Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 26, 11:09)
Dontstop, parašyk formulę, jei ko nežinosiu, paklausiu pas tave kiek maždaug kalorijų gali būti  4u.gif pabandysiu nuo pirmadienio, nes savaitgalį nėra tvarkingo valgymo  smile.gif  4u.gif

10 х svoris (kg) + 6,25 х ūgis (sm) – 5 х amžius (metai) – 161
Gautą skaičių padauginam iš aktyvumo koeficiento:
1.2 - sėdimas gyvenimo būdas
1.375 - sporto klubas 3 k/sav
1.4625 - sporto klubas 5 k/sav
1.550 - fizinis darbas 5 d/sav
1.6375 - sportas kiekvieną dieną
1.725 - sportas kiekvieną dieną po 2 kartus per dieną arba labai intensyvus kasdien
1.9 - sportas kasdien + fizinis darbas kasdien biggrin.gif

Gaunam skaičių, kiek kcal reikia, kad palaikyti esamą svorį.
Kad jis pradėtų kristi - atminusuojam 20 %
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pagal formulę gaunasi, kad norint numesti svorio, per dieną galiu suvartoti ne daugiau nei 1300kcal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 26, 11:26)
Labas rytas  smile.gif
Pagal formulę gaunasi, kad norint numesti svorio, per dieną galiu suvartoti ne daugiau nei 1300kcal  smile.gif

Visai gali būti, man gaunasi sportuojant kaip dabar - apie 1400 kcal turėčiau suvartoti, ir tikrai taip ir yra, kol laikausi tokios ribos, bent 100 g nusimeta, kai grįžtu prie 1700-1800-1900, iškart priaugu...
Mano svarstyklės irgi matuoja kalorijas, tik jos dar įvertina, kiek raumenų turi bigsmile.gif (Kuo daugiau raumenų, tuo daugiau kalorijų organizmas sudegina ramybės būsenoje, bet mažiau - sporto metu). Tai jos lyginant su formule apie 80 kcal daugiau man leidžia biggrin.gif
Atsakyti
Norint numest turiu suvartoti 1493 kalorijas. Kažin kiek kalorijų yra mano pusryčiuose? Dontstop, tu gerai skaičiuoji, pagelbėk 4u.gif
Bananas+kivis+2 šaukštai lieso natūralaus jogurto
Juodos duonos riekėlė+šaukštelis varškės su žalumynais+gabaliukas nedidelis sūdytos lašišos

Parašiau ir pagalvojau kad kokius 500 tikrai surijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 26, 11:53)
Norint numest turiu suvartoti 1493 kalorijas. Kažin kiek kalorijų yra mano pusryčiuose? Dontstop, tu gerai skaičiuoji, pagelbėk 4u.gif
Bananas+kivis+2 šaukštai lieso natūralaus jogurto
Juodos duonos riekėlė+šaukštelis varškės su žalumynais+gabaliukas nedidelis sūdytos lašišos

Parašiau ir pagalvojau kad kokius 500 tikrai surijau doh.gif

Bananas 100
kivis 45
2 šaukštai lieso natūralaus jogurto ~25-50 (100 g 57 kcal maniškis lenkiškas)
Juodos duonos riekėlė 100
šaukštelis varškės su žalumynais ~20-30
gabaliukas nedidelis sūdytos lašišos ~50 (100 g turi 151 kcal)

Viso gali būti 340-375 kcal, kaip pusryčiams tikrai gerai, nenumažink smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 26, 10:44)
Bananas 100
kivis 45
2 šaukštai lieso natūralaus jogurto ~25-50 (100 g 57 kcal maniškis lenkiškas)
Juodos duonos riekėlė 100
šaukštelis varškės su žalumynais ~20-30
gabaliukas nedidelis sūdytos lašišos ~50 (100 g turi 151 kcal)

Viso gali būti 340-375 kcal, kaip pusryčiams tikrai gerai, nenumažink  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Pusryčių nemažinsiu, reikia mažint pietus, nes jie pas mane būna rimčiausi (valgau pas mamą, pas MB močiutę, tai būna ir daug, ir sočiai ). Vakarienes gaminamės patys, jos dažniausiai būna lengvos greitos. Bet aišku, kai labai alkanas, tai kol tą vakarienę pagaminti, tai privalgai visko mažais kasniukais net nejausdamas, taip kaip pvz buvo vakar.
Dabar va suvalgiau juodojo šokolado, paskaičiavau 120 kalorijų.
Pietums užsisakiau trintos daržovių sriubos.
Vakarienei apie 17 val. vėl valgysiu sriubos pas mamą.

Ir bandysiu daugiau šiandien neėst.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 26, 10:52)
Ir bandysiu daugiau šiandien neėst.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš pusryčiams suvalgiau bananą su jogurtu ir vieną riekę batono su šokoladiniu kremu ax.gif
Pietums bus apkepas iš mėsos, sūrio ir bulvių, vakarienei planuoju daržovių sriubą su frikadelėm, jei liks nuo vaikų pietų smile.gif
Atsakyti
O as pusryciams suvalgiau bandele blush2.gif
siandien labai uzimta diena, va dabar turiu laisva pusvalandi, tai salotu pasidariau kad nekiltu noras dar viena bandele valgyt schmoll.gif as pasiskaiciavau, kad man norint numesti reikia suvartoti 1418 kcal. Gal reik keleta dienu paskaiciuot, kad zinociau kiek mazdaug iseina per diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 26, 14:09)
O as pusryciams suvalgiau bandele blush2.gif
siandien labai uzimta diena, va dabar turiu laisva pusvalandi, tai salotu pasidariau kad nekiltu noras dar viena bandele valgyt schmoll.gif as pasiskaiciavau, kad man norint numesti reikia suvartoti 1418 kcal. Gal reik keleta dienu paskaiciuot, kad zinociau kiek mazdaug iseina per diena g.gif

Maitinančiom gal ir daugiau g.gif
Skaičiau, kad 500 kcal išsieikvoja ant pieno gamybos, bet mano galva čia taip nebent pačioj pradžioj, kai daug pieno gaminasi unsure.gif
Aš jau mažai bemaitinu, pieno jaučiasi labai sumažėjo, (.)(.) irgi gerokai sumažėjo, tai kaži ar 500 kcal išeikvoju, vargu mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos hi.gif

laisvą minutę radau, tai atbėgau prisiduot. vienu žodžiu aš šįryt laimingas bigsmile.gif biggrin.gif pasisvėriau ryte ir nesupratau, kas per skaičiai - senų senovėj tokių nesu mačius iš viso.. taaaaaip šoviau žemyn, kad nebežinau. paskutinį kartą svėriausi irgi nežinau, kada - ar pirmadienį, ar aną savaitę, neprisimenu jau.. ilga ši savaitė buvo unsure.gif

žodžiu ta smagia gaida tikiuosi, kad mamos kotletai manęs pačios atgal į kotletą nepavers laugh.gif palinkėsiu jums geros, sveikos, minusinės savaitės ir gal prisijungsiu dar kada, jei turėsiu laiko 59.gif
Atsakyti
Almost, gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pusryciams tik arbatos isgeriau, labai velai atsibudau, nebuvo laiko pasitaisyt. Pietums 3 kiausiniai su darzovemis ir pora saukstu riebalu. Gerkle kabina, miegot norisi, jauciu numigsiu. Ir apetito ner.
Vakariene anksti pasitaisysiu, i anksti miegot eisiu.
Almost. 4u.gif su minusu
Dontstop pienas riebesnis gaminasi, iseina tu kaloriju, dar priklauso, kiek kartu maitini.
Rud@@ke, as kai pasiskaiciuoju kalorijom, tai gaunasi, kai galvoju, kad valgau daug, kalorijom iseina maziau, o kai valgau pagal mane mazai, kalorijom beveik dvigubai gaunasi. Tai retkarciais pasitikrinu, nes nugrybauju, ir maista pasveriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 26 vasario 2016 - 15:57