Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(_Strelacka_ @ 2008 02 23, 22:06)
kodel taip juodinate sukneliu nuoma '"kornelija"?
as esu ten neseniai buvus is kainos prasideda nuo 300 lt!!!(cia uz nauja ir nedeveta suknele jeigu ka) smile.gif
ir lb grazio ten sukneles...visai kitokios nei kitur smile.gif ir labai malonus aptarnavimas smile.gif be to nezinau kodel sakote kad negalima rankomis liesti it tt.man leido pasimatuoti ir ne tikrai ne viena suknele biggrin.gif

Na, nezinau, kodel taip nuomones issiskyre, as praita savaite ten buvau, bet nepatiko man... O kad neciupinet sukneliu per celofana tai rimtai taip buvo. Tada va ka as manau, is lempos kainas sako gal, nes as vienos paklausiau, sako, 1200, kitos - 1000. Tai, sakau, o pas jus zemesnem kainom ner, nereikia man is naujausiu kolekciju, tai sako, na nelabai. Tai vat toks man ir ispudis susidare. blink.gif
Atsakyti
Merginos, kokios dabar yra naujos kolekcijos Pronovias sukneliu nuomos kainos Maddonos salone?
Atsakyti
na nzn smile.gif as buvau antradieni,tai istiesu parode puikiu sukneliu uz juokinga kaina smile.gif
Atsakyti
As savo suknele issirinkau Santoj,pries tai buvai Ievoj,nelabai kas patiko.
Santoj pamatavu pora sukniu,o kai savo uzsidejau,nieko nenorejau,ji man nuostabi:)Nors gal ir anksti issirinkau,vestuves tik rugsejo men.Bet maziau galvos skausmo:)
Mano sukne San patrick 2008 m,vadinasi burbuja,pati paskutine nuotrauka;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolika: 27 vasario 2008 - 18:05
as tekejau praeitais metais ir nieko gero neradau salonuose, suknele siuvausi 4u.gif mamo sesuo gera siuveja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_lelija @ 2008 02 27, 18:20)
as tekejau praeitais metais ir nieko gero neradau salonuose, suknele siuvausi 4u.gif  mamo sesuo gera siuveja ax.gif

tai parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
pamatavau vienam salone 2 sukneles, nepatiko, o ir kainos blink.gif , nuejau i ievos salona, pasimatavau pacia pirma ir man ji prilipo, uzsisakiau ja ir visai nebrangiai, ir beja su viskuo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 02 25, 13:00)
Merginos, kokios dabar yra naujos kolekcijos Pronovias sukneliu nuomos kainos Maddonos salone?

Zinok, "Madonoj" kainos padorios. Ir ten yra 3 kainos, kaip man aiskino: jei pirmoji vilkesi dar visiskai nauja suknele - viena kaina, jei antra busi - pigiau, jei trecia - dar pigiau. Jau dauguma sukneliu po 1 karta isnuomota, tai keles tikrai grazias matavausi, po 1500 lt. ax.gif
o "Santoj" man idomiai, tipo nesvarbu kelinta nuomosies: ar pirma ar penkta - kaina ta pati. Keista schmoll.gif
Atsakyti
ačiū Dievui, taip ir neteks lankytis salonuose, ko labiausiai ir nenorėjau schmoll.gif jau turiu fantastišką suknelę, beliks įsigyti batelius yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

as irgi siuo metu ieskau sukneles vestuvems, gal patartumet eiti pirmiausia, nes noriu ne pustos, elegantiskos prigludusios sukneles iki 1000 lt
lauksiu patarimu ax.gif

beje vestuves liepos 26 d..

Atsakyti
QUOTE(Rooti @ 2008 02 01, 16:33)
Na as jau truputi pavaikstinejau po salonus.
Jau sakiau, kad Santoj nei sukneles, nei aptarnavimas nepatiko. Ten nuejusi pasakiau, kad noreciau ne is nauju - kad kaina butu apie 1000lt. bent jau. Tai mergina, kuri ten dirbo, labai jau nenoriai aptarnavo-nieko gero nepasiule... Tai susidare ispudis, kad ten einant reikia noreti pustos sukneles ir tureti daug pinigu.

Man patiko Dea Martinoj. Aptarnavimas labai malonus. Moteriske siule visokius variantus. Ir sukneliu nors nedaug, bet man ten visai patiko. Dabar svarstau apie viena varianta is ten... Na ziuresim, kaip nuspresiu...

Dar maloniai aptarnavo tame nuomos salone prie Gerosios Vilties stoteles. Na moteriske sake, kad pas juos daugiausia pustos, o as kaip tik noriu laisviau krentancios, be lanku, ir be sleifu... Ir sake, kad pas juos daug yra sijoneliu su korsetais. Verta nueiti pasiziureti.

O vieną suknelę, kuria greiciausiai ir nuomosiuos, radau Ievoje. Sake, kad nauja, graziai krentanti, pasiuvineta-nieko per daug ir nieko per mazai... Taciau kadangi mano vestuves ziema, tai man reikia kailinuku. Tik jie sake neturi baltu. O gal kas nors is jusu nuomavotes tik kailinukus? Gal galetumet parasyti, kokia butu vien tik kailinuku kaina is kito salono?

Man Santoj irgi aptarnavimas nepatiko. Ji manes neklause net uz kokia kaina noreciau, bet pigiau nei 1800 lt nieko nepasiule doh.gif

Man dar patiko "Madonoj" ir "Pronuptios" salone (Mesiniu g., uz "Brodvejaus"..

Merginos, o gal zinote kas ten per sukneles, kur pardavineja per skelbimus. Kur nauja suknele 1000 - 1250 lt ir pan. Kodel ju tokia zema kaina, jei is tikruju jos naujos. O sukneliu tikrai graziu maciau.. Gal kuri ir merginu buvote apsilankiusi?

Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
"santai" - grieztas NE siaubas ten ta savininko pana "britki merga" koshmaras, jie taip visus savo klientus atbaido. sukneles neoriginalios. neturi jokio popierelio patvirtinancios sukneliu originaluma. ir sukneles pacios nzn man nekokios pasirode. kaina priklauso nuo to kaip zmogus atrodo. jei gerai apsirenges kaina 2000-2800 prasciau atrodantiem maziau.

"Madonnoi" aukshtas lygis sukneliu kainos pirmas kartas 2500 antras 1700-1800 pagrinde taip. bet mazai ka turi pasiulyti pilnesnem panelem

"ievoi" aptyarnavimas visai patiko, merginos labai atsipalaidavusios, jayciausi gerai. ir lapeli turi kad suknes originalios. ir ant sukniu etiketes yra. ir sukniu wub.gif labai daug ir patinkanciu ir tnkanciu

P.S. Beje merginos jei jus esat sveikos grazios (ner perkarusios kudenos) "ievois rasits savo suknele tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 08 kovo 2008 - 17:44