Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 25, 15:05)
Sveikos, man turbut pms, valgyt noriu visa diena, noriu saldumynu, atrodo koki puse torto sukirsciau. Bet kolkas laikausi neblogai, geriu daug vandens, bet jauciu saldaini vistiek valgysiu, svarbu tik sustot laiku doh.gif  biggrin.gif

Tik vieną nusipirk, tik vieną ir suvalgysi biggrin.gif o už tai, kad suvalgei - pasportuok smile.gif
Man tai taaaaip tingisi dirbti, svajoju po darbo ant bėgtakio prasieiti smile.gif
Atsakyti
Kas čia darosi, ir man nepena šiandien doh.gif Suvalgiau pusę keptuvės perloto - alkana. Ok, išgeru 0,5 l vandens, laukiu pusę valandos. Vis tiek alkana blush2.gif Pasigaminau ale burgerį iš juodos duonos, dešros, sūrio ir dar keptą kiaušinį, viskas grylyje, suvalgiau. Vis tiek alkana, noriu valgyt negaliu blush2.gif Dar 0,5 l vandens, dabar jau šilto (labiau mažina alkį), dar pusę valandos laukiu. Nu vis tiek alkana, tada pasidariau kapučino, pasiėmiau pienišką batonėlį (sūnaus doh.gif ), išvynioju, ogi aplietas įokoladu, dar ir pienišku, kurio aš nevalgau, net nemėgstu, bet alkis toks, kad man jau tas pats, dar biškį ir eisiu grietinę ar cukrų ar aliejų šaukštais kabinti doh.gif Taigi suvalgau batonėlį, išgeriu kapučinio- na lyg užkandau, sotumo jausmo vis tiek nėra, bet jau galiu tvardytis, gal nieko neužmušiu dėl bado biggrin.gif

Einu sportuot, dukra lyg užmigo doh.gif
Jau laukiu pavakariu doh.gif Ir vakarienės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 25, 15:33)
Tik vieną nusipirk, tik vieną ir suvalgysi biggrin.gif  o už tai, kad suvalgei - pasportuok smile.gif

Vis dar laikausi be saldainio. Kazin ka tokio saldaus bet nekaloringo galetu pasigamint namie, koki deserta, vat norisi siandien kokiu skanumynu pasilepint blush2.gif as kartais kai norisi saldaus susipjaustau banana ir cinamono uzsibarstau, labai skanu man, bet siandien netinka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 25, 18:10)
Vis dar laikausi be saldainio. Kazin ka tokio saldaus bet nekaloringo galetu pasigamint namie, koki deserta, vat norisi siandien kokiu skanumynu pasilepint blush2.gif as kartais kai norisi saldaus susipjaustau banana ir cinamono uzsibarstau, labai skanu man, bet siandien netinka schmoll.gif  biggrin.gif

Kaip idomiai, bananas su cinamonu bigsmile.gif isbandysiu prie progos. gal da ir kakava tiktu, isvis thumbup.gif rinkinys butu.
Taip miego uzsinorejau, akys limpa, tik dar ne laikas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 25, 17:36)

Einu sportuot, dukra lyg užmigo  doh.gif

Pasportavai smile.gif
Man silpnai gavos, kazkaip nesisportavo visiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 25, 19:41)

Pasportavai  smile.gif
Man silpnai gavos, kazkaip nesisportavo visiskai  schmoll.gif

Jo smile.gif Vos vos spėjau, net į dušą įšokau, ir prabudo smile.gif Ir tai stebuklas, kad virš valandos pramiegojo be prabudimų bigsmile.gif

Aš irgi valgau bananą su cinamonu drinks_cheers.gif Dar bananas+jogurtas/varškė+cinamonas labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 25, 19:22)
Jo  smile.gif  Vos vos spėjau, net į dušą įšokau, ir prabudo  smile.gif  Ir tai stebuklas, kad virš valandos pramiegojo be prabudimų  bigsmile.gif

Aš irgi valgau bananą su cinamonu  drinks_cheers.gif  Dar bananas+jogurtas/varškė+cinamonas labai skanu  thumbup.gif

Gal prades ilgiau miegoti ir kitom dienom bigsmile.gif
Varske sunkiai virskinu, dar su grietine gerai ir tai tik mazyti gabaliuka. Ir nesuprantu kodel, nuo vaikystes vienas mylimiausiu produktu.
Atsakyti
Na ka gi. Saldumynu nevalgiau, bet uztat prisikirtau naminio rukyto kumpio blush2.gif galvoju, gal kumpis geriau nei sokoladas? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 25, 21:16)
galvoju, gal kumpis geriau nei sokoladas? blush2.gif  lotuliukas.gif

Mėsa visada yra geriau biggrin.gif
Aš privalgiau omleto su brokoliais ir krabų lazdelėm. Kol gaminosi omletas suvalgiau 3 krabų lazdeles, 5 vyšninius pomidorus ir indelį grūdėtos varškės doh.gif lotuliukas.gif kažkoks netvarkingas vakaras, grįžau iš darbo valanda vėliau, tada į sporto klubą, ir vakarienė susivėlino iki 8 val. blink.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad siandien daug kam keista diena maisto atzvilgiu, apetitas labai didelis. As tikrai nemazai siandien suvalgiau, na bet dziaugiuos jog tik kumpis buvo "ne i tema". Beje siandien dar ir nuo treniruoklio dulkes nupuciau, nes tingejau pratimus daryt blush2.gif bet kaip pirmam kartui po ilgo laiko truputi per daug buvo, tai dabar guliu ir jauciu kaip raumenis skauda unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar kažkaip susinervinau: atrodo ir judu daugiau, ir valgau mažiau ir tvarkingiau, o tas svoris kaip nepakrenta, taip nepakrenta bent keliais šimtais gramų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

grikių košė su sojų padažu (skanu bigsmile.gif ) 170

obuolys 80
kapučinas 40
jogurtas su sėlenom 200

perlotas 335
sumuštinis 300
saldus batonėlis 100
juodasis šokoladas 75
kapučinas 40

2 kiaušiniai su šaukšteliu padažo 220 - žinoma to vakarienei neužteko schmoll.gif

koldūnai iš sūnaus lėkštės, nugvelbti jam išėjus trumpam iš kambario doh.gif blush2.gif ~100
čipsai doh.gif doh.gif 250

Viso 1910 verysad.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 25, 23:16)
gal kumpis geriau nei sokoladas? blush2.gif  lotuliukas.gif

Be abejo drinks_cheers.gif Tik rūkytas dėl druskos sudėty gali kaupti vandenį organizme, bet tai nieko tokio (svoris gali kiek šoktelėti, bet tai tik vanduo)

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 26, 10:22)
o tas svoris kaip nepakrenta, taip nepakrenta bent keliais šimtais gramų doh.gif  biggrin.gif

Siūlyčiau pabandyt nors kelias dienas paskaičiuoti kalorijas ir tuo pačiu pagal formulę apskaičiuoti, kiek būtent tau reikia per dieną kalorijų, ir kiek jų reikia, norint, kad svoris pradėtų mažėti smile.gif Jei įdomu, formulę parašysiu smile.gif
Nesiūlau skaičiuoti kalorijų nuolat, tai tikrai vargina ir ne visom tinka. Bet eksperimento dėlei, nors dieną dvi, rezultatas gali labai nustebinti bigsmile.gif
Atsakyti
Dontstop, parašyk formulę, jei ko nežinosiu, paklausiu pas tave kiek maždaug kalorijų gali būti 4u.gif pabandysiu nuo pirmadienio, nes savaitgalį nėra tvarkingo valgymo smile.gif 4u.gif
Atsakyti