Gal kas lanketes Bella Ptricija ir Sposa Bella salonuose? kokios ten kainos? kokie atsiliepimai?
Sveikutes
as tai pat santoje issinuomojau. jei ne paslaptis kokia suknyte bus tavo
man irgi panasiai pries 10dienu, tik bijau kad sutvarkytu viska, kai viena kart einama primatavimui. nes as tai savaite pries vestuves nebusiu vilniui. man del to kazkaip neramu
QUOTE(<agata> @ 2008 04 11, 10:30)
As savo suknele radau Santa salone
, ten ir issinomavau, kainavo 1800lt. Visai patiko aplinka ir aptarvavimas. Tik primatavima paskyre 10 dienu iki vestuviu ar jie spes sutvarkyt? 
as tai pat santoje issinuomojau. jei ne paslaptis kokia suknyte bus tavo
man irgi panasiai pries 10dienu, tik bijau kad sutvarkytu viska, kai viena kart einama primatavimui. nes as tai savaite pries vestuves nebusiu vilniui. man del to kazkaip neramu
QUOTE(<agata> @ 2008 04 11, 10:30)
, ten ir issinomavau, kainavo 1800lt. Visai patiko aplinka ir aptarvavimas. Tik primatavima paskyre 10 dienu iki vestuviu ar jie spes sutvarkyt? 
man irgi santoj paskyte 10 dienu iki mano datos, as tai manau , kad spes, jei taip pasake tai zino terminus per kuriuos padaro, pas juos vietoj ir siuveja yra. Nera ko pergyventi viskas gerai bus
Man paskyre pries 5 dienas
Nepergyvenu, jeigu pasake reiskia spes
QUOTE(wesika @ 2008 04 10, 18:11)
Gal kas lanketes Bella Ptricija ir Sposa Bella salonuose? kokios ten kainos? kokie atsiliepimai? 
As lankiausi Sposa Beloje praejusi savaitgali. Siaip jau ten buvo paskutine vieta, kur vaziavau ta diena. Buvau pavargus, tai tik perverciau greitai kabancias suknutes
Paklausiau, kelinta nuotaka busiu ja apsivilkusi, sake, kad antra. Dar teiravausi, kiek jos pirkimo kaina. Tai ji butu vos ne dvigubai didesne uz nuomos. Ir atseit parduot negali, nes ta pati suknute uzsakyta vestuvems rugpjuti ar liepa, neprisimenu.
Tai pagalvojau, se tau. Anai nuotakai pasake, kad ji bus antra, ja apsivilkus, jeigu isiterpiu i tarpa as, tai ji jau bus trecia
Bet man ta suknute kol kas labiausiai patiko is visu, kurias matavausi
Aptarnavo tokia strioshna mergike susivelusi, bet siaip labai maloniai, paaiskino, kas kaip. Jeigu rinkciausi ta suknute pries dvi savaites iki vestuviu primatuotu ir imtusi taisyti. O kelios dienos pries vestuves galeciau paimti.
QUOTE(<agata> @ 2008 04 11, 11:30)
Man primatavimas buvo tris dienas pries vestuves. Nors suknele reikejo nemazai siaurinti ir trumpinti, taciau viska suspejo
QUOTE(Graze @ 2008 04 11, 11:30)
Man primatavimas buvo tris dienas pries vestuves. Nors suknele reikejo nemazai siaurinti ir trumpinti, taciau viska suspejo 
Graze, cia tavo vestuviu foto? Kas fotkino, jei ne paslaptis?
QUOTE(juraa @ 2008 03 05, 12:58)
Sveikos visos,
as irgi siuo metu ieskau sukneles vestuvems, gal patartumet eiti pirmiausia, nes noriu ne pustos, elegantiskos prigludusios sukneles iki 1000 lt
lauksiu patarimu
beje vestuves liepos 26 d..
as irgi siuo metu ieskau sukneles vestuvems, gal patartumet eiti pirmiausia, nes noriu ne pustos, elegantiskos prigludusios sukneles iki 1000 lt
lauksiu patarimu
beje vestuves liepos 26 d..
Labas! Labai yra grazios ir elegantiskos sukneles salone KORNELIJA, ir uz superine kaina, jei uzsakisi tai iki tavo dienos nieks net juos is lankitoju nematis, ir nebus net rodoma. Uzsuk ir nepagailesi, o tarpkitko ten super meistrai dirba, galima viska pas juos ir uzsakiti ( sukuosena, makijaza, manikiura, gali tave ten net aprengti ir isleisti iskarto prie altoriaus, mano drauge 5 balandzio tekejio tai ja jauniklis atvaziavo is ten paimti su visa svita).
nuorodoj yra ir kirpyklos puslapiukas paroditos sukuosenu pavizdziai, makijaza daro destitoja , ja rodo per telika. super kolektivas parinktas as buvau apakusi, kaip jos dirba visos.
http://www.suknele.lt/photo.htm
Na tai as galiausiai apsistojau prie Elesnos salono sukneles.
Kaina biski kandziojasi, bet juk tai svarbi diena ir turiu buti graziausia!
Dar buvau Evelintoje ir Pronuptijoje. Evelintoje visos labai jau paprasto, ir tokios nepriziuretos, o gal siaip jau nudevetos. Pronuptijoje malonus aptarnavimas, bet sukneles,kurias man rode nu visai ne mano stiliaus ir mano figuros.
Kaina biski kandziojasi, bet juk tai svarbi diena ir turiu buti graziausia!
Dar buvau Evelintoje ir Pronuptijoje. Evelintoje visos labai jau paprasto, ir tokios nepriziuretos, o gal siaip jau nudevetos. Pronuptijoje malonus aptarnavimas, bet sukneles,kurias man rode nu visai ne mano stiliaus ir mano figuros.