma ims, tai isvis. taigi palikit uzstata, o gal pamergems sukneliu reikia, o gal liudininkei suknele priderinti? biggrin.gif o tai tada paimkit nors musu vizitine biggrin.gif doh.gif
[/quot
o man tai visai patiko Santos salone . aptarnavimas geras,sukneles irgi grazios.ir visai nesuprantu kaip galima pdaryti suaugusiam zmogui spaudima kazkoki tai.jei tu radai suknele kitame salone ,o Santoje nebepatinka tai taip ir parasyk.manau nueik i salona ,pasikalbek ir tau grazins tuos pinigelius,nes as pati bendravau su seimininke,labai maloni moteris unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
kaip ir sakiau geriausia iseitis kad nereiketu bratis issinuomoti ka nors kita, ar perleisti pinigus mamai, sesi, pamergei, o gal ir vyro kostiumui schmoll.gif bet tikrai nepalik bapkiu ten ir neverk 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos. Kiek matau jau daugelis is jusu arba aplakste daug kur arba jau turi sukneles. Gal parasytumete kokios kur kainos. Reiktu ir man susirupinti o dar kai esu ne plona tai is vis bus problemu g.gif
Atsakyti