Na, vakar dariau turą po Vilniaus salonus.
nuvažiavau į "Korneliją", žemaitės g. - nepatiko niekas...

Suknelės visos vienodos, gal tik korsetai skiriasi, nelabai mačiau iš ko rinktis. Prieš keletą metų nuomavausi ten proginę suknią, labai patiko pati konsultantė. Šiuo metu ji dar tebedirba, bet gal buvo nenuotaikoj, o gal jau užkniso darbas, nes buvo itin nemaloni, po pirmos suknios pasimatavimo jau nesinorėjo net kalbėtis su ja. Kirpykla buvo tuščia, net kipėjos nebuvo...

Paklausiau dėl makiažo, pasakė tą patį kaip ir prieš tai megaitė kalbėjo (dėstytoja, per teliką rodo...

), paklausiau dėl bandomojo makiažo, sakė tokio nedaro. Mol ateik vestuvių dieną ir padarysim, o pažiūrėt kaip žmogus dirba ir su kuo - neįmanoma.
Toliau buvo savanorių pr. Eve... nebeprisimenu pavadinimo. Aptarnavo mergaitė super - šokinėjo, ištraukė gal kokių 15 suknių ir visai nesiraukė. Bet suknelės man pasirodė biškį senokos, o jei ir naujesnio modelio, man nepriimtinos. Vieną suknią ten turiu rezerve (ta prasme galvoju).
Dar šalia buvo tokis nedidelis salonas, irgi moteriškė gana miela, bet daugiau prie meno. Mažas pasirinkimas, bet pirkimo ir nuomos kainos beveik tokios pačios.
Toliau važiavau į Laisvės pr. "Rūtos salonas". Moterškė miela, matosi kad daug metų dirba, nes akis "atidirbta".

kas tinka, kas ne mato iš tolo. Suknios geros kokybės, ir jas labai saugo, bet man galėjo pasiūlyti tik du modelius (nors nesu tokia nestandartinė...)
Dar toliau laisvės pr. yra kitas salonas, ant kampo prie Juozapo. (kadangi iškaboje nėra pavadinimo, tai niekas ir nežino

) Mergaitės labai fainos, suknių yra, ten patiko labiausiai. Ten beveik išsirinkau.
Nos turėjau išsirinkti suknią iki 1000lt., tačiau jau dabar pati savęs bijau, nes patinkanti kainuoja 1500lt. tai vat.