Sveikos
Su kovo 8, mielosios
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 07, 20:18)
dontstop, jei ne paslaptis, kiek kg priaugai per nestuma?

as buvau priaugus 30 kg

bet jie jau nuritinti, ir jau net sveriu pora kg maziau nei pries nestuma. Bet jau tada nebuvau patenkinta savo svoriu ir figura, tai dar pora kg iki visiskos laimes noreciau nukratyt
Ne paslaptis - 17 kg
Per pirmą nėštumą priaugau 10 kg, grįžau iš GN su -11, t y lieknesnė, nei pastojau. O po antro va kas darosi...
Mano vakar dienos kalorijos:
avižų košė su dž. slyvomis 220
kapučinas 40
šokoladas 200
bulguras su daržovėmis 470
kakava 10
varškė su bananu 280
virta vištiena su daržovėmis 280
sūrio gabaliukas po treniruotės 50
Viso 1550
Vakar po 2 savaičių pertraukos grįžau į sporto klubą, kaip smagiai iš visos širdies pasportavau

Pasilikau po treniruotės biškį su trenere mitybą aptart, nes vėl buvau dvejonėse, ar viską gerai darau? Na ji mano, kad niekuo gyvu negalima atsipalaiduot savaitgaliais, taip užbraukiami visos savaitės rezultatai. Na reikia susiimt, reikia...
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2016 03 07, 22:29)
as manau,kad kartais padeda tiesiog nesikoncentruoti i svarstykliu duomenis... kaip sako, net tyrimai yra,kad kartojant sau labai daznai,kad kusti, padeda mesti svori taip pat. o kaskart galvojant "+200..+500" tiesiog sukelia nuolatini stresa, kuris kaip zinia, visai nepadeda kovojant. tiesiog atsipalaiduokit,mergaites, kiekviena esam individuali, kiekvienai svoriai kinta kitaip, kazkam reikia maziau laiko, kai kam reikia daugiau. nuo sporto kartais svoris kyla, bet apimtys mazeja..gal to nepastebim? blogiausia visu zmoniu savybe - norim kuo greiciau.
Aš tai kad ko nepraleist ne tik sveriuosi, bet ir matuoju apimtis ir darau kūno analizę, t y matuoju riebalų, raumenų santykį. Ir taip absoliučiai tiksliai žinau, kas yra kaip

Tai nebuvo dar man taip, kad svoris nekristų, o apimtys mažėtų, viska susiję visgi