Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(<agata> @ 2008 04 11, 11:19)
tikiuosi kad kokybiskai sutvakys, kad pasiimant butu viskas tvarkoj!!!!! o suknele mano Bosford, is pradziu norejau gepiurines, bet kai pasimatavau ir palyginau tai sita labiau patiko. O kiek jus us nuoma Santoj mokejot?

labuks, mano primatavimas pries tris dienas, bet tikrai nueisiu anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 04 11, 18:42)
Graze, cia tavo vestuviu foto? Kas fotkino, jei ne paslaptis?

Aga, cia mano vestuviu foto mirksiukas.gif
Del fotografo atsakiau i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graze: 14 balandžio 2008 - 12:16
nezinau ar i sia tema tinka rasyt sia informacija, bet nesumasciau i kuria kita smile.gif siaip as nuomavausi, o mano drauge pirko vestuvine suknele is:
www.vestuvines-sukneles.lt
man labai patiko konsultantes, jos tikrai realiai pataria, o ne siulo per prievarta. Cia ne salonas, o i namus atvaziuoja ir atveza sukneles issirinktas is internetinio puslapio www.vestuvies-sukneles.lt ir galima matuotis i valias. Ir patogu ir labai nebrangu. bigsmile.gif
Kainos nuomos svyruoja nuo 600-900 Lt., o pardavimo 700-1100 Lt. thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos

as suknele nomojausi salone kuris randasi laisves pr. 115a (tikslaus pavadinimo nepamenu)

atsiliepimai visai nieko, buvo gan nemazas pasirinkimas modeliu, ir labai geranoriskas kolektyvas.
Atsakyti
Na, vakar dariau turą po Vilniaus salonus.
nuvažiavau į "Korneliją", žemaitės g. - nepatiko niekas... schmoll.gif Suknelės visos vienodos, gal tik korsetai skiriasi, nelabai mačiau iš ko rinktis. Prieš keletą metų nuomavausi ten proginę suknią, labai patiko pati konsultantė. Šiuo metu ji dar tebedirba, bet gal buvo nenuotaikoj, o gal jau užkniso darbas, nes buvo itin nemaloni, po pirmos suknios pasimatavimo jau nesinorėjo net kalbėtis su ja. Kirpykla buvo tuščia, net kipėjos nebuvo... blink.gif Paklausiau dėl makiažo, pasakė tą patį kaip ir prieš tai megaitė kalbėjo (dėstytoja, per teliką rodo... g.gif ), paklausiau dėl bandomojo makiažo, sakė tokio nedaro. Mol ateik vestuvių dieną ir padarysim, o pažiūrėt kaip žmogus dirba ir su kuo - neįmanoma.
Toliau buvo savanorių pr. Eve... nebeprisimenu pavadinimo. Aptarnavo mergaitė super - šokinėjo, ištraukė gal kokių 15 suknių ir visai nesiraukė. Bet suknelės man pasirodė biškį senokos, o jei ir naujesnio modelio, man nepriimtinos. Vieną suknią ten turiu rezerve (ta prasme galvoju).
Dar šalia buvo tokis nedidelis salonas, irgi moteriškė gana miela, bet daugiau prie meno. Mažas pasirinkimas, bet pirkimo ir nuomos kainos beveik tokios pačios. bigsmile.gif
Toliau važiavau į Laisvės pr. "Rūtos salonas". Moterškė miela, matosi kad daug metų dirba, nes akis "atidirbta". lotuliukas.gif kas tinka, kas ne mato iš tolo. Suknios geros kokybės, ir jas labai saugo, bet man galėjo pasiūlyti tik du modelius (nors nesu tokia nestandartinė...)
Dar toliau laisvės pr. yra kitas salonas, ant kampo prie Juozapo. (kadangi iškaboje nėra pavadinimo, tai niekas ir nežino biggrin.gif ) Mergaitės labai fainos, suknių yra, ten patiko labiausiai. Ten beveik išsirinkau.
Nos turėjau išsirinkti suknią iki 1000lt., tačiau jau dabar pati savęs bijau, nes patinkanti kainuoja 1500lt. tai vat. biggrin.gif
Atsakyti
O Vilniuje dar tokiu kainu iki 1000 lt yra? Net Kaune jau sunkiai rasi, nebent nudevetas kokias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2008 04 26, 19:20)
O Vilniuje dar tokiu kainu iki 1000 lt yra? Net Kaune jau sunkiai rasi, nebent nudevetas kokias  doh.gif

ya, gerai paieškosi ir pigiau rasi. Vieną naują neblogą suknią man pasiūlė iš padžių už 1000lt., paskui ta kaina "nukrito" iki 850lt. Visai įdomi suknia buvo.
Atsakyti
pacios graziausios sukneles salone "ieva" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamara69 @ 2008 04 26, 23:42)
pacios graziausios sukneles salone "ieva"  wub.gif

bet ne pačios pigiausios...
Atsakyti
kai pasiskaitau kaip palkstote, ti tik džiaugiuos, kad tereikėjo užeiti į vieną saloną smile.gif Bet matyt kaip atpildas už tai - nerandu batų lotuliukas.gif
Atsakyti
mano suknyte is "sukneliu rojaus".
iskirpte tokia kaip foto, bet visa apacia skiriasi. issirinkau ja dar ziema, tai laukiu ko atves butent mano dydzio ir begsiu i primatavimus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 04 23, 22:42)
www.bridaldream.webs.com
Siulyciau apsilankyti norincioms ne nuomoti,o pirkti. Pati likau patenkinta,gera kokybe,patikima firma ir nebrangu, iki 2500 issirinksi bet kuria. ax.gif

tikrai grazios suknytes ir pasirinkimas gana platus ax.gif
Atsakyti