Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Novum @ 2008 02 21, 13:30)
Na, tai tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif Mano suknelė va čia: http://www.nuotaka.c...s-sukneles.html (tada spausk "2008 San Patrick" ir 8-ta nuo galo suknelė, pavadinimas Bombon).

Internete žiūrint labiau patiko kitos, bet pasimatavus labiausiai tiko šita smile.gif

as sia irgi matavausi uzsidejau ir ji man kaip nulieta. jau ta pacia diena galejau eit ir tuoktis thumbup.gif bet man nepatiko tas skeltas ir kad is tiulo matesi medziaga tai as kita pasiemiau.

as BROCHE pasiemiau blush2.gif

grazi suknyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2008 02 21, 14:22)
Labai grazi suknute, as ir ja matavausi ir labai graziai atrode smile.gif Taciau pasirinkau, is tos pacios kolekcijos antra nuo galo. suknutes pavadinimas Broche
Papildyta:

ziuriu jau ketvirta forumiete su sia suknia bus biggrin.gif o kada tavo svente bus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialia:): 21 vasario 2008 - 14:20
QUOTE(jurate_k @ 2008 02 21, 14:22)
Labai grazi suknute, as ir ja matavausi ir labai graziai atrode smile.gif Taciau pasirinkau, is tos pacios kolekcijos antra nuo galo. suknutes pavadinimas Broche
Papildyta:

Labuks, mano vyras irgi ten pat issinuomavo sviesu kostiuma priderinta prie sukneles, jei nepaslaptis, kiek mokejote uz kostiumo nuoma? Beje, koks suknutes pavadinimas?

O gal gali nupasokt, kaip atrodo kostiumas? Ar svarke yra ireztos geles, ar kazkas panasaus? nes mes uz nuoma mokesim 800, o nuolaida padre nuo 900
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 21, 15:22)
as sia irgi matavausi uzsidejau ir ji man kaip nulieta. jau ta pacia diena galejau eit ir tuoktis  thumbup.gif  bet man nepatiko tas skeltas ir kad is tiulo matesi medziaga tai as kita pasiemiau.
as BROCHE pasiemiau  blush2.gif

grazi suknyte  wub.gif
Papildyta:
ziuriu jau ketvirta forumiete su sia suknia bus  biggrin.gif  o kada tavo  svente bus?  ax.gif

Mano liepos 5 d, o kada tavo? ir kiek mokejai uz nuoma?
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2008 02 21, 15:28)

Mano liepos 5 d, o kada tavo? ir kiek mokejai uz nuoma?

manosios bus geguzes 31d, o mokejau 1800Lt. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kostiumas šviesiai rudas, su smulkiais dryželiais. Dar davė tokią liemenę su išsiuvinėtais lapeliais ir parauktą kaklaraištį. Panašus yra toje pačioje svetainėje www.nuotaka.com prie vyriškų drabužių, pats pirmas. Tik mūsų pasirinktas šviesesnis smile.gif

O suknelė Broche man kaip nulieta buvo, tik krūtinė mano nemaža (paveldėjau turbūt iš mamos ir močiutės), tai lipa lauk iš raukinukų blush2.gif Teko imti uždaru kaklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 02 21, 15:48)
Kostiumas šviesiai rudas, su smulkiais dryželiais. Dar davė tokią liemenę su išsiuvinėtais lapeliais ir parauktą kaklaraištį. Panašus yra toje pačioje svetainėje www.nuotaka.com prie vyriškų drabužių, pats pirmas. Tik mūsų pasirinktas šviesesnis smile.gif

O suknelė Broche man kaip nulieta buvo, tik krūtinė mano nemaža (paveldėjau turbūt iš mamos ir močiutės), tai lipa lauk iš raukinukų  blush2.gif  Teko imti uždaru kaklu smile.gif

Na labai graziai atrodysit thumbup.gif o mano, tai kaip tik per krutine buvo laisva truputika, tad teks susiaurint tongue.gif O ta kuria issirinkai, labai graziai atrode thumbup.gif Tad buk, tikra atrodysi labai graziai thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 21, 15:45)
manosios bus geguzes 31d, o mokejau 1800Lt.  blush2.gif  mirksiukas.gif

Ziuriu visos uz sita suknele skirtingai moka: as 1900, tu 1800, o dar cia kazkuri panele 2500. nesuprasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2008 02 21, 17:10)
Na labai graziai atrodysit thumbup.gif o mano, tai kaip tik per krutine buvo laisva truputika, tad teks susiaurint tongue.gif O ta kuria issirinkai, labai graziai atrode thumbup.gif Tad buk, tikra atrodysi labai graziai thumbup.gif  thumbup.gif

Manau, kad su savo suknele tu irgi labai gražiai atrodysi, nes tikrai graži suknutė buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2008 02 21, 15:10)
Ziuriu visos uz sita suknele skirtingai moka: as 1900, tu 1800, o dar cia kazkuri panele 2500. nesuprasi g.gif

man 2400lt sake tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2008 02 21, 16:59)
man 2400lt sake tongue.gif

tai cia viena panele ir moka 2500
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 29, 20:44)
ir as Elesnoj issirinkau. vestuves po 3 savaiciu, pries keleta dienu buvau "ant primierkos"  smile.gif suknele, kaip sutarta, as desiuosi antra, kai apsivilkau, atrode visiskai kaip nauja, ne neitartum, kad deveta. aptarnauja ten puikiai, be to, i ta pacia kaina iskaiciuojama nemazai aksesuaru- nuometas, kaklo, plauku papuosalai, auskarai. vienu zodziu, kol kas esu tikrai patenkinta  thumbup.gif
p.s. sukneliu pasiula didele, pries metus nebutina pradeti rinktis, as issirinkau gal pries 4 menesius

O kokios kainos Elesnoje? As jau apejus tiek salonu bijau ir eit. kiek eini, toks ispudis, kad be 1500 neber sukniu schmoll.gif
Atsakyti
O sakykite o kokios ten dar Elesnos sukneles: tokios, kaip ju tinkakalapyje? Ar didesnis pasirinkimas? Nes internete, tai kazkaip labai daug pustu, o gal yra ir zuvytes su shleifu sukneliu, nes as tokio tipo noreciau, kai pas Novum, tik virsus, kad ne toks butu.
Atsakyti
Apejau siandien keleta salonu, va kokie ispudziai:

Kornelija (Zemaites g.). Ne viena man ten labai nepatiko, tokios standartines atlasines sukneles. Dar irgi is tos serijos, kad nelieskit ir pan. Kainos nuo 1000 lt prasideda, bet ten nekokios jau sukneles. Nepatiko, zodziu.

Ieva. Iejau ir taip vein sukneles, prikabinta daug daug. Pavarciau kataloga, issirinkau kelias kokiu noriu, tai is ju ne vienos neturejo, nors is pradziu sake, kad visas turi. Pasimetusi ta konsultante kazkokia, nu, bet nieko baisaus del aptarnavimo, tik suknios man negrazios visiskai. Kainos nuo 1500, bet kur rode uz tokia kaina, tai jau matos, kad ne pirmos jaunystes.

Santa. Nepatiko sukneles. Na, viena patiko, bet 2000 nenoriu moket... aptarnavimas, sakyciau, normalus, tik nusivilkt paprase.

Tavo diena (kalvariju g., priesais satrijos stotele). Daugiau ten tikrai neisiu. Liepe nusivilkt, nusiaut, nors as tik paziuret kataloga is pradziu norejau. Ir sukneles kvarbatkuotos, ir kainos nuo 1500.

Okeanide (Savanoriuose). Va cia tai aptarnavimas, tik nesa, rodo gyvas sukneles, iskart pagauna kampa, kokio stiliaus nori sukneles, o ne bruka katalogus naujausiu kolekciju. Ir kainos nesikandzioja. Dabar blaskausi tarp dvieju variantu, viena gal per daug blizga, bet sijonas dieviskas, o kitos pats modelis grazus, bet sijonas is tiulio ir puciasi. Ka daryt, ka daryt g.gif

As ten skaiciau, kad Kauno nuotakos peikia sita salona (kauno filiala), kazi kaip vilniuj? Gal kuri susiduret rimciau? g.gif smile.gif
Atsakyti
kodel taip juodinate sukneliu nuoma '"kornelija"?
as esu ten neseniai buvus is kainos prasideda nuo 300 lt!!!(cia uz nauja ir nedeveta suknele jeigu ka) smile.gif
ir lb grazio ten sukneles...visai kitokios nei kitur smile.gif ir labai malonus aptarnavimas smile.gif be to nezinau kodel sakote kad negalima rankomis liesti it tt.man leido pasimatuoti ir ne tikrai ne viena suknele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Strelacka_: 23 vasario 2008 - 21:11