QUOTE(pelytte @ 2008 03 08, 19:42)
"santai" - grieztas NE siaubas ten ta savininko pana "britki merga" koshmaras, jie taip visus savo klientus atbaido. sukneles neoriginalios. neturi jokio popierelio patvirtinancios sukneliu originaluma. ir sukneles pacios nzn man nekokios pasirode. kaina priklauso nuo to kaip zmogus atrodo. jei gerai apsirenges kaina 2000-2800 prasciau atrodantiem maziau.
Na, dėl Santos nežinau. Rengiuosi paprastai, bet iškart nesidrovėdama klausiau kainų ir man jas visas pasakė. Aptarnavo maloniai, be problemų matavausi visas sukneles, kurių norėjau, niekas nesiraukė. Suknelių tikrai daug ir įvairių - nuo pūstų iki tiesių, nuo atvirų iki uždarų, baltos, šampano spalvos, rusvos... Pasakiau, kokio stiliaus noriu, tai ir rodė panašias, pasiūlė kelis variantus ir patarė matuojantis, kuri labiau tiktų. Ir tikrai nesigailiu savo pasirinkimu. Tuo pačiu ir būsimą vyrą pastatė šalia manęs su suknele, išrinko derančius rūbus. O dėl popieriuko, tai... nejaugi svečiams rodysi popieriuką, kad suknelė originali? Bent jau atrodo jos taip pat, kaip gamintojų svetainėse.
Kainos ten, žinoma, nėra mažos, bet aptarnavimu nesiskundžiu. Žinoma, žiūrint ant kokios pardavėjos pataikysi - mane aptarnavo tokia juodaplaukė. Galbūt ji mažai šypsosi ir griežtokai kalba, bet savo darbą atliko gerai.