Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(pelytte @ 2008 03 08, 19:42)
"santai" - grieztas NE siaubas ten ta savininko pana "britki merga" koshmaras, jie taip visus savo klientus atbaido. sukneles neoriginalios. neturi jokio popierelio patvirtinancios sukneliu originaluma. ir sukneles pacios nzn man nekokios pasirode. kaina priklauso nuo to kaip zmogus atrodo. jei gerai apsirenges kaina 2000-2800 prasciau atrodantiem maziau.

Na, dėl Santos nežinau. Rengiuosi paprastai, bet iškart nesidrovėdama klausiau kainų ir man jas visas pasakė. Aptarnavo maloniai, be problemų matavausi visas sukneles, kurių norėjau, niekas nesiraukė. Suknelių tikrai daug ir įvairių - nuo pūstų iki tiesių, nuo atvirų iki uždarų, baltos, šampano spalvos, rusvos... Pasakiau, kokio stiliaus noriu, tai ir rodė panašias, pasiūlė kelis variantus ir patarė matuojantis, kuri labiau tiktų. Ir tikrai nesigailiu savo pasirinkimu. Tuo pačiu ir būsimą vyrą pastatė šalia manęs su suknele, išrinko derančius rūbus. O dėl popieriuko, tai... nejaugi svečiams rodysi popieriuką, kad suknelė originali? Bent jau atrodo jos taip pat, kaip gamintojų svetainėse.
Kainos ten, žinoma, nėra mažos, bet aptarnavimu nesiskundžiu. Žinoma, žiūrint ant kokios pardavėjos pataikysi - mane aptarnavo tokia juodaplaukė. Galbūt ji mažai šypsosi ir griežtokai kalba, bet savo darbą atliko gerai.
Atsakyti
Gal galetumet kas parekomenduoti nebrangu vestuviniu sukneliu nuomos salona Vilniuje (iki 1000 Lt)??? Suknios gali buti is senesniu modeliu blush2.gif Nieko pries neturiu pries pustus "tortus".....

P.s buvau vienam salone ("neprestiziniam"), kur kainos nedideles, bet dabar suprantu, kad padariau viena esmine klaida - pasakiau, kad noriu suknios iki 1000 Lt, tad man ir tempe visas, atseit "siaip kainuoja 1200, bet kaip TAU galeciau ir 1000" sad.gif noretusi daugiau variantu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 09, 00:13)
Na, dėl Santos nežinau. Rengiuosi paprastai, bet iškart nesidrovėdama klausiau kainų ir man jas visas pasakė. Aptarnavo maloniai, be problemų matavausi visas sukneles, kurių norėjau, niekas nesiraukė. Suknelių tikrai daug ir įvairių - nuo pūstų iki tiesių, nuo atvirų iki uždarų, baltos, šampano spalvos, rusvos... Pasakiau, kokio stiliaus noriu, tai ir rodė panašias, pasiūlė kelis variantus ir patarė matuojantis, kuri labiau tiktų. Ir tikrai nesigailiu savo pasirinkimu. Tuo pačiu ir būsimą vyrą pastatė šalia manęs su suknele, išrinko derančius rūbus. O dėl popieriuko, tai... nejaugi svečiams rodysi popieriuką, kad suknelė originali? Bent jau atrodo jos taip pat, kaip gamintojų svetainėse.
Kainos ten, žinoma, nėra mažos, bet aptarnavimu nesiskundžiu. Žinoma, žiūrint ant kokios pardavėjos pataikysi - mane aptarnavo tokia juodaplaukė. Galbūt ji mažai šypsosi ir griežtokai kalba, bet savo darbą atliko gerai.

Matyt ivairiu nuomoniu yra... Buvau Santoj, tai man ziaurii nepatiko schmoll.gif Nors ir radau tokia sunele, kokios noreciau, bet pas juos tikrai nuomotis nenoriu.... ne tiesiog jais NEPASITIKIU. Bijau, kad suknele gausiu tokios bukles, kad menesi teks raudot... doh.gif
Atsakyti
as suknele issinuomavau SANTOJ, man tai salonas kaip salonas, mergaite tokia tamsi buvo, labai normali, pasake savo nuomone, kuria labai gerai isklausyti, nes tas zmogus buvo svetimas. Bet as jau zinojau ko noriu, tai jai tik susakiau, jinai atnese viska ka as pageidavau, pasimatavau. Jos ir mano nuomones del sukniu sutapo.Kainos tai normalios neispustos.
Buvau Dianoj tai ten sukneles pavargusios ir kainos tikrai ne pagal sukneles, nors labai isgirtas salonas,bet nelabai jis turi ka pasiulyti, taip mergaites ten gal ir paslaugios dirba. man kazkaip uzstrigo dianoj suknele nauja atnese, o siulai visur tabaluoja, sonoj iplyse.
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 03 09, 13:08)
as suknele issinuomavau SANTOJ, man tai salonas kaip salonas, mergaite tokia tamsi buvo, labai normali, pasake savo nuomone, kuria labai gerai isklausyti, nes tas zmogus buvo svetimas. Bet as jau zinojau ko noriu, tai jai tik susakiau, jinai atnese viska ka as pageidavau, pasimatavau. Jos ir mano nuomones del sukniu sutapo.Kainos tai normalios neispustos.
Buvau Dianoj tai ten sukneles pavargusios ir kainos tikrai ne pagal sukneles, nors labai isgirtas salonas,bet nelabai jis turi ka pasiulyti, taip mergaites ten gal ir paslaugios dirba. man kazkaip uzstrigo dianoj suknele nauja atnese, o siulai visur tabaluoja, sonoj iplyse.

biggrin.gif turbut prastai apsirengusi atejai biggrin.gif nes zinau kad viena ir ta pacia suknele yra ishnuoame 3 zmonem pirmai kainavo 2000 antrai 2400 treciai 1800.

Juodaplauke mergina kuri ten buna labai prastu makijazu tai savininko zmona. turint tokias "originalias" sukneles reiktu bent atrodyti padoriau. na zodziu man ten ishvis prastas lygis pasirode. visishaki prastas.

Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 03 09, 14:08)

Sveikos merginos,as taip pat issinuomavau suknele Santoje.Man labai patiko ir sukneles, ir aptarnavimas.As manau kiek zmoniu,tiek nuomoniu.Visiems neitiksi smile.gif
Atsakyti
del Santos
mano vestuves birzeli bet suknele issinuomavau jau gruodi ir MAN LAABAI patiko aptarnavimas ir sukneles smile.gif as atejau ten zinodama kokios noriu bet pasimatavus man neptiko, todel pardaveja MALONIAI man pasiule dar 3 sukneles, ir be juokiu priekaistu ir su sypsena, galejau ziureti kiek norejau, ir nuometa labai grazu pasiule. ir dar, atejau paparastai su dzinsiukais, ir netiesa kad ziuri i tai kaip apsirengusi, zinok ka galiu pasakyti kai as ten buvau su MB nes grizome i ta pati salona kad jam ir vestuvini kostiuma nuomotis, ir labai graziai aptarnavo pats savininkas, kelis kostiumus pasiule, patare ir nuolaida didele dave.
tai va, kai mes eileje laukeme, tai tokiu ciudu prisisziurejome, atejusios tokios storos karves mergos sedejo, ausktuomenes paneles, kad slykstu buvo klausytis, jau nezinojo kaip prisikabinti prie pardavejos, kad medziaga ne is amerikos ir tp. , o kai tilpti uzpakalis negalejo i jokia suknele, tai pardevejos prase kad duotu bet ka kas jai tiktu..
zinok ka paneles, jeigu jums NE LIGIS nuomotis Santoje, tai ner cia ko skustis, eikit i Madona ir nuomokites tas pacias sukneles ne uz 1500lt o uz 3000lt
ir dar: ta tamsia plauke pardaveja visai ne savininko zmona, geriau pries tai kai skelbiamte netinkama informacija, geriau straipsiu paskaitykite, neseniai zurnale vestuves kaip tik buvo straipsnis
moralas: nekelkite nosies auskciau dangaus
P.S. tai tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 03 09, 16:48)
biggrin.gif turbut prastai apsirengusi atejai biggrin.gif nes zinau kad viena ir ta pacia suknele yra ishnuoame 3 zmonem pirmai kainavo 2000 antrai 2400 treciai 1800.

Juodaplauke mergina kuri ten buna labai prastu makijazu tai savininko zmona. turint tokias "originalias" sukneles reiktu bent atrodyti padoriau. na zodziu man ten ishvis prastas lygis pasirode. visishaki prastas.

saulute as ejau nemakijazo kazkieno ziureti o sukneles rinktis... labai keista yra apdeti kitus, pirma reikia i veidrody pasiziureti ir pamatyti save ir pagalvoti ar visada nepriekaistingai atrodai.
Labai keista bet cia mes turim dalintis savo nuomone apie salonus, o ne kieno meiluze uz prekystalio stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esmyte @ 2008 03 09, 18:28)
As manau kiek zmoniu,tiek nuomoniu.Visiems neitiksi smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif su manim visuose salonuose elgesi labai kulturingai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(RHA @ 2008 03 09, 03:46)

P.s buvau vienam salone ("neprestiziniam"), kur kainos nedideles, bet dabar suprantu, kad padariau viena esmine klaida - pasakiau, kad noriu suknios iki 1000 Lt, tad man ir tempe visas, atseit "siaip kainuoja 1200, bet kaip TAU galeciau ir 1000" sad.gif  noretusi daugiau variantu sad.gif

kiek salonu teko buti, tai man atrodo, kad Pronuptijoj maziausios kainos.
beje, atsidare naujas salonas "La fluer", kuriame yra irgi nebrangiu sukneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek salonu teko buti, tai man atrodo, kad Pronuptijoj maziausios kainos.
beje, atsidare naujas salonas "La fluer", kuriame yra irgi nebrangiu sukneliu mirksiukas.gif
[/quote]

Jo Pronuptijoj nebrangios ir grazios, ypac graziu nepustu yra. ten kainos vidutiniskai 1000 - 1200 lt.
O kokiu adresu atsidare tas naujas salonas?
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2008 03 09, 20:42)

O kokiu adresu atsidare tas naujas salonas?

daugeliskio 3, zr. http://www.lafleur.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 03 09, 22:29)

Na nzn, bet as nerandu adreso blush2.gif Kontaktu skyrelis tuscias g.gif Gal gali parasyti. aciu 4u.gif
Atsakyti