Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 03 06, 08:56)
Sveikos  4u.gif

Vakar kalorijų neskaičiavau, leidau sau pavalgyt kaip žmogui  biggrin.gif  Valgiau sasyskas, kotletus su bulvių koše ir marinuotais agurkais, čipsus, kiaušinienę su krablazdėm, prie kapučino leidau sau saldainių. Toks būtų mano tipiškas meniu nelieknėjimo periodu (deja tai reiškia, kad kai nelieknėju, svorį auginu, va ir ryte nemažas pliusas ant svarstyklių). Pamėgt sveikesnį maistą dar nesiseka...

Šiandien pusryčiams grikiai, pietum vyras gamins kažką iš kiaulienos, vakarienei sriuba  smile.gif

Kaip smagu, kai vyras gamina bigsmile.gif O pliusa vel nukratysi per savaites pradzia ir i minusa net.

Siandien pasisveriau, savaites pradzioj -500g, ir per savaite nepriaugo. Tai dabar tikrai tik 5 kg liko.Kazin kada dabar vel pajudes svoris g.gif , manau, kad dabar kiek laiko toks ir pasilaikys.
Vakar planuoti pietus neisejo, buvom isvaziave, tai nusipirkau vistos pusele jau kepta, gana nebloga pakliuvo. Vakarienei pankoliu su zuvim,didelis avokadas, sokoladas ir vynas raudonas buvo. Dar saldainiu apie kg gavau, juodas sokoladas su likeriu viduj, bet nenoriu paimt, ten daug cukraus yra, nes save zinau, kai pradesiu, nenurimsiu, kol visas kg nebus sutasytas doh.gif MB nemegsta, vaikai negali, atiduoti dar gaila lotuliukas.gif
Siandien pusryciai kaip vakar, tik migdolu trigubai daugiau. Nuo rytojaus pusryciams kiausinis+avokadas,arbata, gal dar ka prigalvosiu ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Fame @ 2016 03 05, 01:06)
Holla! O aš neskaičiuoju kalorijų, tiesiog žiūriu ką dedu į burną.

as pradejau irgi ziurineti, tai manau, vien del to bus teigiami pokyciai. nes MB vis mane lepino velom vakarienem po darbo...skanestai is ryto (mat,as veliau atsikeliu nei jis biggrin.gif )

QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 05, 09:41)
Aha, sako kad storina, bet as kazkaip sau nuotraukose liekna atrodau...

apie nuotraukas ir lieknuma papasakosiu juoka.
pries kelis metus buvau apkudus, taip,kad net sau labai patiko figura ir net jauciausi kuda. ( tik tiek,kad as nuo vaikystes esu sunki, kai visos mergaites buvo 50 kg, as buvau 60+, nors tikrai nestorule. ) tai tuo metu buvau 69 kg, kas nera mazai kaip 1.66m. ir kazkada ziurejau su drauge nuotraukas ir viena buvo butent is to lieknumo periodo, tai drauge nusipurte ir iki siandien neleidzia tiek suliekneti biggrin.gif nors patikekit,nebuvau kudena toli grazu biggrin.gif
va,cia manau, ir irodymas,kad kiekvienas turi siekti savo grozio idealo, o ne standarto.

QUOTE(dontstop @ 2016 03 06, 08:56)
Sveikos  4u.gif

Vakar kalorijų neskaičiavau...
...Pamėgt sveikesnį maistą dar nesiseka...

kaip tik atejau prisiduoti,kad nusidejau vakar biggrin.gif ziuriu, ne as viena.
MB nusiveze i turkiska restorana.. tai ka ten... bet! valgem tik vistienos kebabus/saslykus blush2.gif ir daug darzoviu lotuliukas.gif

bet nusipirkau kokoso vandens, fui, naturalus, bet siek tiek ipilus sulciu - super.

dar ir gemalu isimetu vis i lekste, siaip tikrai veikia, nes as labai greit isalkstu. jie tikrai turbut ten skrandy bringsta ir panasiai..

vakar vietoj mankstos buvo prekybcentriai biggrin.gif unsure.gif
siandien eisiu pasivaiksciot. (meginu ta plana,kur 6min - eini, 1 min - begi. po to kas savaite ilgini begimo laika ir trumpini ejimo), nesu as sportininke nuo prigimties..juolab, begike..

na,ka, pas mus cia Mamos diena - tai visas mamytes - sveikinu 4u.gif
ir grazaus sekmadienio!
Atsakyti
O aš pamečiau 1kg 300g. Maitinuosi pagal jūsų patarimus, kas tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei biggrin.gif Nors, kadangi dabar savaitgalis, tai vakar valgiau cukinijos ir pamidorų troškinį ryte, o vakare picos ir kelis cipsus biggrin.gif . Šiandien suvalgiau du kiaušinius su majonezu blush2.gif (manau majonezas per daug nepakenks) biggrin.gif Tie kuaušiniai jau labiau kaip pietūs, kas bus vakarienei dar nežinau, bet manau gali būti sriuba.
Atsakyti
sveikos, mielosios kelionės draugės group.gif: oro_buckis.gif

paskutinę atostogų dieną leidžiu sau atsikvėpti ir tiesiog pasimėgauti viskuo.. sukirtau pusę Kinder šokoladuko, dar galvoju, kad norėčiau visai traškučių. bet vėlyviems pietums pasiėmiau parduotuvėj kalakutienos faršo - turiu morkų, tai gal meistrausiu kokį šakar makar su morkom, faršu ir proteino makaronais. bus ir rytojaus pietums įsidėt smile.gif gurkšnoju savo lieso pieno latte ir mėgaujuos gyvenimu wub.gif šiandien gavau tulpių ryškiai rožinių nuo vyro - mini sukaktis mūsų, tai grožiuosi dabar. kažkokia apėmus mane nuo to poilsio vidinė ekstazė, rodos ir skaitymo noras grįžo (užvakar lėktuve per 1.5val perskaičiau "Netobula Moteris", šiandien jau matyt tiesiu ranką į kokį kitą turimą kūrinį vakarop), parduotuvėj irgi į sveikesnius produktus jau ranka tiesias, nes nuo tų visų kepsnių, bulvių ir t.t. pavargau doh.gif unsure.gif biggrin.gif gerai skamba po šitos žinutės pradžios, žinau.. ale toks jau tas organizmas - yra ant akių, tai ir norisi smile.gif

po atostogų grįžau šiek tiek užsimetus pliuso, bet to ir tikėjausi - vis tiek maistas nereguliarus, užkandžiai (nors jų gana mažai buvo), skaniosios lietuviškos bulvės, mamų patiekalai ir t.t. daro savo. o jau apie alkoholį ir nekalbu smile.gif nors pagrinde mėgavausi tobulu lietuvišku vynu (skanesnio kol kas aš neradau, tai supratau po šių atostogų) ir nepasakyčiau, kad labai jau daug ten jo ir buvo wub.gif

tiek žinių iš mano fronto. šaunuolės, kurios vis dar laikotės, sveikos atvykusios naujokės - valios ir stiprybės jums bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 03 06, 14:12)
O aš pamečiau 1kg 300g.

Šaunuolė 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 03 06, 15:21)
sveikos, mielosios kelionės draugės group.gif: oro_buckis.gif

Sveika sugrįžusi 4u.gif įsisukusi į darbo tempą greitai tą pliusą vėl nukratysi. Atostogos yra atostogos wub.gif

Mes su MB smagiai apėjom ratą aplink miestą - oras šiltas, saulutė išlindusi, matosi, kad žmonės pasiilgę šviesos ir šilumos, nes daug panašių pasivaikščiotojų sutikom biggrin.gif Gavosi nepilni 10 tūkst. žingsnių, pagal žingsniamačio parodymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 06 kovo 2016 - 17:02
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 06, 15:00)
Sveika sugrįžusi 4u.gif įsisukusi į darbo tempą greitai tą pliusą vėl nukratysi. Atostogos yra atostogos wub.gif

Mes su MB smagiai apėjom ratą aplink miestą - oras šiltas, saulutė išlindusi, matosi, kad žmonės pasiilgę šviesos ir šilumos, nes daug panašių pasivaikščiotojų sutikom  biggrin.gif Gavosi nepilni 10 tūkst. žingsnių, pagal žingsniamačio parodymą smile.gif

oj tikrai taip - čia ne problema irnesakyk.gif svarbu ir laiką puikiai praleidau, ir maistu mėgavausi, ir dabar žinau, jog neužsibus tas pliusas ilgai. laiptų politikon įkinkiau ir vyrą, tai viskas liuks 59.gif

norėčiau visai prasijudėt, prasieiti su MB kur nors, bet tvarko motorolerį mano, tai be šansų doh.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif mano sportas vakar buvo pasivaiksciojimas po parduotuves, siandien - namu tvarkymasis thumbup.gif pagaliau jauciu artejant pavasari... na lauke dar nesijaucia, bet sirdy jauciu wub.gif ryt sversiuos... tikiuosi kad uzsideta pliusa busiu numetus, ir galesiu dar daugiau numest. O siaip siandien zvilgtelejau i veidrodi, ziuriu, kad "sonine" labai sumazejus, jeeetau taip gera pasidare, kad progresas akivaizdziai matos thumbup.gif
Atsakyti
Ajajai... biggrin.gif Šiandien gavosi taip: pusryčiai 2 kiaušiniai su majonezu; pietūs: sriuba; pavakariai: bulvės fri, bet lb mažai biggrin.gif ; vakarienė: šviežių kopūstų sriuba ir sidras, po krepšinio biggrin.gif Ryte kažkiek pliyso bus manau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

grikių košė su sojų padažu 170

pieniškas desertas 280
kapučinas 40
čipsas, guminukas, šokolado gabaliukas 100
stiklinė giros 60

kiaulienos steikas su perliniu kuskusu ir salotomis 550

kapučinas 40
saldainiai 100

brokolio sriuba 170

Viso 1510

Per savaitę +500 verysad.gif

Šią savaitę vyras bus Lietuvoj, planuoju eiti į sporto klubą. Neapsimoka, pirksiu mėnesio abonementą vos dėl vienos savaitės, nueit galėsiu maximum 4 kartus, bet panašiau, kad 3, bet kai aš sportuoju namuose, svoris tik auga sad.gif Praeitą sav pavyko pasportuoti 3 kartus po 30 min, tai neprilygsta net 1 treniruotei sporto klube schmoll.gif Užpraeitą sav pavyko tik 2 kartus...
Atsakyti
Labas rytas, aš su šiokiu tokiu pliusu, bet to ir tikėjausi po nejudrios savaitės.
Šiandien eisiu į Vandens parką, išprakaituosiu pirtyse, tik nežinau kaip geriausiai vakare maistą dėliotis: prieš maudymąsi ar po jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 07, 10:24)
Labas rytas, aš su šiokiu tokiu pliusu, bet to ir tikėjausi po nejudrios savaitės.
Šiandien eisiu į Vandens parką, išprakaituosiu pirtyse, tik nežinau kaip geriausiai vakare maistą dėliotis: prieš maudymąsi ar po jo g.gif

Prieš - angliavandeniai, po - baltymai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, pirmadienis su gerom naujienom, atsikraciau to pliuso ir net siek tiek daugiau wub.gif dabar su mazyliu pusryciaujam, paskui jei ponaitis leis eisiu ant treniruoklio. O lauke toks oras geras, gal siek tiek veliau ir pasivaiksciot iseisim thumbup.gif
Atsakyti